Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

hakan4242

Ankara muracatta telefon ile bagliyor tel gorusuyorsun ben zor ciktim 3 kat da engeli olcme ve hesaplama birimine memur 1 kisi calisiyor bekleyeceksiniz diyor

Merhaba,bugün Bursa/Nilufer İhsaniye vd başvurumuzu yaptık.Bize küçük bir kağıda tel numaraları verdiler alan kodunda yok;) Ankara dedi gerçin memur hanım.Tel: 2456633/ Dahili:1436-1438-1445-1880 şeklinde.Web üzerinden nasıl takip edebiliriz? Pandemi nedeni ile KASIM ayı başvuruları sonuçlanıyor dediler.Geriye dönük hangi tarih itibar ile iadeleri alacağız acaba.Bugün başvuru tarihi mi? Bir önceki çalışılan işyerleri için de vergi indirimi alabilir miyiz geriye dönük.

Rapor oranı:64

Çok tesekkurler.kolaylıklar

Koca bir hafta hiç sonuç çıkmadan geçermi ya. Bunlar ne iş yapıpta maaş alıyorlar akıl alır gibi değil. Pandemi öyle bir bahane yapıldı ki bu kadar olur.

Merhaba,
bugün manisa vergi dairesi ile görüştüm. 25 kasım hala bekliyoruz. Birde ukala hep aramanıza gerek yok dedi.
Ankara zaten çalışmıyor bir kişide virüs e rastlanmış bölümü kapatmışlar çalışmıyorlar süreç daha uzayabilir dedi.
Bende iyi bo.......... Yediniz dedim çok çalışıyorlar ya böyle bir adalet sisteminin taa a.........................................

virus degil kardesim dr lar senelik izindeler koca bir sene yatttilar anasini satiim

😂😂😂aç karnimiza aclik grevi 100 gun sonunda kg ayni.niye biz zaten hep acız abi

psikiyatri ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı? Kabul görüyor mu veya süresiz rapor alma ihtimalini düsürür mü?

Endereren

Psikiyatrik rahatsızlıklar için engelli raporu çıkarmak biraz uzun iş
herhangi bir psikiyatrik rahatsılık için en az 1 sene tedavi görmen lazım
1 senenin sonunda hala ilaç kullanmaya devan ediyor ve günlük yaşantında rahatsızlığın ile ilgili olarak sorunlar yaşıyorsan kurula başvuruyorsun
kurul seni takip eden doktorundan mühürlü zarf içinde görüşlerini istiyor buna göre doktorun iyi derse sıkıntı evet bu danışan tedaviye devam ediyor derse
en iyi ihtimal kurul sana 6 aylık rapor düzenliyor 6 ay sonra kurula tekrar girmeni istiyor
ikinci kez kurula girdiğinde yine en iyi ihtimal süresiz rapor veriyor
bu raporu ankara ya gönderdiğinde süreli gelme ihtimali yüksek.

29 kasım 2019 ankara evrak teslimi
02 aralık 2019 evrakların sağlık kuruluna gönderilmesi
06 aralık 2019 sağlık kurulu evrak kayıt
13 ağustos 2020 işyeri e-tebligat sistemine vergi indirim yazısı geldi

darısı bekleyen arkadaşlara.

!!! Hayırlı olsun !!!! darısı bizim gibi bekleyen arkadaşlar gelmesi dileğiyle

Herkese selam bu arada , uzun zamandır sizleri takip ediyorum kayıt olmak bu güne nasipmiş.

Endereren

herhangi bir pskiyatri rahatsizligin varsa hastanede çok test ilaç tedavisi uyguluyorlar birde ilaçtan fayda görmuyorsan aylarca farklı farklı ilaç veriyorlar.bu ilaçların yan etkileri çok insanı rahatsız etmeye başlıyor ilaçlar ben 3 sene yakın ilaç kullandiktan sonra raporda ilaç ile tedavi edilemeyen hastalık ile süresiz raporu aldım %40 ile maliye bakanliginda rapor bekliyorum....bu rapor 3. raporum 3 sene emekli maaşı aldım şuan kesildi...hastane süreci uzadigi için rapor sürem bitti emekli maaşını saniyesinde kestiler ozaman dosyalarda karişiklik olmuyor maaş kesmeye gelince hemen işlem görülüyor....

Pandemiden sonra haziran 1 de başladılar çalışmaya bugün ağustosun yarısı geldi ..2buçuk ayda elle tutulur bir ilerleme yok.ekimi bitirdiler sadece.kasımlar aralıkları duruyor.nasıl bi memleket anlamak mümkün değil.sonra bu vergi indirimi için başvuran insanlar normal insan değilki senin engelli vatandaşın. Dünyanın hicbiryerinde böyle mağduriyet yaşayan engelli insanlar olduğunu sanmıyorum. Allah sonumuzu hayretsin

Psikiyatriden bir personelim 6 ay önce engelli raporu aldı. Orani %60 ve 2 yıl süreli. Öle çokta zorlanmadı ama öncesinde doktora gidiyor ve ilaç kullanıyordu.

Sdr
herkes için süreç aynı işlemiyor olabilir.. ilaç veriyorlar ama ilaç hastaligina iyi gelmiyorsa seni rahatsiz ediyor doktara söylüyorsun iç iç diyor bir şey olmaz dinlemiyor..kobay gibi kullaniyorlar...bu süreç raporun süresiz olana kadar sürüyor tabiki verdikleri sana yaramayan yan etkisi olan ilaçlara dayanabilirsen...dayanırsan sağ kalırsan sonunda süresiz raporu veriyorlar..ictigim faydasini görmedigim ilaç sayısı 20 civari...ilaçlar seni robot gibi yapıyor uyuşturucu gibi ...bunu ancak yaşayan bilir.

Son düzenleme:
Üst Alt