Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Akman1981

ben ocak ayında hastaneden engelli raporunu alır almaz iş yerime bildirdim. vergi indirim başvurum hala ankarada beklemede ama şirketin engelli kadrosundayım. hatta sgk'dan ve işkurdan arayıp bilgilendirme yapıldı. yani sıkıntı yok engelli kadrosuna girebilirsiniz.

sertac_izgi
Tamam teşekkür ederim bilgilendirme için ben 17 Mart a kurula girdim o günde pandemi iznine ayrıldım o zamandan beri de işe gitmiyorum götüreyim o zaman raporu bakalım ne diyecekler.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engel sorun mu?
Özel sektörde çalışıyorum geçen yılki raporum %38 olunca iş yeri hekimleri çıkartmaya çalıştı arada bayılmada oluyor vazovagal selkop olduğunu için seni bu şekilde çalıştıramayız demişlerdi bende 21 yıldır çalışıyorum yöneticim biz memnunuz bizim açımızdan sıkıntı yok deyince çıkarmadılar şimdi rapor oranı yeterli olunca sıkıntı çıkmaz herhalde.

Arkadaşlar merhaba bı sorum olacaktı Ankara vergi dairesine 1 yıl süresiz gönderdik Aralık'ta bitiyor benim tekrar rapor çıkartmam gerekiyor mu Aralık ta vermiştik dilekçeyi cikartcaksak sonra onu nereye vericez

Akman1981
adulger
Selamün aleyküm bende bu konudan muzdaribim şöyle bir sıkıntı vardı geçen yılki raporum %38 idi bu durumda ne sağlam ne engelli diye işyeri hekimleri sorun çıkarıyordu bu seneki %50 süresiz Ankara'ya gönderdim ama süreç çok uzun ben 6aydır pandemi izinindeyim yeni raporu vermedim ankara onayını bekliyorum vergi indirimi o gelmeden olmuyor onu biliyorum ama sorun şu bu sağlık kurulu raporu ile engelli kadrosuna geçebilirmiyim.
#sertac_izgi
arkadaşın dediği gibi bende raporumu aldıktan (yalnız benim ilk raporum süreli idi süresi bittiği için 2. raporu aldım ve bu raporun sunucunu bekliyorum) sonra işveren verdim ve iş kura kayıt yaptırdım engelli kadrosunda görünüyorum diye biliyorum.

Bilgilendirme yapan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim personele evrakları teslim ettim geri kalan işlemleri biz hallederiz dediler.

Bizim raporlar Aralık ayının ilk haftası 10 aydır bekliyoruz 2 3 aydır bekleyenler bizden daha çok sabırsız ne zaman gelecek nasıl olacak, bekleyeceksiniz Aralık ayları gelmeden şubat mart ayları nasıl gelebilir foruma sadece gelenler veya aklına takılan soruları sorarsa daha iyi olur burada isyan etmenin bi anlamı yok heleki haziran temmuzda gönderenlerin olunca foruma gelesim olmuyor. Yanlış anlamayın cimere yazmaklada olmuyor bu işler hükumet kanun çıkarıyor esnek çalışmaya geçildi diye hak verdi kamu çalışanlarına boğazına bıçak dayayıp işe kimse götüremez bende kamu sektöründe çalıştım sabır edicez ve vergi dairesini aramayın 3 haftadır aradım 4 görüşme yaptım hepsinde farklı cevaplar aldım onada inanmıyorum geçiştirmek için başından atiyolar. Bulunduğum vergi dairesine gittim çalan telefonun ahizesini kaldırıp meşgule bırakıyorlar telefonu son olarak şunu soyleyim kendinizi yıpratmayin zaten hepimiz hastayız dahada hastalığımız ilerletmeyelim.

Engel sorun mu?
Özel sektörde çalışıyorum geçen yılki raporum %38 olunca iş yeri hekimleri çıkartmaya çalıştı arada bayılmada oluyor vazovagal selkop olduğunu için seni bu şekilde çalıştıramayız demişlerdi bende 21 yıldır çalışıyorum yöneticim biz memnunuz bizim açımızdan sıkıntı yok deyince çıkarmadılar şimdi rapor oranı yeterli olunca sıkıntı çıkmaz herhalde.

Nerde çalışıyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim raporum 40 kalp ( baypas geciren) seker 20 bel fitigi 8 orta uyku apnesi 10 toplamda suresiz %58 ama ankarada 2 sene sureli olarak onaylanmis

Hayirli geceler Ankaradan gelen sonuca nasil itiraz edebilirim suresiz olan rapor 2 sene sureli olarak onaylanmis bu konuda mahkeme yoluna basvuran varmi bilgisi olan varmi

Benim de 2 tane belfıtığım var ama puan vermediler. Ameliyat oldunuz mu bel fıtığından

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selam arkadaşlar.
Öncelikle raporu Ankaraya yeni gönderen arkadaşlarıma Allah tan sabır diliyorum.Süreç yaklaşık 8-10 ay arası işliyor.Bu nedenle her gün Evise girip boşu boşuna kendinizi yıpratmayın.
Pandemi süreci ve esnek çalışmaya gelince.Ben de devlette çalışıyorum.Esnek çalışmada işi gücü bırakıp yan gelip yatmıyor kimse.Rutin işler devam ediyor. Yani raporların onayına devam edilecektir.İlk süreçteki gecikmenin sebebi pandemi kadar yaza denk gelerek izinlerin de kullanılması oldu. Yani esnek çalışma bizi etkilemeyecektir çok fazla.Pandemi sürecinde birkaç defa izmir vergi dairesi ile görüştüğümde onayların gelmeye devam ettiği bilgisini de almıştım.Tek korkumuz Ankara da bakanlıkda vaka sayısının artarak bakanlığın işleri kesmesi olur ki bu durumda herşey durur.
Ben ocak sonu vermıştim ve muhtemelen Eylül sonuna raporum çıkmış olacaktır. Bundan önce beklentiye girmem anlamsız.Cimer çözüm değil hele bu süreçte hiç değil.

Ins dediginiz gibi olur. Aralık 16 gidiş benim ki ağustos sonu diye umitlenmelimiyim .

Merhaba arkadaşlar mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim
17.12.2019 ankara varisli raporum gittiği gibi 51 suresiz olarak onaylandı
Evisiste görünmüyor istanbul vergi dairesinde imza bekliyormuş bu gün gittim vergi dairesinden imzalatıp aldım darısı basiniza

Son düzenleme:
Abzeh
öncelikle hayırlı olsun sonucunu. anlatildigi gibinimi vergi dairesi çalışan sayısı Azmi senin gözlemin nedir merak ettim son olarak ta gerçekte merak edilecek durum varmi

Haktan35
Çok beklemedim hemen hallettiler ilk basvurdugumdaki kadar personel vardı yani herkes işinde gibi bu işleri kurul biraz aksattı bence kronik hasta olan doktor vardı ondan dolayi

Hakankrs

İzmir vergi dairesi ile az önce görüştüm.Aralıklar geliyor yogun olarak tek tuk de kasım ve ekımden kalanlar gelıyor ama ağırlık aralık dediler

abzeh kardeşim hayırlı olsun sabah bende 3294 ilen numaradan ulaştım 9 aralık olan raporum kuruldan çıkmış üst yazı taraması başka işlemler yapılacak dedi 1.2 haftaya çıkar dedi şuan aralık ayını çalışıyoruz dedi bayan

Arkadaşlar eviss dosya numarası nereden alabilirim İstanbul'a bireysel olarak gitmem zor telefonla ulaşamıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

Ins öyledir dün bana tam tersini söylediler kasım ağırlıklı, tek tük 12. Ay dediler.hergun farklı bilgiler cikiyor.biran evvel gelse de bitse....

Aydin1975
17.12.2019

49serkan
çok sağolun darısı başınıza arkadaşlar dua edeceğim sizin için

güngör57
sağolasın vergi dairen ile görüş yüz yüze

Carpediem33
tansiyon 20
ritim bozukluğu 20
bel boyun fıtığı 13
işitme kaybı 8
karpal tünel 5