Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Selamlar

Ben geçen sene 3 yıllık vergi indirimiyle emekli oldum 2022 4 ayında doluyor rapor yeni rapor almak için raporun bitiş tarıhin de ssk mı yolluyor yeni rapor almak için bilgisi olan varmı teşekürler
:

engelli emeklisi oluyorsun raporun sonucunu bekliyorsun aylarca yıllarca zor bela fakat raporun süresi doldumu o dakika saniye saatte maaşı kesiyorlar ozaman dosyalarda karışıklık yogunluk olmuyor çakal hepsiiii

engelli emeklisi oluyorsun raporun sonucunu bekliyorsun aylarca yıllarca zor bela fakat raporun süresi doldumu o dakika saniye saatte maaşı kesiyorlar ozaman dosyalarda karışıklık yogunluk olmuyor çakal hepsiiii

Mıncırık Para olarak imkanım var ama virüs olduğundan gitmek istemiyorum oraya. Her gün arıyorum 1 kere bile açılmadı. Bu cevabın bu ay sonu veya Eylülün yarısına kadar gelmesi lazım yoksa oğlum okuluna gidemeyecek. Cimere mi yazsam bilmiyorum.

En az 3 ay önce başvur yoksa maaşın kesilir benim gibi 8 aydır beklersiniz

Merhabalar..Benimde rapor 26 aralik Ankaraya gidiş..Şuan anladığım kadarıyla raporlar karışık olarak geliyor..önce kurala giriyor..sonra imza..sonrada yazışma.. alan doktorunun olma yada olmama durumuna göre o yüzden karışık geliyor raporlar..Mesela 6 kasim bekliyor..22 kasim geliyor..hatta aralik gelen arkadaslar var sanirim..tabi bu durumda bekleyen insanlari tedirgin ediyor..

Onkoloji her hastanede olduğu gibi çok yavaş ilerliyor..doktorları az..ankardada sanirim durum böyle olacak..6 kasımdan onkoloji bekleyen arkadaşlar var sanırım..bende onkoloji hastasıyım.. sabırla beklemekteyim..

Normal sartlar altinda raporlari dusuremiyorlar..mahkeme kararıyla bu kesinleşmiş..Ama maalesef su siteden bazi arkadaşların raporlari düşürülmüş.. burada 8 heyet doktorunun onayladığı raporu Ankaranin düşürmesi saçmalık..

Arkadaşlar engel oranı tek bölümden ise oran düşme yok ama iki veya üç bölümden oran verilmişse ozaman düşme olur OCAK 15

Orhan6081
Bende 2 bölümde vardı %8 ortopedi %36 işitme sürekli aynı şekilde onaylandı

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orhan6081

Baltazar cetveline göre mi söylüyorsunuz. Baltazar cetvelinde düşüyor evet

Zaten puanı hesaplarken hastanenin verdiği oranların baltazar cetveline koyup %40 ın üzerine çıkması lazım değil mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gülsüm yıldırım
Şimdi direk vergi dairesine gidip ben vergi indirimi almak istiyorum sizi hastaneye sevk ettiğinde tahminim hastane baltazar hesaplamadan direk Ankaraya gönderiyor orada baltazar hesaplıyorlardır yoksa hastaneden önce alıp vergi indirimi için başvursanız aynı şekilde onaylanır diye düşünüyorum

Göksal Sazak

Ben bankacıyım. Sgk am yok. Bankanın kendi emekli sandığına bağlıyım. Doktor muayenerinden endogrin %10 göğüs %20 beyin cerrahı %11 verdi toplam %41. Baktazar cetveline girince %36 oluyor. Kurulda konuşucam ortapedi dontoru kurulda ilave verecek gibi.

Ben mhrs den randevu alıp kurula girdim vergi dairesinden yönlemdirmesini istemedim. Salı günğ son kurula giricem. Ondan sonra vergi dairesine göndericem.

Gülsüm yıldırım
Inşallah ortopedi puan verir raporu aldıktan sonra vergi indirime başvuran daha iyi birde yeni tarihli raporları oldugu gibi onaylıyırlsr

MİKAİL ankara
Ankara'da yaşıyorsan Dikmen bakmıyor Çukurambar Gib bakıyor şehir dışına dikmen

Abzeh
Teşekkür ederim 🙏 darısı bütün bekleyen arkadaşlarımıza inşallah

türkiyemeltean
Maddi sıkıntın yoksa ayarla birini özel araç ile git bende öyle yaptım nacizane fikrim

01/07/2020 gönderilme tarihi, bu kafayla nerden baksan Mayıs, Haziran gibi döner. O tarihte görüşürüz hacılar.

vergi dairesini aradim bi angut
is yerine cevabi gelir diyor
laa gecen sene verdim diyorum
angut is yerine mutlaka gelir diyip savdi
angut oglu angut

dun aradim menderes

eviss sistemine baktığımda başvuru 28.10.2019 ve bakanlığa gönderilme 25.11.2019.

istanbul engelli vergi dairesini arıyorum, eviss'den takip edin diyor. nerdeyse 1 sene oldu.

ne yapabileceğim konusunda bilgi verebilecek arkadaş var mı?

hasan kardeşim kasım 26 da bergidairesine teslim ettim eviste aralık 3 gözüküyor mecbur bekliyoruz inşallah tez zamanda gelir fakat seninki daha evvel gerçi arkadaşlar diyor 11. aylar geliyor diye eli kulağındadır gelir inşallah hasan101

Tahir özböler
Ben direk mhrs den randevu alıp gittim. Doktor muayenelerini bitirdim. Salı günüde son kurula giricem.

Endogrin 10
Göğüs hastalıkları 20
Beyin cerrahı 11 verdi.

Toplam 41 olıçuyor bu baltazara girmiş hali mi

Baltazara sokunca çünkü 36 ya düşüyor.

Herkese merhabalar ve öncelikle geçmiş olsun.. 2019 mayıs sonu aldığım sağlık kurulu raporuna 2020 nisan da nörolojik muayene bulgularım istendi.. doktorum açıklayıcı bir rapor yazdı ve gönderdik.. benim sorum, eksik belge ya da ek bilgi istedikleri durumda yeni başvuruyla aynı havuzda mı oluyoruz😩
%87 engellilik oranım.. 2016 da 2. Derece engellilik için başvurduğumda 2-3 ayda sonuçlanmıştı, bu sefer neden böyle anlayamadım..

Arkadaşlar hastaneden sonuc baltazara göre cıkar Ankaraya gitmeden direk hastaneden cıkar

Arkadaşlar hastaneden sonuc baltazara göre cıkar Ankaraya gitmeden direk hastaneden cıkar

en direk mhrs den randevu alıp gittim. Doktor muayenelerini bitirdim. Salı günüde son kurula giricem.

Endogrin 10
Göğüs hastalıkları 20
Beyin cerrahı 11 verdi.

Toplam 41 olıçuyor bu baltazara girmiş hali mi

Baltazara sokunca çünkü 36 ya düşüyor.

Üst Alt