Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba ben yeni göndericem özel bir bankada çalışıyorum. Bankanın kendi emekli sandığına bağlıyım. 2 kere kurula girdim. Belgeleri gönderirken neler göndermeliyim. Dilekçe örneğini buldum. Bankada çalıştığıma dair yazı da alıcam. Başka hangi evrakları koymalıyım. Yardımcı olurmusunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gülsüm yıldırım
Ben direk internet üzerinden başvuru yaptım ve sadece engelli raporunu elden teslim ettim ve indirimim onaylandı

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

240.gün

inşallah bu hafta vergi dairesinden hayırlı haberleri alırız:confused:

- Kaza tarihi 23.10.2010

- Kaza tarihinden önceki son 3 ayın Brüt maaş miktarı: 760.50 tl

- Kazaya bağlı kusur oranım: %20

- Mahkeme kararı var !

- Doğum tarihim: 03.05.1983

Sürekli iş görememezlik raporum % 11,3 olarak onaylandı. Henüz maaş bağlanmadı. Bu orana göre ne kadar maaş bağlanır? İş kazasını geçirdiğim tarih 2010 bu tarihten başlayarak geriye dönük birikmiş 10 yıllık toplu maaş alacağım ne kadar olur?

Yardımcı olacak herkese teşekkür ederim.

Göksal Sazak

Hangi siteden başvuru yaptınız. Bu şekilde de olabiliyor mu. Bu şekilde be kadar sürüyor.
Cevabınız için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Carpediem33 obezite iyilesebilir bir hastalik ve zayiflama ihtimali oldugundan sureli verilir diye biliyorum sizin ilk raporunuz dimi obeziteden almasaydiniz iyi olurdu %40 yeterdi size sureli olma ihtimali var

Gülsüm yıldırım
Internet vergi dairesi üzerinden yaptım orda form var dolduruyırsunuz 15 gün içinde de elden teslim ediyorsunuz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar, vergi indiriminden emeklilikte,(ABO) Hesaplama oranları, normal emekli hesaplanmasında daha farklı oluyormuş.
Yani sgk nın ne kadar maaş alırım kısmındaki çıkan şu anki rakamdan daha fazla oluyormuş.
Bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı, yada vergi indiriminden emekli olan, maaş alan arkadaşlar, en net onlar biliyordur.
Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Sonuç çıkınca, başvuru yapınca ne maaş alacağız, az çok bilelim. Şimdi herkes bilip bilmeden bir şeyler söylüyor.

Arkadaşlar, vergi indiriminden emeklilikte,(ABO) Hesaplama oranları, normal emekli hesaplanmasında daha farklı oluyormuş.
Yani sgk nın ne kadar maaş alırım kısmındaki çıkan şu anki rakamdan daha fazla oluyormuş.
Bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı, yada vergi indiriminden emekli olan, maaş alan arkadaşlar, en net onlar biliyordur.
Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Sonuç çıkınca, başvuru yapınca ne maaş alacağız, az çok bilelim. Şimdi herkes bilip bilmeden bir şeyler söylüyor.

ben emekli oldum sgk nın sitesinde hesaplanan maaştan yaklaşık %5 fazla alıyorsunuz .ben 90 tl falan fazla almıştım

Herkese selam , 10.12.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor konumunda en son hangi tarihlere vergi inidrimi ile alakalı olarak dönüş yapıldı teşekkürler

Tahir özböler

arkadaşım prim günü 7000 genelde asgari ücret ama bunlar önemli değil primin yattıgı yıl daha önemli 2000 yılından önce primleri çok olan daha çok maaş alır ABO dan dolayı sen sgk sitesine gir maaşın ne çıkıyorsa üstüne % 5 ekle yaklaşık o kadar maaş alırsın

Benim merak ettiğim şu.Kurulhaftada 2 kere toplanıyor her toplantıda kaç evrak kontrol ediyorlar. Cunki Agustos ayında hükümetin EYT liler ile ilgili açıklamalarından sonra Eylül de aşırı talep başladı.

istanbul vergi dairesi ile görüştüm 17.12.2019 ankara varışlı raporum bu ay içinde gelirmiş

Benimde 3 aralik fakat hic umudum kalmadi bunlar insanlari ne kadar oyalarsak kar diyor.cogu kisiyi eksik evrak diye tekrar ugrastiracaklar.

Crazyman

kötü düşünme herzaman iyiyi düşün onu çağır başaracağız bu işi ve buradan mutluluğumuzu insanlar ile paylaşacağız.

25 kasım beklemedeyiz nöbet tutuyoruz askerdeki gibi komedi
manisa vergi dairesini aradım bugün kasım ayları gelmeye başladı dedi buda büyük bir gelişme.......

6 kasim, beklemedeyim. Sadece onkolojiden oran aldim. Neden bu kadar bekletiliyoruz anlamiyorum. Ankaraya ulasamiyorum zaten. Bu hafta da gececek sanirim boyle

Üst Alt