Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Down Kızlı Baba
Eski çalıştığınız işyerinin bağlı olduğu vergi dairesine başvuru yapılması lazım. Ama bulunduğunuz yerdeki vergi dairesine danışın. Belkide bulunduğunuz yerdeki vergi dairesi üzerinden talep edebilirsiniz. Alo maliye üzerinden de sorabilirsiniz.

Şimdi sonu 59 'la biten emine hanımla görüştüm şubat ayları kuruldan çıkmış yazışmaları daha başlamamış inşallah biran önce gelir

Arkadaşlar selam. Benim evraklarım şubat ayında Ankara'ya ulaştı. Dilerim birgün sonuçlanır. Benim size bir sorum olacaktı. Ben konuşma özürlüyüm, raporum %56 ile Ankara'ya gitti. Konuşma özürlü birisi ötv indiriminden faydalanabiliyor mu? Sonuçta satın alınan araca özel bir uygulama yapılmasına gerek yok. Bu konu ile ilgili fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Günün ilk guzel haberini vereyim.
11/12/2019
Gönderdiğim %51 süreli raporum %55 süresiz olarak onaylanmış haftaya cuma isyerinize gelir dedi oradaki çalışan artık emeklisin dedi ...
5 damar bypass
Şeker
Kolesterol
Tansiyon
Allahım bekleyen arkadaşlarıma bir an evvel iyi habarlerini almayı nasip etsin

Engelli raporumu yenileyeceğim kuruldan sıra alamıyorum napıcam

felix35
BENİM 29 KASIM 2019 RAPORUM GELMEDİ NASIL OLUYO ANLAMIYORUM

Hesaplamayı bulmuştum ama yararlanıp yararlanamayacağımı bilmiyordum. Teşekkürler

49serkan

teşekkür ederim

vergi indirimi raporu ankara maliyeden çıkmadan tekrar rapor alabiliyormuyuz bilginiz varmı

Şimdi Ankara ile görüştüm.25 Aralık varış tarihli dosyamın cevabını çok uzun süredir beklediğimi söyledim.Memurun cevabı,sizin çok uzamış.şu an Ocak ayı yazıyoruz dedi.Büyük ihtimal eksik evrak bekleyen dosyalarla beraber,bilgi istek yazısını yazılmasını bekliyor dedi.Raporum zaten 1 yıllıktı.Kasımda süresi bitiyor.Şimdi ben süresi bitmiş rapora eksik evrak mı tamamlamaya çalışacağım deyince cevap veremedi.Ayrıca eksik evrak durumunda,evrağı gönderince,bekleme sırasının en sonuna konuyormuş.Yani süreç sil baştan başlıyormuş.Ne diyeyim.Allah hepimize sabırlar versin.

Onaylanan arkadaşların hayırlı olsun darısı bekleyen arkadaşlar

Arkadaşlar selamun aleyküm.ben buraya yeni üye oldum. 26.11.2019 başvuru sonra 16.01.2020 raporum bakanlığa gönderildi.akciğerlerimden %50 süresiz raporum var.bekle bekle sabır taşı çatladı bu yoklukta.sona geldik mi bir yardım edin kardeşinize. Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşlerim.

alcatraz2019

Ocak Ayları kurula girmiş. Yazılar yazılıyor muhtemelen Aysonu ya da dığer ayın ilk haftaları sonuçlanır. Hatta tek tük ocak onayları düşmeye başladı bile.

Arkadaşlar bana söylenen o emine hanımla görüştüm şubat ayının kuruldan çıktığını ocak aylarının gönderildiğini söyledi benimde şubat 17

istanbul evis calısmıyor mu?

Gizlilik - Şartlar
reCAPTCHA tarafından korunmaktadır
boyle bir uyarı alıyorum.

Arkadaşlar izmir vergi dairesine gittim 1 yıl süreli gelen vergi indirimim iki yıllıkmış yazımda hata yapmışlar haftaya cumaya evrağımı almamı söylediler ankaradan düzeltilecekmiş nasıl bir iş yapıyorlar bir hafta daha bekleyecem

49SERKAN KARDEŞİM SIRADA SEN VARSIN SENİN BU HAFTA GELMESE HAFTAYA KESİN GELECEK

Az önde benim durumumu sormak için Emine Hanımla görüşebildim. 29 Ocak Ankaraya giden evragımda psg raporu yok kuruldan cıkmış yazımları devam ediyormuş henuz goremıyorum dedi. Eğer doktor psg gormek istemışse eksik evraga düşmüş olacak ve 17 martta gonderdiğim psg raporu 17 mart sırasına girmiş olacak yani 2-3 ay daha uzayacak işşler.Umarım Psg istemeden onaylanmış olur

Bu arada Emine hanımın ricası var bugun cok fazla aranmışlar telefonlara bakamıycam ocaklar komple kuruldan cıktı yazılıyor ocak ayı için aramanıza gerek yok Aralık ve Kasım varsa onları kontrol ettiririz bu sebeple Aralık ve önce Ankara ya ulaşmadıysa aramazsak gerçekten gecikmiş olan arkadaşlarımızın işlerini daha kolay takip edebileceklerini söyledi.
Yani Haziranda başvurup arayanlar var Temmuzda başvurup arayanlar var biliyorum sizin bir gurubunuz var orada iletirseniz diye söyledi

Inşallah eksik evraka düşmez O naylanır. Bilgi için teşekkür ler.bende dün aramıştım benimde 10 şubat kuruldan çıkmış göremiyorum dedi banada. Ocak aylarının yazımda olduğunu söylemişti. Madem bu psg raporları önemli bunu baştan niye istemezler.yada dijital ortamda bu raporları neden göremezler.acaba bu sitede psg raporu gondermeyip sadece engelli raporu gonderipte onaylanan arkadaşlar varmıdır acaba

Tarıkbülbül
Raporunuzda ahi değeri belirtilmişmi bu şekilde gerçi ben psg raporunuda gönderdim ama normalde rapordada belirtilmesi daha iyi.
5da700a8bca8e23ef8522b833d8b1278.jpg

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akman1981

GÖĞÜS HASTALIKLARI
16,11,2011 tarihinde Hastanemizde yapılan PSG YE GÖRE AHİ: 67.2 . O zamandan beri
MCPAP Cihazı kullanmakta. İLERİ DERECEDE OSAS %35
35

Bu şekilde yazmış hastane aslında raporuma ben 2011 den beri izmir suat seren göğüs hastalıkları hastanesinin hastasıyım ve o zamandan beri cihaz kullanıyorum her yıl kontrole gidiyorum bilekten ölçüm yapılıyor maske raporlarım falan var her yıl yenılıyorum. Zaten bu sebeple bana tekrar pSg yapmadan rapor verdiler bizim hastamızsın zaten hastalıgın 9 yıldır kronik olçmeye gerek yok denildi

6 Aralık 2019 tarihinden bu yana 287 gün geçmiş...9 ay 11 gün 🙂.Evis ve e devlet ekranları bomboş.
Hakkımızda hayırlısı

Üst Alt