Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Haluk KIR

Başkan sen ulaşmaya çalış sonu 59 la biten telefona.Yani 6 aralıkların yazılmış olması gerekiyor. İmzada ya da başka bişeyde takılmış olmasın. Bana bugün söylenen raporlar kuruldan çıkıp yazıldıktan sonra en fazla 1 hafta yada 10 gün içerisnde imzadan çıkıyormuş. Yani senin evis e düşmese bile Ankarada görünür en azından onay yada değil bunu öğrenirsin. Ankara daki sisteme düşmüştür.

Kaçtığım yok sizleri bırakamam

49serkan
Sağol serkan kardeşim iki haftalık bir süreç var önümde allah sizlerede nasip etsin

Serkan kardeşim senin paladan önce gelecek

Arkadaşlar bu psg raporu tüm hastalıklar için mi gerekli benim hastalıgım romatizmal hastalık psg raporu diye bir şey hatırlamıyorum. Hastaneye başvurmam gerekli mi tekrar?

niyaziclk
Psg raporu sadece uyku apnesi rahatsızlığı olanlar için gerekli sizin için gerekli değil içiniz rahat olsun.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilen varsa cevaplarsa sevinirim
İlk raporum aldım süresiz Ankara 1yil sureliye cevirdi , emekli oldum 3 ay maaş aldım,tekrar rapor aldım oda aynı oranda ve suresiz oda Ankara'ya gitti,maaş kesildi tâbi
Şimdi sorum şu , diyelim ki iş buldum SGK li normal çalışan olarak mi çalişıcaz emekli olarak mi çalişıcaz, engelli emekli olarakta çalişıcaz

Şevki şengöz
Emekli statüsünde sgpd primi ile işyerinde çalışacaksın. Normal giriş yaparlarsa emeklilik iptal olur.
Engelli statüsünde de emekli olarak çalıştırabilirler.

Geçen hafta hasbelkader denk getirdik numarayı...Onlarda görmediklerini söyledi.Söylemler ne yazık ki artık uyuşmuyor.

Şevki şengöz

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah şu olayı tam olarak anlayamadım raporu süreli gelen arkadaşlar neden hemen emekli olup daha sonra bu tür sıkıntılar ile uğraşıyor normal süreli sağlık raporu 3. yılda süresize dönüyor diye biliyorum Ankara'dan onaylanan süreli raporlarda da böyle 3 yıl şartı var mı var ise insanlar neden bekleyip işleride var iken emekli oluyorlar emekli olup daha sonra uğraşmak daha zor sonuçta rapor oranı %40 üzeri olunca iş yerlerinde engelli kadrosunda çalışılabiliyor bir de sizin gözden mi süreliye döndürmüşler yoksa uyku apnesinden mi raporda yazıyormu neden süreliye döndüğü genelde arkadaşların çoğu uyku apnesinden bekliyor bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum teşekkürler.

1 doktor 400 kişiye uyku apnesi hastalığı yazmasaydı süreli rapor sıkıntısı olmazdı kurunun yanında yaş da yanıyor uyku apnesi olmayan insanlar şuan emekli oldu uyku apnesi olan insanlar süreli rapor peşinde koşuyor piramitin son halkasıyiz biz her geçen gün daha çok zorlaştırıyor işleri süreli gelen arkadaşların bir daha sonraki raporunda Allah yardımcısı olsun heyete girecek durum yok şuan kapıda 200 kişi var heyet kapısında her geçen gün bu sayı artıyor.

Ben birşeyi anlamıyorum vergi dairesi süresiz raporları ne süreliye çevirip gönderiyorlar madem hastanenin raporlarına güvenmiyorlar ozaman maliye bakanlığı versin engelli raporunu insanları iki üç defa neden eziyet çektiriyorlarki öyle değilmi arkadaşlar

Hakem hastaneler 2 yil veriyo dolayisiyla bir baska hastane ayni hastaliktan birbaskasina suresiz veriyo orenegin benim butun hastaliklarim kronik..kronik rapordada isaretli 2 yil vermis..birbaska hastanede ayni hastaliklarda bir baska hastaya suresiz vermis ..tahminim ankara bunu sorguluyo..

Ben evraklari bu ay teslim ettim 7 ay hic bakma dediler..

Bende uyku apnesi ahi 96 yüksek tansiyon bel ve boyun fıtığından roporumu gonderdim. Uyku apnesi hem devlet hastanesi hem özelde yattigim ayrıca makine ye bağlı yattigim raporda dahil olmak üzere 3 yatisimi da gönderdim.Merakla beklemekteyim umarım o bahsedilen raporların gazabına ugramam.

Arkadaşlar raporum kabul edildikten ve işyerine gittikten sonra geçmişe dönük vergi indirimi ni nasıl alacağım ve emeklilik icin istediğim zaman işi bırakabilir miyim bana akıl verecek birileri varmı tazminatı yüksek alabilmek için hangi ay emekli olmalıyım.

tenten34
BAŞVURU yaptığın vergi dairesine söylüyorsun onlar çalıştığın işyerine bilgi gönderiyor başvurduğun tarihten itibaren vergi indirimi iade alıyorsun vergi indirimi başvurusu yaptığın anda bile işten çıksan primin yılın tamamsa yine emekli olursun. Tazminatı yüksek alman içinde şubatta emekli olmalısın

Ocak 7 ank varışlı raporum geldi... herkesin RABBİM gönlüne göre nasip etsin... Amin

Otosan41
gittigimiz hastaneler kendi doktorları devletin doktorları aylarca kontrol ol tahlil ol emar çekil sonra ankara kurul doktorları düşürüyor degiştiriyor..dedigin gibi ozaman bizler ankaradaki kurul doktorlarına muayene olalim devlet hastanesi ile ugraştirmasinlar bizleri.....

Arkadaşlar hayirli cumalar..Bugun Ankaraya ulastim Emine hanim dışında bir bayan araliklar tam bitmeden ocağa geçtiklerini soyledi yani aralik sonu olanlar ocaklarda birlikte gelecekmiş.. böyle karar çıkmış.. Bu ay sonuna kadar yüzde 95 çıkar dedi..Ama ekimide sarkabilirmis..Bizim günahımız ne acaba....kac aylardır bekliyoruz..bu arada sonuçları görmüyoruz diyorlar kesinlikle görüyorlar..ağzından kaçırdı.. çok ısrar edince.olumlu olduğunu olumsuz birsey görmediğini yarim yamalak soyledi...

Üst Alt