Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bel fıtığından ameliyat olmadan puan verilmiyor mu. 2 tane bel fıtığım var puan verilmedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bi tanıdığımin 2 aralik 2019 tarihinde giden raporu bugün gelmiş evisde gözükmüyor çalıştığı yere mail olarak gitmiş benden 1 hafta önce göndermişti kalp hastalığı vardı %54 gidip aynı şekilde süresiz onaylanmış bugün tekrar umutlandım herkesin hakkında hayırlısı olsun
Gülsüm yıldırım

Bel fıtığına oran verilmiyor diye biliyorum ama spondilit hastalığı varsa yani belde romatizma var ise yüzde 7 veya 8 oran veriliyor diye biliyorum

Merhaba ben bel fitigindan %10 aldim ameliyat olmadan doktorun bakmicagini soyledi kuruldaki memur ona gore muayeneye gonderdi bir de mr cektirmistim onceden doktorun gormesi icin .

Herkeze slm lar az önce İzmir engelli Vergi dayresiye le görünüşü tüm bana söylediği tek şey bizden eviste bakiyoruz sizde ordan takip edin dedi .aramanıza gerek yok dedi ve kapattı

Babamda da bel fıtığı var doktor kırık veya boyun fıtığı dışında fıtık türlerine puan vermiyoruz dedi fıtığın romatizma olan türü varmış onun olması lazımmış oda %8 mi öyle bisi demişti

Gülsüm yıldırım

Selam öncelikle geçmiş olsun benim raporumda da var son aldığım rapor hariç ondan önceki raporlarım da hep %8 verdiler (ilk aldığım rapora itiraz ettim 3 kere heyete girdim hepsi %8 verdiler 6 ay sonra başka hastahaneye gidip tekrar rapor alın doktor'dan doktora fark ediyor olabilir. :( )

İzmir 25 kasım 2019 beklemeye devam izmirden kasım sonucu gelen varmı sonucu gelen arkadaşlara da hayırlı olsun

Herkese merhaba,

Raporu onaylanan arkadaşları tebrik ederim.Darısı tüm bekleyenlerin başına.Raporumun ankaraya varış tarihi 29 Kasım 2019 izmir.
Dün izmir vergi dairesi başkanlığına bizzati gittim.Memurun söylediği 1 ay a gelir cevabı üzerine sabır çekmeye devam arkadaşlar.
Sağlıcakla kalın.

Twilight06
Ben de bulamadım EVİSS e giriş yapamıyorum enabız'da yazdığı söyleniyor ama bulamadın öyle bekliyorum . :(

Gülsüm yıldırım

selam bende de bel ve boyun fıtıkları var Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Fizik Tedavi Uzmanı Doçent Dr. Yasemin Yumuşakhuylu mr larıma bakarak lomber ve servikal disk hernisi diyerek % 13 verdi.

adulger e nabiza mi ? giremiyonmu yoksa giriyonda rapor kısmını bulamıyor sun ?

Yoksa ordami görünmüyor ?

Ben sana cevap yazmadan tekrar baktım ben görebiliyorum !!!

Haktan35

Engelli raporumda rapor numarası yazıyor ben eviss'e girerken tc kimlik no yazdıktan sonra dosya numarası diyor bendeki rapor numarasını yazıyorum hiç bir şey çıkmıyor. Nerede yanlış yapıyor olabilirim bilgi almak için sormuştum o kadar önemli değil raporumuz onaylanıp gelsin diye bekliyoruz. Allah yardımcımız olsun..

Rapor numarasının son 5 hanesini girin İzmir eviss e öyle bakılıyor en azından. Harf sayı bir arada olan.

2019 veya 2020 ile başlayan 19 haneli rapor numarasının son 5 hanesi ile İzmir evise giriliyor. Tc, ad soyad girildikten sonra rapor no olan yere son 5 hane rakam ve sayıyı girin. Örnek " ea5cc" gibi.

Arkadaşlar babaminda onaylanmış şimdi öğrendim Ankara'dan yazı en kısa sürede gelir dedi şimdi ben SGK ya gidip başvuru yapıyım mi yazı gelsin diye beklemem mi gerekiyor

selamün aleyküm arkadaslar raporu onaylanan arkadaslara hayrlı olsun
bekleyen arkadaslarada allah sabir versin
Dosya numararasi bulmak icin edevlete giriş yap arama ekranina interaktif vergi dairesi yaz tıkla
acılan sayfaya giriş yap acılan sayfada İŞLEM VE SONUCLARIMI TIKLA tikla
acılan pencerede dilekcemi tıkla tekrar pencere cıkıyor dilekcemi goruntuleyi tıkla acılan sayfada
vergi dairesine vermiş oldugun dilekceyi goreceksin sag ust kosede kalemle yazılmış bes haneli numarayı goreceksin
NOT/ Arkadaslar evis hic bir işe yaramıyor sadece evranızın ankaraya gittigini cevap beklendigini yazıyor
evreginiz onaylanip sizinelinize yada isyerinize ulaştıgında evisede onaylandi diye işleniyor herkese selamlar allah yardimciniz olsun

11. Aralık 2019 tarihinde yazdığım vergi indirimi dilekcem dün itibariyle sonuçlandı. Kamuda çalışıyorum muhasebeye gittiğimde 50-60 TL gibi Bi rakam alırsın dediler 9 aylık geçmişe yönelik. Neden öyle olduğunu sordum zaten gelir vergisi bordronda hep 0 görünüyor dedi. Anlamadım tam olarak. Çalışan için yapılan indirim sadece gelir vergisi kısmından mi yapılıyor? Çocuğum %90 engelli. Bakmakla yükümlü olduğum için indirim dilekçesi yazmıştım. Çalışana nasıl destek sağlıyor ki bu indirim o zaman?

Demek ki zahmet oluyor sayın vergi dairesi çalışanlarına.
Okumasınlar bence. Çok yoruldular bence.
Öyle işe git, günde 4 saat çalış, klima altında falan.
Yazık valla.

Bazi arkadaslar yaziyor ya ankaradaki memurlar calisiyor diye vallahi hic inanmiyorum bunlari denetleyen bir kurum olmazsa olacagi bu biz bekleyim hala ay sonu maaslarini 2 gun gec alsalar ortaligi yikarlar ama bizi dusunen kim allah en tepedekinden en asagisina kadar kahhar ismiyle kahretsin bunlari yazik be 3 ayda gelen sonuc 9 ay oldu hala gelmezmi pandemiyi bahane ederler en ufak bi rant saglanacak bisey olsa hep onu soylerler emine hanim diyorki 2 calisana korana bulasmis ulen binlerce kisinin kaderi 2 3 kisiyemi kalmis beceriksizler.birakin yapamiyorsaniz biz yapalim 1 ayda bir evrak kalmaz ama tabbii hukumetinde isine gelmez.girmeyim diyorum su olatforma ama sinirimden her defasinda giriyorum.bizleri mahvettiler yaziklar olsun boyle sosyal d3vlete

Üst Alt