Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaslar beni 4 aralik aciklanmasina ve işyerine tebliğ edilemsine ragmen hala gibte yer almiyor, asil bakmaniz gereken yer izmir evis.

Sarp senin gözüküyor mü İzmir eviste yoksa telefon ederek mi öğrendin

Bende İzmir den yolladım 20/12/2019 da ama her hangi bir cevap yok

ismailhakan
istanbul vergi dairesi ile görüştüm aralıklar gelmeye başlamış az az geliyormuş ay sonunu bulur dediler.
ankara varış 17.12.2019

sarp35
aynen öyle vergi dairesindeki adam da öyle dedi biz işyerinize yazınca evisis e düşecek dedi

ismailhakan
gibden bakman bişi ifade etmiyor oraya düşmüyor

Haktan35

Eviste 6 agustosta gorundu, 7 agustosta isyerine gonderildi yazisi cikti. Ama eviste yayinlanmasi 1 gün rotarli oluyor.

Bugun ankara dikmen gelir ideresi ne gittim arkadaslar kurul 1 gun oluyormus tek bayan calisiyor 3 kat odada korona virus bulasmis

Bu kadar aciz bir yonetim daha gorul memistir binlerce insanin gelecegi 2 memurami kalmis allahindanbbulsunlar bu kadar ah aliyorlar milletten.yaziklar olsun.herbilin kendi bunyesinde saglik kurulu kurup islemler hizlansa kotumu yapilmiyacak bir ismi ama islerine gelmiyor

Engelli vergi indirim yazısını e devlet yada internet vergi dairesinden onaylanmış halini alabilirmiyiz bilgisi olan var mı illa vergi dairesine mi gitmemiz gerekiyor

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göksal Sazak

Izmir de calisiyorum, indirim yazim Ankara insan kaynaklarina gonderildi, maille iletmeleri istedim gönderdiler, iş yerinden talep edebilirsin e-imzali olduğu icin elektronik ortamda göndermeleri sakınca yaratmıyor.

Herkese ayrı telden çalıyorlar ben maliyeyle görüştüm kurul salı perşembe dedi ne kadar bilgi kirliliği var

herkese hayırlı sabahlar, yeni bir gün hadi inşallah hayırlı haberler alırız kurul olayı tam bir facia arkadaşlar

Hep hayalle yaşıyoruz ben umudumu kestim insafsızlıktan başka bir şey değil nasıl bir ülkede yaşıyoruz nasıl bir yönetim bu hep çıkar dünyası allaha havale ediyorum pesss......................

engelli emekliligi sonucunu bekleye bekleye normal emekliligim zamanı geldi...🤔🤔

Abi yok bunlar bizi emekli yapmazlar.eyt lilerde bas bas bagiriyor engellisini emekli etmeyen hukumet sizimi edecek

şimdi ist vergi dairesi ile görüştüm evissten gir bak dedi 03/12/2019 bu günlerde geliyo dedi çok komik yaa

Cimer ve kamu denetleme kurumu şikayeti e devlet den yazdım gelen cevap boş kaçıncı kanunun kaçıncı fıkrası allah büyük biride bensem bekleyenlere allah sabır versin

Bunları ALLAH bildiği gibi yapsın incelenmesin demiyoruz raporu veren devletin doktoru inceleyende devletin neden insanlar bu kadar mağdur ediliyor zaten işsiz olan bir sürü insan var sanki meclisten kanun geçiriyorlar ayıp yaa utanç verici bir durum ya kanun değişsin yada süreç hızlansın ama bunu bir eli yağda bir eli balda olanlar anlatamaz

Hiçbir kurum cevap vermiyor hiçbir yetkili makam bu feryatları duymuyor sorun kendilerinin olsa bir gecede bitirirler bu durumu o kadar bekleyen insan var kim verecek bu insanların kaybettiği haklarını

Ceza ve vergi toplama hariç sistem mekanizmaları hiç çalışmıyor haketmişler gibi hepsi ikişer ay izine çıkıyorlar çıkarken koşa koşa dönerken kıvıra kıvıra

Arkadaşlar merhaba, bende 27.07.2020 günü iş yeri tarafından vergi indirim dilekçem gönderilmiş olup olumlu veya olumsuz süreci buradan paylaşırım
sağlıklı kalın.

Üst Alt