Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar ; kimseyi rencide etmek amacında değilim.
Bundan emin olabilirsiniz.
Fakat ben de hasbelkader 10 seneye yakın forum moderatörlüğü yaptım.
Genelde hep aynı aksaklıklar olabiliyor.
Ama bence en önemlisi " imlâ "
Yani mesaj yazarken acele etmenize gerek yok.
Bir daha okumanızda fayda olacaktır.
Bundaki amaç ise şudur :
* İlk defa üye olan veya üye olmadan takip eden kimseler bir " kalite " görürler.
* Kalite de etkileşimi artırır. Dolayısıyla daha efektif bir forum oluruz.
* Türkçemiz de hakettiği değeri görmüş olur.
* Tabi bu çabayı hep beraber gösterirsek bir değer ortaya çıkar
Hepinize iyi forumlar...

Az önce Izmir' i aradim .agirlik 11. Ay geliyormuş.9,10 ,11 ,az da olsa 12. Ay geliyormuş.Daha 1 veya 2 ay sürecek gibi duruyor.16 aralık Ankara 'ya varış.

Şimdi ankaray la görüştüm kasim sonlari daha bitmedi diyorlar.bir tarih veremiyorlarmış.aralık 3 rapor tarihim 100 bin bekleyen evrak varmış ben artık bu işten ümidimi kestim dahada ne foruma girerim nede arkasini arastirim.boyle devlete yaziklar olsun her olumsuz durumdan kendilerine firsat yaratiyorlar pandemi olmus yahu bu kurul insanlarlami muhatap oluyor.allah aldiklari parayi yemeyi nasip etmesin bunlara.

Listeyi bir daha yayinladiginizda beni de dahil edebilirsiniz.
Oran 44%,
Maliye bakanligina gonderilis tarihi 20 Agustos 2020.
Hayirlisi artik.

Abzeh karpal tünel sendromu bendede var hangi bölümden oran aldın Tedavi gördünmü cevaplarsan sevinirim 5 şubat 2020 bide huzursuz bacak sendromu var onun için hangi branşa gitmem gerekir teşekkür ederim.Adana

Son düzenleme:
Arkdaslar bisey sorucamm eski isyerimde engelli kadrosunda calusiyidum ordan ayrildim raporum surekli iken maliye 2yil kontrollu sureli vermis yeni isyerime basladim adres deyisikliyi icin maliyeden kagit aldim isyerime imzalatip antalya vergi dairesine teslim ettim rapor gunum gelince tekrar maliye sevkimi yapip kurumsal olarak hastaneye sevk yapti heyete girdim evraklari hastane maliyeye yollamis raporum yine suresiz aldim simdi ANTALYA VERGIBDAIRESINI ARADIM eski isyerimin adresini soyluyo hayir dedim bizde eski isyeri kayitli diyor bundan bir sorun olurmu

Ve raporum 16..09 .2019 gitmis ankaraya ses yok napmam lazim benim nolur yardim edin

Ankara an itibari ile yavaşlamaya başlamış geçen hafta net tarih veren kurum şimdi 1 ay sonra gelir denildi 10 Aralık da ankara maliye gönderildi 30bin dosya 100bin dosya olmuş raporları süreliye çevirirler 2020 de gönderilen raporlar 2021 başlarında anca gelmeye başlar Allah herkese sabır versin.

Merhaba Arkadaslar 11 Kasim 2019 tarihli 2 yil süreli raporum 1 yıl süreli olarak Ankaradan onaylanmis.Arkadaslar raporun bitmesine 80 gun var emekli olabilirmiyim ?Emekli olursam kontrol raporunu Sgk mi hastaneye sevk eder kendimmi gidecegim?Su an calismiyorum emekli olamazsam vergi indirimine basvurmak icin tekrar sigortalimi calismaliyim ? Konu hakkinda yardimlarinizi bekliyorum Tesekkur ederim.

Arkadaşlar emekli olduktan sonra rapor süreli ise ne olur süresiz olursa ne olur süreli ise tekrar vergi indirimine mi başvurmak gerekir bilgisi olan varmı teşekkür ederim.
Captan gusto

Hangi hastalığınız var acaba süreli verildi merak ettim

tenten34 Merhaba agir uyku apnesi 35 bel fitigi 10tansiyon 10 yuzde 47 2 yil sureli olarak gitti neden 1 yil oldu acaba aklim almiyor😣😣

@Captan gusto
Yanımda sgk da çalışan bir arkadaş var
Diyor ki emekli olabilir
Pandemi sürecinden dolayı yenileme yapmiyormus hastaneler ikinci bir emre kadar raporunun suresizmiş

Geriye dönük vergi alacağınıda alabiliyirsun

Carpediem33 tesekkurler kasimda pandemiden bir daha gitmeme gerek yok diyorsunuz galiba rapor yenilemeye hastaneler vermiyormu bizim bir arkadas randevu aldigini soylemisti ama arastiriyim tesekkur ederim

Göksel listede hem 26 kasım hem 3 aralık aynı kişi mahmut kayabaşı isim benzerliğiğ mi

Carpediem33*yazdı:21.08-2020*16:47

Engelli fedarasyonu yayınlamış

Sağlık Bakanlığının 19.8
2020 tarihli yazısına göre,
1 Ocak 2020 tarihinden itibaren süresi sonlanmış olan engelli sağlık kurulu raporları ikinci talimatı kadar geçerli kabul edilecek.
Vatandaşların Rapor yenilemek amacıyla hastanelere müracaat etmemeleri sağlanacak.

Dolayısıyla Haziran ayında yayınlanmış olan yazıda, 18 yaş üstü ile 65 yaş altına izin verilen rapor alma işlemleri bu yazıyla durdurulmuştur.

Ayrıca bu yazı ile birlikte Kronik hastalığı olan kişilerin sonlanmış veya sonlanacak tıbbi malzeme ve ilaç raporları yeniden geçerli kabul edilecektir.
ilaç ve Tıbbi malzemeler raporlarda belirtilen miktarlara göre SGK tarafından belirlenen kriterlere uygun olarak reçete edilmeden eczanelerden temin edilecek.
Carpediem33 yazini buldum tesekkur ederim

Doğru aynı kişiymiş ilk tarih büyük olasılık evraklarını vd ye teslim tarihidir. Diğeri ank ulaşım olması gerek. Düzeltildi

2020 ocak şubat aylarında sahte rapor yapanlar yakalandı kaç doktor kaç sigorta danışmanı yakalandı bunların yazdığı raporların çoğu uyku apnesi yüzünden uyku apnesi rahatsızlığı var ise biraz kurcalıyorlar süreli veriyorlar. Ve süreli giden raporlar için ise gönderildiği tarih baz alınıyor şuan 1 yıllık ise kağıtlar elinize geçtiği andan itibaren 1 sene zaten açıklamasını yaptı sağlık bakanlığı ve vergi dairesi raporlar geçişi süre ile süresiz olmuştur diye

Üst Alt