Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Abzeh

Özürlü oranı listesinde nereye girdiğini anlayamıyorum.

Boyun fıtığı ve bilek sinir sıkışması amelitatım var beyin cerrrahı 9+1+1 verdi

Bel fıtığı için de ortopedi doktoru vericek. Bunları nere koyacağımı bilemiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gülsüm yıldırım merhaba bel fıtıgına ameliyat olmadan vermiyorlar bana ameliyat oldugumu sordu memur ona gore oran veriyorlarmis doktora sevk etti yuzde 10 verdi doktor Mr sonucuna bakarak

Gülsüm yıldırım
fizik tedavi senin oranlarını verir sayfa 111 e bak
boyun fıtığı ameliyat edilmiş ve 2. ameliyat için 1+1 verilmiş gibi ozaman ve toplam boyun için 11 alırsın bel fıtığı bölümüde orada yazıyor ameliyat edilmiş yada edilmemiş oranları
bel için lomber kısmına bakacaksın
boyun için servikal kısmına bakacaksın
formül ile hesaplama yaparken bel ve boyun oranı bölünmeden toplanır yani boyun için 9+1+1=11 bel ilave edersen mesela 7 bu oran hesaplama cetveline kas iskelet kısmına direk 18 yazacaksın demek

Captan gusto
ameliyat olmadan da veriyorlar oranları ona göre
ben mesela ameliyat olmadan 6+7 bel boyun 13 aldım

Captan gusto

Boyun fıtığundan ameliyet oldum ve bilek sinir sıkışmasından ameliyat oldum. Belimde de ameliyat boyutunda 2 fıtık var. Mr raporum da var

Beyin cerrahı 9+1+1 verdi. Bunları baltazar cetvelinde sinir bölümüne mi yoksa kas iskelet bölümüne mi koymalıyım. Ortapedi doktoru bel fıtığından da vericek bunu nereye koyucam baltazar cetvelinde sinir bölümüne mi yoksa kas iskelet bölümüne mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yok gardas kuruldaki dr lar ölmüs birbirlerini gömuyorlarmis o yuzden yine çalısamiyacaklar.en sin kalanida biz gömelim olsun bitsin bu bekleyiş

Abdullah Süngü
hafif ise 5 veriyorlar ama söylemen lazım birde emg raporunda yazmalı
mesela solda hafif yada orta ağır diye ona göre veriyorlar ama en az 5

çok faydalı bir link olmus tesekkerler. bu durumda boyun fıtığı 5-6 oranlar arasında değisiyor. kesin bilgi yayalım :)) çok teseskürler gercekten.

abzeh ve göksel 75 3 aralık eviste gözüktüğü tarih raporun 26 kasımda ist bergi dairesine verdiğim tarih sizce geçmişmidir kuruldan

yorumlarınız önemli benim için mahmut kayabaşı

temmuz 22 seneye ancak mayisda gelir aralik gelmedi agustos nerdesyse bitecek

29 Ocak Ankara ya gidiş Beklemedeyim.
İzmir Vd ile görüştüm Eylül Ayında ancak gelir seninki şu anda aralıklar ve kasımlar geliyor dediler.Ama güzel tarafı Ocak ayında cok fazla gelen olmadığını söylediler.

25 kasım beklemeye devam sene bitti...........
Ortopedi doktoru veriyor oranı mr sonucuna göre benim boyun da 3 belde 2 vardı hepsine %11 verdi.

göksel75
Benimde 13 aralık izmir 16 aralık ankara ya ulaştı bekliyorum.

Abzeh
Kasik fıtığı ameliyatı % olarak etki edermi rapora acaba

1 yillik rapor alsaydi nolcakti sonuc gelmeden bidahami rapor alacaktik allah bunlari bildigi gibi yapsin beceriksiz ler toplulugu.allahindan bulsunkar bu milletin ahi yerde kalmaz

benim raporum 1 yıllıktı ankaradan sonuç henüz gelmedi. ocak 2021 de rapor süresi bitiyor. en azından 10.ayda yeni rapor için müracaat etmem lazım. pandemi döneminde rapor yenilemek için müracaatı kabul edecekler mi buda belli değil.

Captan gusto

Gusto en son arefe günü görüştüm, sonra asla görüşemedim ve görüşende yok. Çıkan da yok.
Sanki durdurdular, kimsenin çıkmıyor.
Ben umudumu kaybettim artık, bakacagim başımın çaresine.
En başından bu işe bel baglamak hataydı.
Çıkmıyor, çıkmayacak, Çıkartmayacaklar.
Bana öyle geliyor.
Bu ayın onsekizinde 9 ay bitiyor. 10 uncu aya giriyor.
Zaten pandemi tekrar hortladı.
Yeni veren bizden üç beş ay sonra veren kardeşlerimiz var. Dogal olarak bekliyorlar, ama kimsenin moralini bozmak istemiyorum. Bu işin en erken çıkarı artık bir yıl. Oda çıkarsa

göksel75
çıkarmasan iyi idi en azından tarihleri görürüz

Hakankrs
kasık fıtığı için cetvelde birşey göremedim cerrahi hekime sormak lazım

Öncelikle geçmiş olsun bende 01/07/2017 tarhinde kaza geçirdim rapor 13.1 geldi 680 tl bağlandı

Aralık ocak şubat hayırlısıyla bitse Mart Nisan Mayıs haziran az kişi vardır.ama sanırım bilinçli ve talimatla işlemler yavaş ilerliyor.bilsedim hiç basvurmazdim.zatem emekliliğine 34 ay kaldı

Herkese iyi akşamlar.Konya 27.07.2020 çıkış.Abkara işlem yapmıyor galiba.Önümüzdeki hafta bir arkadaş yönlendireceğim.Neler oluyor bakalım Ankara da bir öğrenelim.

Üst Alt