Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

bende ankarayla görüştüm sonu 3259 nolu tl benimde 3 aralık ankaraya varış raporun yazışmada olduğunu ve en çok bu yazışmanın zorladığını söyledi tarih olarak benden sonra raporu gönderilen bazı kişilerin raporunun onaylanma sebebini sordum evrağa bakan memurun 14 gün karantinada olabileceğini burda karantinada olan memur sayısının faza olduğunu kesinlikle bir torpil olmadığını meclisten çok baskı yapıldığını söyledi kamu personeline esnek çalışma kararı alındı daha ne kadar sürer bir tahmininiz varmı diye sordum bakanlıktan yazı beklediklerini kesin bir süre veremiyeceğini söyledi allah yardımcımız olsun

boyle bakanligin boyle birimin ta......
yok.pandemi yok yaz tatili yok izin simdide karantina.anasinin ....
Kagit ulan bu kagit tavşak gecmeye başladilar
ulen arkadas senin kicin çok kiymetlide bizimkisi
toprakmı.nice zorluklar ile gecinen insanlar bu evragin peşindeler Allah sizi o işinizden etsinde yerinize hak hukuk bilenleri getirinsin Amiiiinnn

Merhaba
3259 numarayı az önce düşürdük emine hanım açtı yine artık ne kadar doğru bilmiyorum kasım dan gelmeyen dosyaların karantina altına alınan memurların masasında bekliyor yazılması için diye söyledi 1 haftaları kalmış ondan sonra döneceklermiş . Haftalar aylar geçti şimdide bu çıktı. Beynimi kemirmeye başladım allah sonumuzu hayır eylesin rahmetli
neşat ertaş doğru söylemiş ahhh yalan dünya ..........................................

Son düzenleme:
kamu kurum ve kuruluşlarında uzaktan ve dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemleri uygulanabilecek diye bir kararname çıkmış. hayırlı olsun

Herkese geçmiş olsun Allah sabır versin masada dosyalar bekliyor ve çalışanlar izinde bununla beraber esnek çalışmaya geçilmiş yıl sonuna kadar bu şekilde devam edilecek Allah herkese yardım etsin.

Merhaba çalıştığım kurumda, engelli kadrosunda çalışmak için vergi indirimin Ankara'dan onayını beklemek zorunda mıyım?

@49serkan

Pıskolojimizi bozmayalım, eninde sonunda çıkacak, önemli olan çıkana kadar maddi, manevi dayanabilmek. Bıçak kemiğe dayandı, sıka sıka agzımızda diş kalmadı.
Sabretmekten, dayanmaktan başka çare yok.

Şimdi haberlerde izledim. Kamuda Esnek çalışma düzenine geçildi.
Benim başvuru kasım 18 izmir.
Yılbaşına kadar çıkarsa öp başına koy.
Şu saatten itibaren bu işe umut baglamak yok, bakacagız başımızın çaresine.

ankarada hangi vergi dairesine gidip öğrenmek istiyorum durumumu

Arkadaşlar bişey sorcam kuruldan çıkıp yazım için beklenen dosya eksik evrak diye dönme ihtimali varmı yani eksik evrak yazım işinde mi belli oluyor acaba bilgisi olan varmidir

Kasım özellikle Aralık yılbaşından önce çıkmayacak. Gerçekleri görelim. Umut baglayıp sonra stres yapıyoruz, zaten olmayan saglıgımızın kalanınınıda, kaybetmeyelim.

Tahir özböler

Bu iş komple durmuştur.

Esnek çalışma sistemi bize patlayacak herhalde.
Boşa kürek çekiyoruz sanki ☹️

Bilgi kirliliği almış başını gidiyor herkes yazıyor kendi kendinizi sitrese sokuyorsunuz birde ben düşüremedim EMİNE hanımı 🤔

Tahir abi senin haftaya gelicek insallah sureli gelmez abi bir daha ugrasmazsin icime dogdu abi uzulmeyin gelicek insallah

Selam herkese

Halen Kasım bekleyenler var benimki şanş mı ozaman hiç mi tarih düzeni yok bunların neye göre onaylamıyor tombala usülü mü denk geliyorinşallah tez zamanda iyi olur inşallah

712d56252d3882c91b93982fa8143dc1.jpg

6 temmuz onaylama tarihi

Tahir özböler
Önceki raporum 3 ayda gelmişti ya.
Ne hallere düştük yahu.
200 senede bir denk gelen musibetler bizi buldu.
Ya sabır...

Benim raporum 40 kalp ( baypas geciren) seker 20 bel fitigi 8 orta uyku apnesi 10 toplamda suresiz %58 ama ankarada 2 sene sureli olarak onaylanmis

Hayirli geceler Ankaradan gelen sonuca nasil itiraz edebilirim suresiz olan rapor 2 sene sureli olarak onaylanmis bu konuda mahkeme yoluna basvuran varmi bilgisi olan varmi

Ben yazdım cimere herkes cimere yazsın lütfen bir baskı oluşturalım dağ dağa küsmüş dağın haberi yokmuş, Ağlamayana meme yok derler

Engel sorun mu?
kardeşim iş yerinden vergi indiriminden yararlanabilmen için Ankara onayı şart yoksa vergi indiriminden yararlanamaz sın bilgin olsun ...

adulger
Selamün aleyküm bende bu konudan muzdaribim şöyle bir sıkıntı vardı geçen yılki raporum %38 idi bu durumda ne sağlam ne engelli diye işyeri hekimleri sorun çıkarıyordu bu seneki %50 süresiz Ankara'ya gönderdim ama süreç çok uzun ben 6aydır pandemi izinindeyim yeni raporu vermedim ankara onayını bekliyorum vergi indirimi o gelmeden olmuyor onu biliyorum ama sorun şu bu sağlık kurulu raporu ile engelli kadrosuna geçebilirmiyim.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt