Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
adulger
Selamün aleyküm bende bu konudan muzdaribim şöyle bir sıkıntı vardı geçen yılki raporum %38 idi bu durumda ne sağlam ne engelli diye işyeri hekimleri sorun çıkarıyordu bu seneki %50 süresiz Ankara'ya gönderdim ama süreç çok uzun ben 6aydır pandemi izinindeyim yeni raporu vermedim ankara onayını bekliyorum vergi indirimi o gelmeden olmuyor onu biliyorum ama sorun şu bu sağlık kurulu raporu ile engelli kadrosuna geçebilirmiyim.
#sertac_izgi
arkadaşın dediği gibi bende raporumu aldıktan (yalnız benim ilk raporum süreli idi süresi bittiği için 2. raporu aldım ve bu raporun sunucunu bekliyorum) sonra işveren verdim ve iş kura kayıt yaptırdım engelli kadrosunda görünüyorum diye biliyorum.
Engel sorun mu?
Özel sektörde çalışıyorum geçen yılki raporum %38 olunca iş yeri hekimleri çıkartmaya çalıştı arada bayılmada oluyor vazovagal selkop olduğunu için seni bu şekilde çalıştıramayız demişlerdi bende 21 yıldır çalışıyorum yöneticim biz memnunuz bizim açımızdan sıkıntı yok deyince çıkarmadılar şimdi rapor oranı yeterli olunca sıkıntı çıkmaz herhalde.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim raporum 40 kalp ( baypas geciren) seker 20 bel fitigi 8 orta uyku apnesi 10 toplamda suresiz %58 ama ankarada 2 sene sureli olarak onaylanmis
Hayirli geceler Ankaradan gelen sonuca nasil itiraz edebilirim suresiz olan rapor 2 sene sureli olarak onaylanmis bu konuda mahkeme yoluna basvuran varmi bilgisi olan varmi