Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba, evraklarımı yaklaşık 2 ay önce vergi dairesine teslim ettim. Bulunduğum ilde eviss sistemi olmadığı için İnteraktif vergi dairesinden takip yapıyorum. Burada başvurum gözükmek ile birlikte dilekçemin durumunu sorgulamak veya görüntülemek istediğimde "işlem sonlandırıldı" mesajı alıyorum. Bunu nasıl yorumlamalıyım.

Endereren

cihazın faturasını kuruldaki doktor istedi bence iyi niyetle çünkü her ihtimale karşı evrakların geri dönmesini engellemek ve uyku apnesi hastası olduğumu şüphe götürmesin diye

Demir35
İzmir vergi dairesi sana tekrar sevk evrağı verecek, bozyaka sağlık kurulu yazı işlerine git. Onlar sana diyecekki biz gerekli birimden isteyeceğiz evrak. Ben getiririm de, çık uyku Lab. Psg çıktılarını al, raporda hangi Dr adı varsa git kaşeletip ve imzalat, sağlık kurulunda ki yazı işleri sekreterine elden ver. 3-4gün içinde vergi dairesine gönderiyorlar. Onlara bırakırsan 1 ayı bulur evrağın gitmesi.

cpap cihazları devlet vermiyorsa sen parayla alıp çok küçük bir kısmını devlet sana geri veriyor paranın
bu cihazlar devletin oluyor
ve bu cihazlar nasıl derler devlet tescilliyor kayıt altına alıyor ve yine bu cihazların hafıza kaydı var sen bu cihazı düzenli mi kullanıyorsun günde kaç saat uyuyorsun kaç defa apne yaşıyorsun hepsi hafıza kaydında var

Sistemde Tüm tahlil ve bulgular sonuçlar v.s hepsi kayıtlı ancak süreleri uzatıp pes ettirmek bıktırmak 1 günde çözülecek işler aylar ve yıllar alıyor Tüm sonuç bekleyen Arkadaşlarımıza bu zor süreçte sabırlar diliyorum

atilla3500
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için pazartesi günü vergi dairesi gidip sevkimi alıcam umarım tekrar ankaraya gidip gelmesi bir yılı bulmaz

Endereren
Merhaba bişey sorucam heyette doktorlar tamamlandığı zaman hastane sağlık kurulu alınan evraklari ne yapıyor ankaraya gobderiyormu yoksa hastane arşivindemi kalıyor

SERKAN60
Ülkemizde verilen engelli sağlık raporları, hastalık açıklama kısımları standart olmadığı, her hastane farklı yorum ve kriterler yazdığı için, merkez Sağlık kurulu bazı raporlarda onay için yeterli bilgi bulamamakta. Bu standart olmadığı için açıklayıcı bilgi ve belge istemekte. Hastaneler bunu bildiği halde evrak göndermemekte. Vergi daireleri evrak almamakta. Belli başlı hastalıklarda bu sorunlar çıkıyor. Halbuki basit bir genelge ile merkez Sağlık kurulu buna standart getirebilir. Ama işlerine mi gelmiyor, bunu akıl edip ıugulayacak bürokrat mı yok. Ne dersen de...

bende sevk aldım emg için kasım 2 randevuyu anca alabildim daha devamı uffff.. allah yardım etsin

Engel sorun mu?

Bende de uyku apnesi var ama cihaz kullanamıyorum. Doktor sorduğunda kullanamadığımı söyledim ayrıca bana uyku apnesi için ilk teşhis yurtdışında konuldu ve orada cihaz aldım kullanamadım. Bence hiç kimsenin cihaz kaydını tuttuğu yok ve piyasadaki bütün cihazlar hafıza kartı var mı? Tartışılır bence zira benim Koah da cihaza engel benim için...

ankaravdb.mhk gelirler gov.tr ye mail attım telefonları açan yok diye şimdi geri dönüş yapılmış hangi numaralar açmıyor diye hepsini yazicam umarım düzene girer

tugay35
hangi numaradan ulaştınız ben bir türlü ulaşamadım.

Pegalife
HANGİ NUMARADAN ULAŞTINIZ BEN KAÇ GÜNDÜR ARIYORUM ULAŞAMIYORUM.

03/02/2020 de maliye bakanlığına giden %48 süresiz raporum 16/10/2020 tarihinde 2 yıl süreli olarak onaylandı ve izmir vd den elden aldım. Hastalıklarım Ağır uyku apnesi %35 ve tip 2 diyabet %20. vergi indirimi için başvurumu e devlet üzerinden yaptım .Sadece engelli raporumu vergi dairesine verdim. Ne işyerinden yazı aldım nede psg testi gibi herhangi bir tetkik yada raporu vergi dairesine vermedim. standart işleyiş bu şekilde. ama eksik evrak olarak dönen arkadaşların neden kaynaklandığı büyük olasılıkla tetkiklerin sisteme yüklenmemesi olabilir. Hastanelerin dikkatsizliği yani.

Postman

kardeş sabah 10.00-10.30 arası aradım 03124153124 bu numaradan arka arkaya ara. Benim 6. Aramada düştü. Kolay gelsin.

@Don Carlone hayirlisi olsun @ Atilla3500 PSG Testini kontrol muayesinde saglik kuruluna elden mi verelim yoksa onlar gonderirmi eksik evraktan korkuyorum

Captan gusto
Ben hastane heyetine verdim, kontrol muayenesinde, heyet yazı işleri ile görüştüm psg raporunu. Onlar biz sgk ya kontrol muayenesi için raporla birlikte tüm diğer evrakları gönderiyoruz dedi.
Biz buradan itibaren devreden çıkıyoruz. Sgk nın elden psg raporunu alıp, dosyamıza ilave edeceğini düşünmüyorum. Ama bir danış istersen.

Az önce ankara ile görüştüm 55 süresiz giden raporum aynı şekilde onaylanmış rahatsızlğım koroner arter kalp damar tıkanıklğı klas 3 yüzde 50 ve hiperlipidemi yüzde 10 baltazar hesaplama sistemi ile 55 yapıyor darısı tüm bekleyen arkadaşlara

Arkadaşlar,

Ben raporumu Ocak 2020 sonunda maliyeye verdim ve formu doldurdum ama takip numarası vermediler. En fazla beş ay içinde belli olur dediler ama hâlâ ses yok.

birazozgurluk
E devlete interaktif vergi dairesi, işlem sonuçları ve başvurularım kısmında dilekçelerim var ordan başvurunuzu ve numarasını görebilirsin. Ayrıca başvuru ilinde evis varsa oradan da sorgulayabilirsin.

bestray hayırlı olsun.

13 eki bekliyor 49serkan

22 eyl bekliyor cengav
11 eyl bekliyor savcılı
10 eyl bekliyor Sorciere
04 eyl bekliyor YILDIRAY BOZOK

25 ağu bekliyor Ercanuzel
24 ağu bekliyor Twilight06
20 ağu bekliyor Kowalski
13 ağu bekliyor idogan71
06 ağu bekliyor prestige7171
05 ağu bekliyor SERO01

27 tem bekliyor Engel sorun mu?
27 tem bekliyor aliturgut35
27 tem bekliyor erdem.77
27 tem bekliyor hakan4242
22 tem bekliyor hkt
20 tem bekliyor Funda kayaman
13 tem bekliyor Aksi_54
12 tem bekliyor ErdI
02 tem bekliyor ozi35

23 haz bekliyor atlas61
23 haz bekliyor Akman1981
12 haz bekliyor Metinö
03 haz bekliyor MİKAİL ankara

21 may bekliyor tevfik1
12 may bekliyor Kralthor34
12 may bekliyor cüneyt kartay
06 may bekliyor ayhan gören
02 may bekliyor tokdem

20 nis bekliyor benburak14
14 nis bekliyor Avcı ali
04 nis bekliyor Metin güneş

30 mar bekliyor türkiyemeltean
26 mar bekliyor Carpediem33
23 mar bekliyor Pegalife
18 mar bekliyor alpertuncer
14 mar bekliyor mrdandy
06 mar bekliyor Maytakson
05 mar bekliyor MEHMET TOPAL
04 mar bekliyor crissangel
04 mar bekliyor tunkar
02 mar bekliyor tugay35

28 şub bekliyor Şehmus demir
21 şub bekliyor Merdümgiriz
19 şub bekliyor Sdr
18 şub bekliyor Dy244
18 şub bekliyor Alp72
17 şub bekliyor afterexams
17 şub bekliyor muratesesli
13 şub bekliyor kallmann35
13 şub bekliyor 25salih35
12 şub bekliyor Yeşil ünyeli
12 şub bekliyor birimg
10 şub bekliyor noktacom
07 şub bekliyor Baydar 45
05 şub bekliyor Abdullah süngü
05 şub bekliyor tuncay4236
05 şub bekliyor 01adem
04 şub bekliyor Torwo
02 şub bekliyor Ayhan20

29 oca bekliyor Kamildurkut
29 oca bekliyor adulger
28 oca bekliyor Endereren
26 oca bekliyor P_A_L_A
25 oca bekliyor CÖMRT74
25 oca bekliyor akif1969
24 oca bekliyor elifyet
23 oca bekliyor dr.erdal
20 oca bekliyor Yusuf Yusuf
19 oca bekliyor YAVUZ ÖZKARDAŞ
17 oca bekliyor MURAT AKKUS 38
17 oca bekliyor AAK
16 oca bekliyor alcatraz2019
16 oca bekliyor niyazicik
16 oca bekliyor göksel35
15 oca bekliyor Orhan6081
14 oca bekliyor Pasamm32
14 oca bekliyor toraman76
06 oca bekliyor sertaç_izgi
03 oca bekliyor ATAKANOK

25 ara bekliyor Serhat39
22 ara bekliyor koca oglan
20 ara bekliyor eser37
12 ara bekliyor bulentyaman
09 ara bekliyor Miyako
04 ara bekliyor Otosan41
04 ara bekliyor Erz25
04 ara bekliyor gsever1968
03 ara bekliyor osmancık123
03 ara bekliyor mahmut kayabaşı
03 ara bekliyor Crazyman

25 kas bekliyor hasan101
20 kas bekliyor Truvalı
09 kas bekliyor zekiş

25 eki bekliyor Oflucan_61

GİDİŞ TARİNE GÖRE SIRALAMA
(13 mar----07 eki) İZMİRLİ FERDİCİ
(04 mar----22 eki) bestray

(24 şub----16 eyl) Taksici35
(19 şub----16 eki) fatihdalma
(13 şub----02 eki) KÖKSAL ALİ ULUKAN
(10 şub----28 eyl) Tarıkbülbül

(31 oca----07 eki) erhan1968
(31 oca----07 eki) göksel75
(29 oca----25 eyl) artichoke
(28 oca----07 eki) Ceyhun82
(27 oca----13 eki) Onbaşı76
(20 oca----08 eki) tamer01
(20 oca----09 eyl) Bertoloji
(15 oca----21 eki) poyrazoruc
(08 oca----16 eyl) felix35
(07 oca----18 eyl) Korhan1978
(06 oca----11 eyl) Formula_1

EKİM AYI ONAY TARİHLERİ
(22 eki) bestray
(21 eki) poyrazoruc
(20 eki) murat4747
(20 eki) Ferdigirgin
(19 eki) Sariköylü
(16 eki) fatihdalma
(16 eki) Cemdemirtas41
(13 eki) Onbaşı76
(12 eki) Kartal34
(08-eki) tamer01
(08-eki) Klein
(07-eki) Ceyhun82
(07-eki) İZMİRLİ FERDİCİ
(07-eki) ugurkarabakk
(07-eki) erhan1968
(07-eki) iscev
(07-eki) nissaca
(07-eki) göksel75
(07-eki) güngör57
(05-eki) Halık KIR
(05-eki) 49Serkan
(02-eki) KÖKSAL ALİ ULUKAN

Arkadaşlar teşekkür ederim. E-devlet interaktif vergi dairesi kısmında başvurumu gördüm, numarasını öğrendim fakat sonucu sorgula kısmı boş çıkıyor ve Diyarbakır Vergi Dairesi evis sistemi yok galiba. Nasıl öğrenebilirim durumu?

Üst Alt