Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar 2017 yılında benimki 3 ayda onaylanmıştı hey gidi günler hey 3 ay nerede 1sene nerede

Slm doslar raporu onaylanan arkadaş hayırlı olsun darısı bekleyen arkadaşlar a

bende 3 ocakta posta yoluyla ıstanbula yolladım 9 ocak teslım alındı 21 ocak ankaraya varıs ve daha bekıyoruz aylar oldu rekora gıdıyor

Evrak kabul Gidiş Ankara: 11 Aralık 2019
Girdiğiniz Tarihler Arasındaki Gün Sayısı: 280
Bitiş Tarihi Dahil Edildiğinde Aradaki Gün Sayısı (+1 gün): 281
Bu Tarihler Arasındaki Süre: 9 ay 5 gün

Halen beklemekteyim
5 damar bypass
Tansiyon
Kolesterol
Şeker
%51 süreli gitti inşallah bı terslik çıkmaz

Hayati çakmak

Bunda bir yanlışlık olmasın raporun yüzde 41 süresiz emeklilik ve vergi indiriminde süresiz olur yanlış biliyorsam arkadaşlar bilgilendirin 2 ay sonra tekrar heyete girince 41 olan raporunu düşürürlerse ne olacak bana yaptıkları gibi

konya yolundayim konya yolundayim
Alin beni burdan
raporunuzun .......
Gondereceginiz cevabin ta.....
gonya yolundayim amk gonnya yolu
konya yolu ulen konya yolu

Hayati çakmak

Hayati Cakmak Hayirli olsun Bende sizin gibi 11 Kasimda 1 yil sureli vergi indirimi bitiyor Emeklilik dilekcemi verdim sgk ya sonuc geldi 20 gunde sgk ya tekrar kontrol muayesi sevk icin gittigimde bana emeklilik yazisi gelecegini ve bu belgeyle birlikte hastane heyet raporu icin basvurmam soylendi.Kontrol muayenelerinde heyet raporu veriliyormus hastanelerde pandemiden dolayi mevcut engelli raporlari uzatilmis.10 gune gelir dedi sevk yazisinin ilgili memur.Surec bu seklilde isliyor Hayati Bey tekrar hayirli olsun beklemeye devam.

Ercanuzel Benide bu listeye ekle arkadaşım 27.05 2019 eksik evrak bekliyor. Eksik ne vardı saygılar

ercanuzel ilk gönderim tarihi değil ikincisini yaz sonra burada karışıklık oluyor.

Mesai saatleri dışında eviss e düşme oluyormu acaba? Bazen manyak gibi gecenin ikisinde bakıyorum. :D

kolestrol yazılmıs hastalıklar belirtilirken fakat, çizelgede kolestrole oran yok? ya da ben mi bulamıyorum

kolesterol %10 ( hipelipidemi )

iç hastalıkları bölümünün karşısında yazar engelli raporunda hi olarak

turkey izmir

özür oranları cetveli ek-2 kitapçığında boyle bir terim yok. hiperlipidemi tıbbi ismi, fakat belirttiğim gibi bir oran karsılığı yok. tesekkürler cevap için

idogan71

Eksik olan hastanenin kuruma gönderdiği raporda hastalıkla ilgili bulgu ve tahlillerin tam ve detaylı olarak belirtilmediği hastanın engele dair kurulca karara varilmadigi bu yüzden hakem hastaneye sevk edildiği belirtilmiş. Raporda yer alan hastalıklarım aort ana damar genişlemesi. Yavaş akım, ritim bozukluğu, hipertansiyon. Kolestrol, diyabetes mellitus

@Endereren

lipid metabolizması bozuklukları
b- Akkiz Formlar (organ komplikasyonları ayrıca gözönüne alınmalıdır)
1- Diyet ve ilaç tedavisi ile regüle %10
2- Diyet ve ilaç tedavisine dirençli olanlar %20
genelde %10 veriyor dahiliye hekimleri

merhaba arkadaslar bir sorum olacak. Benim raporum hala ankara'da. bu yıl subat ayında vermistim. muhtemelen yıl sonuna bile yetismeyebilir. Senelik rapor olduğu için yıl sonunda süresi dolmus olacak. Benim sormak istediğim şu, ben bu süreçte bir ameliyat oldum. İlave rahatsızlıklarım oldu. Hiç beklemeden yeni rapor alsam mı? nedir yorumlarınız?

vergi indirimine başvurduysanız sonuç gelmeden başvuru yapamazsınız

Alabilirsin aslinda bu raporun maliye ile ilgili su an bir baglantisi yok.sıkıntı teşkil etmez

nissaca

aslında ben bir arkadaşın sorusuna cevap vermek icin yazdim soru benim değil alttaki cevap benim vergi indirimine basvurduysaniz vergi indirim sonucu gelmeden sağlık kuruluna başvurulamaz
kanunda yazıyor

turkey izmir

benim raporumda kolesterol ( hipelipidemi ) yazıyor oran % 0 doktorların keyfine göre veriliyor galiba :)

Pasamm32

İzmir vd gonderdim 11 9 2019 ilk gönderim psg den eksik olarak gelsi 24 2 2020 tekrar gönderdim uyku apnesi 35 dalak yok 10 sagkulak duyma kaybi 6 kalp kreclenme 10onkoloji 20 oranlardan düşme olmadan suresiz geldi bekleyen arkadaslar rabbim sizlerede nasip etsit

atilla3500

Cevabınız için teşekkür ederim, şehir farkı olduğundan daha önceki çalıştığım yerdeki şehirden mi talep edeceğim yoksa yeni çalıştığım şehirdeki vergi dairesinden mi talep edeceğim.

erdem.77

aynen olabilir bendede hipoglisemi yazıyor ama oran vermediler hba1c testi düşük cikti bana da şeker den oran verilmedi doktor acik acik soyledi 3 ay sonra gel vereyim dedi 😂😂😂

herkese merhaba arkadaşlar benimde ankaraya gidiş tarihi 13,02,2019 %80 koah+şeker %20+hipertansiyon %10 toplamda %86

Yanlış yazdım sabah sabah ayılamadım sanırım 13.02.2020 olacak tarih

Günün ilk guzel haberini vereyim.
11/12/2019
Gönderdiğim %51 süreli raporum %55 süresiz olarak onaylanmış haftaya cuma isyerinize gelir dedi oradaki çalışan artık emeklisin dedi ...
5 damar bypass
Şeker
Kolesterol
Tansiyon
Allahım bekleyen arkadaşlarıma bir an evvel iyi habarlerini almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Raporun bitmesine 6 ay kala yeniden rapor için başvuru yapabiliyorsunuz.

Üst Alt