Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar merhabalar. Son bir yıldır (neredeyse) buraya yazı yazmadan sizlerin yazdıklarını okudum.
Benim 19.09.2019 da Ankara'ya gönderilen(İstanbul'dan) raporum süreli olarak onaylandı.
İşlerin yavaşta olsa ilerlediğini belirtmek adına bu mesajı yazıyorum .Sizlere moralinizi bozmadan beklemenizi tavsiye ederim.
Her halükarda Allah darda ve zorda olanlarınıza da bilhassa sabır versin.

@Sorciere

Merhaba ben de bankacıyım hangi bankadan emekli oldunuz. Bende rapor almaya çalışıyorum

Banka emekli sandığından emekli olunca merak ettiklerim var

@Carpediem33

Tansiyon da varmış. Ondan süreliye çevrilmez

Asılında benim merak ettiğim kontrol muayenesi için gittiğimde her branşa gözükücek miyim çünkü raporda eksik oran var benim bu arada raporum sürekli vergi indirimi süreli

@Gülsüm yıldırım

Akbank tekaüt sandığı

Askere gidenler terhis oldu evlenenler çoluk çocuk sahibi oldu bizim evraklardan haber yok

Merhaba
Rapor sonucu geldi. Toplam puan46 baltazara girince 39 da kalıyor.

İlk raporum süresizdi şimdi 1 yıl süreli olmuş. Ne yapabilirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gülsüm yıldırım sizin hangi banka diye sormuştum daha önce yardımcı olmak adına fakat cvp vermediniz.

Gülsüm yıldırım

Toplam puan diye bişey yoktur. Önemli olan Baltazar sonucundaki puandır ve %40 altındaysa engellilik haklarından yararlanamazsınız. Herhangi bir branşın puanında veya bunların formüle göre toplamında hata olduğunu düşünüyorsanız itiraz ediniz.

Ben skolyoz ameliyatı oldum omurgamda 22 platin 2 çubuk var verdikleri oran en fazla 29 puanlar çok düşük bence

Günaydın arkadaşlar.. sonu 59la biten telden emine hanım a az önce ulaştım.. kurul normal stabil toplanmaya devam ediyormuş..emine hanım arife günü izine çıkmıştı..herzamanki kibar ses açtı teli..öyle haftada 1 gün falan toplanmiyomus kurul...ocak ayına başlamışlar...fakat 30bin dosya varmış yazılmayi bekleyen..1tane memurda yokmuş..herkez işinin basinsaymis...öyle 3.kata çıktım. 1tane memur varmış geçin bu işleri.. arayın sonu 59 la biten teli ..insan gelmiş izinden...emine hanım...

Hiç kontrol muayenesine giden olmadı mı bi bilgi verirseniz sevinirim

Sorciere
Kontrol muayenesinde, mevcut raporunuzun kontrolu oluyor. Eski raporunuz hangi branşlardan puan alındıysa aynılarına yönlendiriyorlar. Yeni bir hastalık ekleteceksenizde o branşında sağlık kurulu görevlisine bildirip, o branşı da ekletin.

Merhaba
en son düşürdüğümde emine hanım ile görüşmüştüm temmuz ortalarıydı hatta günlerden çarşamba idi söylediği şuydu cuma gününe kadar tüm kasım yazışmaları bitmiş olacak dedi sonra ortadan kayboldu ağustos 20 oldu hala bir şey yok
bunlar tamamen oyalamaca kimse 1 yıldan önce evrak beklemesin.....

atilla3500

Çok teşekkür ederim allah razı olsun. Eksik eklenmemiş hastalığımda vardı ekletebiliyormuşum içim rahatladı.

SERŞEN

Pandemide 3 ay işlemler durdu. Yaz sezonu 3 ay durdu. Şimdi Eylül başı senelik izinler biter başlarlar çalışmaya, ondan sonrada bir ay geçer, yani Ekim ayında çıkarsa çıkar, oda dedigin gibi bir yıl yapar.

Engelli emeklilik için vergi dairesine başvuruda bulunduğumuz tarih mi başlangıç sayılıyor emekli maaşı almaya yada hangi süreçte emekli maaşı almaya başlangıç tarihi olarak belirliyorlar

Hayır ssk ya başvurduğun tarih geçerli. Bu beklediğin süre için maaş alamıyacaksın. Ben de sadece vergi dairesinden alacağım kağıdı bekliyorum. Ertesi gün ssk ya başvuracağım emeklilik için.

Benim şöyle bir beklentim var.2019 başvuruları biterse 2020 daha hızlı gider diye düşünüyorum.ozellikle Mart Nisan Mayıs Haziran bu 4 ay lik süreç 1_2 ayda biter umudundayim.benim başvurum 27 temmuz.beklentim Nisan

Kimse beklemesin artik kimseyi emekli etmeleri zor ben umudum yok 3yilim var lanet olsun kasim tarihi bitmemis hala

Benim raporum 56 suresizdi vergi indirimim 2 yil sureli geldi temmuzda sonuclandi bu ay ilk maasimi alıcam nasipse zaten 1 senesi gitti 2021 kontrol ankara orani dusuruyo sureliye suresizde yapiyor bilgilginiz olsun suresizi surelide yapiyor neye gore anlamadim

Arkadaşlar selam.ben raporu ege univ 12 .kasim 2019 cikis tarihi,13 aralık izmir vd ne dilekçe verdim 16 .aralik Ankara ya ulaştı.simdi ben kasım mi aralıkmi oluyorum.

Merhaba arkadaşlar biraz önce İstanbul vergi dairesi engelli servisi ile görüştum tc mi verdim ve baktı karşı tarafta ankarada oluşturulmuş taslak bir dosya görünüyor dedi ve önümüz hafta salı veya çarşamba aramamı istedi inşallah haftaya gelir.
hepimiz için dua ediyorum bir an evvel sonuçlansın.

ankara gidiş 17.12.2019

Kasım nasıl bitmez günde kaç kişiye bakıyor bunlar.bu kadar yavaş ilerlemesi insanın aklına başka şeyler getiriyor

Üst Alt