Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar, izmir vergi dairesinden Ankara'ya 4 Aralikta %78 oranla süresiz giden raporum, simdi evisten kontrol ettigimde ayni sekilde onaylanmiş olduğunu gördüm. Araliklar gelmeye başlamiş ve sisteme geçtikleri anlasiliyor, uzun bir süreç oldu, bu sekilde gelmesine sevindim, darısı bekleyenlerin başina.

25 kasım izmir bekliyor hala gelen birşey yok

Sabır kalmadı içimde dertler yaş oldu gözümde bu hasretlik denizinde boğulmadan gel gel artık sıkıldım beklemekten

26 kasım beklemede bu gün antalya vergi dairesi ile görüştüm aralıktan da gelmeye başlamış karışık diyorlar eviss ten takip edin geleni yüklüyoruz dediler bu ay içinde onay olur dediler bekliyoruz

Engelli raporunu ankarada maliyeye mi gönderiyoruz vergi dairesine mi gönderiyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bewitched
Senin hangi il acaba bugün izmirle görüştüm bir kişinin 6 Kasım raporunu yazıyorlar mis senin hangi il acaba

Gülsüm yıldırım
Rapor ve evraklarını bağlı oldugun vergi dairesine veriyorsun bizzat ama bu akşamdan internetten başvurunu yap geç kalma yarın hastalık raporunla birlikte evraklarını elden teslim et

Gülsüm hanım e devlete giriş yaptıktan sonra engellilik vergi indirimi diye yazarsanız çıkan uygulamaya girip o sayfadaki formu doldurmanız gerek böyle deneyin birde

Merhaba 11 Kasim beklemede bitsin bu hasret bulusalim artik sarkisi gibi beklemeye devam yaktin bizi corana sabirlar dilerim arkadaslar

Koca oglan

Cevap için teşekkürler.

Engelli raporunun ekine epikriz raporlarını filan koymalımıyım. Mr raporlarını koymamıyım. Benim 2. Kurula girişim. İlkinde %10 almıştım. O raporuda koymama gerek var mı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

türkiyemeltean

İmkanın var ise Ankara Dikmen Gib e git kanser vb hastaları öne alıyorlar net bilgidir bende 03/03/2020 de verdim Haziran'da Ankara ya gittim hastalığım siroz öne alındı

Ve şuan itibari ile emeklilik dilekçemi verdim

peygamber efendimiz hac icin kabeyi taaf edip gelince herkese ikram edilen yemekden yemek istefi. onun icin ozel bir yemek verelim dediler bunun üzerine asahbina BANA HALKA VERDIGINIZDEN IKRAM EDINIZ diye buyurdular.(istisnalar haric) adil olmak yaşamın dengesidir
bu sure o kadar uzadıkı malesef normal statü istisna ayricaligi oldu Allah sonumuzu hayir etsin

Merhaba evis ten nasıl bakılıyor evraklarım manisa vergi dairesinden gitti 19 kasım da 25 kasım da ulaştı
hangi evis e bakacım ankara evis yok sayfa yapım aşamasında diyor

E devlet ten giriş yapıyorum sorun yok orada işleminiz sonlandı yazıyor zaten uzun süredir. Dilekçelerim bölümünde burdan gönderilen evraklar var ben sadece evisten nasıl bakılıyor onu çözemedim zaten manisa evis diye bir site yok

Üst Alt