Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ali12345

hımmm. benimde iki omuzda var sıkıntı. birinden bankart oldum, diğerinden hem bankart hemde slap lezyon. ama bana oran vermediler. daha doğrusu %5 verdi tek kol için.. Sol omzunda hareket kısıtlılığı bende de var. Heyette doktor sordu araba kullanabılıyormusun diye. Evet dedim. %5 'i kesti :))) halbuki giyinirken yıkanırken kolum yukarı kalkmıyor.boyle o.. çocçukları iste

ender sizin için torba yasa çıkarıyorlarmış
madde 31- 14.02.2020 tarihli ve 31039 sayılı resmi gazetede yayınlanan anayasa mahkemesi kararı ile basın yayın ve gazetecilik calisanlarin fiili hizmet suresi zammından yararlandırilmalarina iliskin mevcut hüküm iptaline karar verilmiş ve iptal kararının yururlulugu olusacak yasal boşluğun giderilmesi amacıyla 9 ay sonraya bırakılmıştır madde ile anayada mahkemesi ile doğan hukiki boslugu gidermek amacıyla düzenleme amaçlanmaktadır

Endereren
Benimde sadece sağ omuza verdi zaten %5
Anlamadığım adamın dizinde kas yırtılması varmış ameliyet yok tedavi yok %10 alıyor
Ben iki omuzdanda lezyonlardan ameliyat oldum
Her ameliyatım 7,8 saat sürdü 1 sene işe gidemedim hala sağlıklı kullanamıyorum %5 valla enteresan 🤔🤔
Ama hayırlısı artık %45 süresiz vermişler ankarada düşüremezse süreyle oynamazsa Allahın izniyle seneye emekli oluruz insallah

günaydın arkadaşlar
15 Ocakta kurula giriş yapan ve %60 süresiz kardiyoloji raporum aynen onaylandı . Mail ve sms ile tarafıma bildirildi.
Rabbim hakkımızda , halkınızda en hayırlısını versin.
Şükürler olsun,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlı olsun.sadece karfiyolojiden yüzde 60 nasıl aldın.1 bypass 8 stent sayısız anjiyo aldığım puan 30.sadece meraktan soruyirum

hiperlidemi %10
koroner arter hastalığı % 50

2015 de ve 2016 da 2 kez stent takıldı. Sizin durumunuza dair bilgiye sahip değilim ?

Hepimiz için en hayırlısını dilerim.

çok geçmiş olsun kalbi besleyen damarların % 50 den fazla tıkanması demek koroner arter plak tikaniklik
hayırlısı olsun kardesim allah yedirmek nasip etsin kolesterol ilaçlarını ihmal etme kardesim

Çok ağır engelli arkadaşlar var mış sizler nasıl çalışıyorsunuz ne iş yapabiliyorsunuz Allah yardımcınız olsun
Bende uyku apnesi var cihaz kullanıyorum biraz daha iyim
% 10 göz tembelliği
Ben evden çalışıyorum

Eylul icin diyorduk aralik daha ugursuz cikti hala bir haber yok 3 aralik beklemede

Sevgili arkadaşlar, mesajlarınız gittikçe başlıktan sapıyor. Sadece bir yönetici bu başlıkla ilgilenmek zorunda kalıyor :) Lütfen temel konudan çıkmamaya çalışın. Hangi rahatsızlığa hangi oranın verileceği, hastane deneyimleri, emeklilik soruları vs. başka forumların/başlıkların konusu. Burada sadece vergi indirimine başvuran kişiler sonuç/gelişmeleri paylaşsın.

OturanBoğa

Merhaba başlık ta konu cok biriktigi için eskilerin silinmesi veya yeni bir baslik açılmasi mumkunmu, mobil versiyonlsrda baslik numaralarini takip edemiyoruz

Masa üstü sitesi ona tık kiyarsam mobilden kolay takip edersin sağ üste üç nokta var orayı tıklayınca masa üstü sitesi var

Ne ankaraymış be 85 kere aradım düşüremedim. Bu nasıl bi sistem 17 ocak hala bekliyorum

toprak bektaş ocak 3 ıstanbul 9 ocakta ıslem gordu 21 caktaankara ve 20 ekım sonuclandı

30/11/2019 Ankaraya varış 20/10/2020 Eksik evrak tekrar Hastaneye sevk

Demir35

Çok üzüldüm senin adına bende İzmir'den 22.12.2019 hala cevap alamadım seninkini duyunca bende tedirgin oldum şimdi sana bir soru soracağım farklı hastanelerde mi aldın hastalığın la ilgili evrakları yani emar farklı hastane kan testi farklı hastane gibi yani

Tüm tahlil v.s Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hst aldım raporlarımda dahil sabır ya sabır

Üzüldüm 11 ay olmuş bekle sonuç olmaz böyle bir şey yaa kasımda da gelmez ise ben daha yakından takip etmem gerekiyor evraklarımı Ankara gidip bir kez olsun sormam gerek

kullandığınız cihazın faturasının fotokopisini de eklemeyi unutmayın arkadaşlar psg yanında uyku apnesi cihazı cpap cihazı nın faturasını benden istemişti
devlet hastanesi

Demir35
benim anlamadığım bunlar sistemde yokmu abi... ne sacma birsey bu eksik evrak muhabbeti. sisteme yüklenmiyorsa nedenskimse uyarmıyor. tüm evrakların bir nüshası ankaraya gidecek diye. Sıonuçta bu aq raporunu veren doktor o evrağı gorüp oran vermiyor mu? bu isleyisin nasıl ilerlediği konusunda fikri yokmu.

Engel sorun mu?
belki satın almadım? hediye edildi? veya irinden aldım. kendime gore ayar yaptırdım????

Üst Alt