Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Tarıkbülbül

Çalışanların bir çoğu bayram haftası ile beraber senelik izinlerini birleştiriyor bu hafta ve önümüz hafta bir yerden haber alamayacağız desene

arkadaşlar merhaba ankarada olan arkadaşlar siz ordan birebir bilgi alma şansınız yokmu kurl hangi günler de kuruluyor vs vs beklemek insanı strese sokuyor ya 03/12/2019 beklemeye devam hayırlısıyla bi sonuç alalım inşallah

Evet Mahmut arkadaş çok haklı Ankara'da olan arkadaşlar Vergi dayresine gitme zamanı var ise bizat gidip bilgi edinme imkanı varsa bizi bilgilendirme de bulunurlarsa çok yardımcı olmuş olurlar

Telefonla aramaktan yoğurdun telefonu acan yok umudumu yitirmeye başladım

Sakaryalı54 Merhaba eksik evrak olarak Ankara hastaneyemi gonderiyor yoksa basvurdugunuz maliyeyemi gonderiyor evrak olarak hangi hastaliktan tansiyondanmi yoksa astimdan mi istediler sizden bilgi verebilirmisiniz benimde eksik evrak varsa ona gore bir yol izleyeyim

Yok Captan gusto en son arefe den bir gün önce ulaşabildim. Açmıyorlar.
Artık sinirden çatlayacagım, elden hiç bir şey gelmiyor. Psikolojim bozulmaya başladı. 9 ay dolacak 18 inde. Daha nekadar bekliyecegiz.üç aymı beş aymı?
Yoruldum artık. Çaresizlik bu işte. Ömrüm boyunca hiç bir işte bukadar çaresiz kalmamıştım.
Sözün bittigi yerdeyiz artık.

arkadaslar slm benim raporum onaylandı geldi şimdi prosödür nasıl işliyo emekli olmak için 2008 öncesi sigorta girişi olanlar direk basvuramıyo galıba sgk ya bilgisi olan varmıdır

Hayırlı olsun Ahmet 111 senin tarih kaçtı acaba bilgi verirsen sevinirim ben İzmii arıyorum orası bile açmıyor vallaha

Tahir özböler
20 Kasım geldi benim 1 ay olacak nasıl iş bu bekliyorsun ya tombala usülü mü çalışıyorlar

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzmirle görüştüm araliklar da gelmeye başladı evisten takip edin denildi İzmir'den bekleyenlere duyurulur. Bu arada kasımdan gelmeyenler de var dendi

araligin basindayim izmirin tasindayim ne gelen var ne soran
muş türküsümü soylesek acep

Tahir özböler
20 Kasım geldi benim 1 ay olacak nasıl iş bu bekliyorsun ya tombala usülü mü çalışıyorlar

Bildiğim ve doğruluğuna inandığım bilgi şu şekilde her salı ve perşembe kurul toplanıyor.
Kurulda tıpkı rapor aldığımız hastanede olduğu gibi rapor orani verilen hastaliklara göre doktorlar katılıyor. Diyelimki nöroloji doktoru bu hafta yok Sıran gelmişse bile bir bir sonraki hafta nöroloji doktorunun olduğu kurula giriyorsun.
Kurulda kararlaştırılır. Onaylanırsa
Tekrar rapor imzaya hazırlanıyor
Diyelim 4 hastalıktan oran aldın 4 doktor ve maliye ve gelir idaresi muudurleri uzmanlar vs 7-8 imza için tek tek bu kişilere imzalar dolaşıyor. Biten imzalar sisteme taranip TC ne kaydediliyor. Ve sana veya kurumuna yazı yazılıyor. Yani Aralık başında raporu gidenin onaylanması Kasım ortasindakinin henüz onaylanması bu şekilde diye dusuniyorum

Tahir özböler

Aynen öyle walla, seninki 1 ay olmuş bugün çıkan 20 Kasım var. Karışık geliyor.

Bildiğim ve doğruluğuna inandığım bilgi şu şekilde her salı ve perşembe kurul toplanıyor.
Kurulda tıpkı rapor aldığımız hastanede olduğu gibi rapor orani verilen hastaliklara göre doktorlar katılıyor. Diyelimki nöroloji doktoru bu hafta yok Sıran gelmişse bile bir bir sonraki hafta nöroloji doktorunun olduğu kurula giriyorsun.
Kurulda kararlaştırılır. Onaylanırsa
Tekrar rapor imzaya hazırlanıyor
Diyelim 4 hastalıktan oran aldın 4 doktor ve maliye ve gelir idaresi muudurleri uzmanlar vs 7-8 imza için tek tek bu kişilere imzalar dolaşıyor. Biten imzalar sisteme taranip TC ne kaydediliyor. Ve sana veya kurumuna yazı yazılıyor. Yani Aralık başında raporu gidenin onaylanması Kasım ortasindakinin henüz onaylanması bu şekilde diye dusuniyorum

Mantıklı

Vergi dairesini aradim tarihler karisik geliyor dedi benden bir hafta 4 kasimda gonderen arkadasimin geleli bir ayi gecti benim 11 kasim daha haber yok nasil istir anlamadim siraya sokmalari lazim degilmi kafayi yiycem

raporu onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun aralık ayı ne alemde acaba telefonlara cevap vermiyorlar 9 aralık 2019 bekliyoruz

Carpediem33 sanmiyorum dosyalar karisik geliyor arkadasimin sonucunu gordum 3 doktor imzasi vardi bolum doktoru diye bir sey yok hastaligi kalp farkli doktor imzasi var bu arada aizin obezite varsa sureli veriyorlarmis

Sabır gusto kardeşim sabır eli kulagında inş.
Yarın, öbürgün, hafta biter.
Çıktı çıktı, çıkmadı önümüzdeki hafta inş. Çıkacak, sadece sabır

Yellowblader sagol kardesim Allah razi olsun calisabilsek sorun degil ama sagligimiz elvermiyor insallah bir an once cikar bekleyen tum arkadaslarim da olumlu sonuclanir insallah

Üst Alt