Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

ankengelli

Hayırlısı olsun Kardeşim..Hastalığıniz neydi acaba..Demekki sizin hastalık bransina bakan doktorlar genele bakılırsa bir tik önde gidiyor..o yüzden sordum..

herkese teşekkürler
%50 by-pass + %20 diabet + %10 hiperlipidemi olmak üzere toplam rapor oranı %64 (sürekli rapor) olarak gitti ve değişmedi

Ankara nin sonuç dusurmediginden emin misiniz insallah öyledir zira psikiyatriden %40 raporum var 1 yıl süreli.

Son düzenleme:
Oturanboga özür oran cetveli bağlayıcıdır diyor ama form oranı düşürülme rastlıyoruz.

Son düzenleme:
merhabalar bende bekliyorum 17 ocak rapor 05 şubat bakanlığa gidiş göğüs hastalıkları %61 koah orta seviye ve ağır osas + %13 bel ve boyun fıtıkları görüntülenmeleri var toplamda %66 2 yıl süreli...Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merdivenköy Ek Hizme Binası. Bitmeden onaylanacak inşallah...

Arkadaşlar Ankara yı yeni düşürdüm memur virüsten dolayı 2 memur çalışıyor dedi 11 ayın sonuna gelmişler 12 aya başlıyacakmış 2019 k

Vergi indirimi onaylanan arkadaşlardan biri evis ekran görüntüsünü paylaşabilirmi acep?

O anki piskololoji oran dusuruyolar sağ hemipleji uyku apnesi ta siyon var kartal 75 verdi Ankara 45 dedi 1 yıl kontrol 1 yıl geçti Bayrampaşa 52 süresiz dedi Ankara 10 ay oldu cevap verecek şaka gibi

Bide hep sigorta li çalıştım ama ilaclarimida kestiler fizik tedavi yok neymiş efendim Ankara'da cevap gelcekmis 10 ay dile kolay

Bide hep sigorta li çalıştım ama ilaclarimida kestiler fizik tedavi yok neymiş efendim Ankara'da cevap gelcekmis 10 ay dile kolay

Miyako

Merhaba bendede uyku apnesi tansiyon ve obezite var oran %60 süresiz aldım. Üniversite hastanesinden tüm tahliller ay i hastaneden
Acaba Ankara oran dusururmu veya süre verirmi örnekleriyle karşılaştınız mi ?

Kimse mesaj yazmıyor herkes umutsuz galiba arkadaşlar.Ben daha yeni gönderdim 20.07.20 ne yapacağız böyle bir çaresi olmalı sesimizi duyurmak için.

Yoksa sittin sene emeklilik hayal bize

Insanlar umudunu yitirmeye başladı.kasım ayından sonuç bekleyen arkadaşlarımız var .telefonla düşmüyor zaten ankara dussede acmıyorlar ..ordaki memurlarında bi suçu olduğuna inanmıyorum. Hakan 4242 .mucize lazım..

Merhaba
dün nihayet düşürdük telefonu bir zahmet ile açtı bayan 2 kişi çalışıyor kasımın sonlarını yapıyoruz dedi ayın 25 i gibi
tekrar arayın dedi durum bu süreç uzayabilir. 25 kasım benim hala sonuç yok ....................................

SELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar merhaba bu surec gercekten zor ve uzun suruyor
birde calısmıyorsanız ve kirada oturuyorsanız daha da zor bu surecde ben cok zor duruma dustum
son 4 ay kirami bile veremedim mecburen allaha sıgınıp sabrettik sonunda emekli oldum maasımıda aldım cok sukur
sizlere tavsiyem sinirlenmeyin dua edin sabredin inşallah hakkınızda hayırlısı olacakdır son olarak sunu deyim
eger calışmıyorsanız edevlet uzerinden emeklilik basvurunuzu yapın işlemleriniz başlamıs olsun
sonuc red geliyor ama sorun olmaz vergi indirimi evragınız geldigi zaman basvurunuz daha cabuk sonuclanır az cok faydası olur denemenizi tavsiye ederim gecmiş olsun hayırlı gunler

Arkadaşlar merhaba benim vergi indirimim 1 yıllıktı eylülde doluyor banka sandığından emekli oldum.bankadan sevk istedim salı günü hastaneye gidicem kontrol muayenesi için nasıl oluyor tek tek her doktora muayene mi olacağım ?vergi indirimi için tekrar ankaraya mı göndericekler evrakları aydınlatırsanız sevinirim.

Sorciere saglik kuruluna girip engelli raporunuzu Ankaraya Merkez saglik kurulu na tekrar gondereceksiniz
serşen Kasim ayi sonlari kuruldan cikmis Yazilarimi yazilacakmis ?Bilgi verebilirmisin

Üst Alt