Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Öncelikle herkeze selam ben daha önce vergi indiriminden faydalandım ankara benden tekrar rapor istedi mayıs ayı gibi üniversite hastahanesinden rapor alıp ankara ya gönderdim ama sonucu gelmedi daha bazı özel sebeplerden işten istifa etmem gerekli ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz

Sayın Pala, madem Türkçemiz dediniz; hasbelkader kelimesi , Türkçe değil Arapça kökenli bir kelimedir ve Türkçemizde bu kelime yerine kullanılabilecek çok sayıda kelime mevcuttur. Lütfen siz de dikkat ediniz

Tahir özböler

Senin iş haftaya %99 ihtimalle olur son gelen bewitched ve Captan gusto her ikiside 286 günde sonuçlamış. Bunu baz alarak haftaya pazartesi sıra sende. Pazartesi 286 gün doluyor.

Arkadaslar merhaba 18 kasimda %58 suresiz giden raporum 2 sene sureli olarak onaylanmis nasil itiraz edebilirim bu konuda mahkeme yoluna basvuran varmi

Bilo541
Rahatsızlıklarınız neydi neden süreliye döndürmüşler biraz bilgi verebilirmisiniz birde diyelim vergi indirimi süreli ve bu arada şartlarımız tutuyor emekli olduk yine süre dolunca tekrar kontrol mu oluyor bilen arkadaşlar yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güngör57 hayırlı olsun yazı gelincede. Bilgi verirsen seviniriz. Aradaki gün farkını öğreniriz

Emekli olduğunuzda ,SGK size diyecek ki raporunuzun bitim tarihinden önce tekrar rapor çıkartın yoksa maaş kesilir diye bı yazı yolluyacak o yazı ile tekrar heyet randevusu alıp heyete girerseniz ve raporunuzu alırsanız, o raporu hastane SGK ya yolluyor zaten emekli olduğunuz içi vergi indirimi için Ankara'ya gitmesi gerekmiyor raporun bir nüshası size veriliyor bir nüshası SGK ya ,he 11 kasımdan sonraya kaldı raporunuz ,maaş kesiliyor,rapor SGK ya gidince tekrar bağlanıyor alamadığımız aylar toplu veriliyor diye biliyorum

Süresiz gidip süreli gelen arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun uyku apnesi ve ortopedik rahatsızlıklariniz varsa süresiz rapor süreli olabiliyor çünkü sahte rapor sayısı çok arttı ve bu raporların çoğu uyku apnesi o yüzden böyle sorunlar oluyor itiraz edip tekrar heyet alırsanız tam teşekküllü hastaneden vergi dairesine bildirebilirsiniz

Bu durum devam ettikçe emeklilik hayal kardeşim.Raporlar Ankaradan gelmiyor.Ne yapacak bu insanlar.Yeniden esnek çalışmaya geçidi.Sanki 2 aydır gümbür gümbür çalışıyorlardı

Mert009

Günaydın

Uyku apnesinde PSG testi sonucu belirliyor.Bunda nasıl sahtecilik yapabiliyorlarki?test in tüm sonuçları kayıtlı

Lütfen yardımcı olurmusunuz

Daha önce vergi indiriminden faydalanmıştım ankara tekrar istedi raporu aldım ankaraya gönderdim daha cevabı gelmedi 03.07.2020 gönderdim nezaman gelir nasıl takip edebilirim birde önemlisi özel sebeplerden işten istifa etmem gerek ne yapmalıyım sigortam yatmıcak bu emekli olmamı etkilermi

.

Avşar yanlış anlama ama askerliğin çok senin. Öyle derler ya hani . Daha Aralık ayı tek tük geliyor. Gerçi 4-5-6. Aylarda çok rapor olduğunu düşünmüyorum. Özelliklede nisan mayısta. Benim tahminim şubat 2021 den önce sonucun gelmez. Emekliliğe başvurabilmen için çalışıyor olman lazım(bu kesin bilgi) . Emin olmamakla beraber başvurudan önce 120 güNdür sigortan yatıyor olmalı(günden çok emin değilim). Umarım senin rapor yenİleme olduğu için daha hızlı olur.

Son düzenleme:
O zaman süper👍👍👍 ama bir yerlerde okuduğuma eminim. Demek ki yanlış bilgiymiş.

Süreci etkilemez bende seninle aynı durumdayım. Ama daha iyi bir bilen ve hakim olan varsa bende seninle birlikte bilgilenmis olurum.

Avsar4639

Süreci etkilemez bende seninle aynı durumdayım. Ama daha iyi bir bilen ve hakim olan varsa bende seninle birlikte bilgilenmis olurum.

Badi35

Merhaba bugün araç almak için Ankara giden arkadaşımdan rica ettim. Gitti
Bir yere almış güvenlik telefonla bir yeri aramislar. Bir bayan çıkmış
Şuan şubata bakılıyor bir aya belli olur demis. Bu nasıl bir çelişkidir anlamadım.
Rapor Ankara'ya ulaşma 26 Mart 2020

Slm arkadaşlar İzmir engelli vergi indirimi servisinin tel bilen varsa yardımcı olabilirmi en azından ordan cevap alabilirmiyim ?

S.a arkadaşlar biraz önce ankara ile görüştüm benim dosyam 18 Aralık 2019 gozukuyormus kuruldan çıkmış yazilmayi bekliyormus

Üst Alt