Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

birazozgurluk
O zaman belli aralıklar ile Diyarbakır vd. Sor, muhtemelen gelmiş veya gelmek üzeredir. En azından haftada bir ara sor vergi dairesini.

Yardım ricası

Herkese merhaba;

platforma bugun üye oldum. Herkese öncelikle merhaba, epilepsi hastasıyım ve bu sebeple vergi indirimine basvurmuştum. Geçen hafta nihayet sonuc gelmiş ancak değerlendirme giremediniz yazıyor sanırım red yemiş oluyorum. İtiraz etmek istiyorum ama nereye nasıl yapabilirim bilgisi olan var mıdır acaba? Birde eski işyerime belge gelmemiş neden ve ne gerekce ile red edildiğinide bilmiyorum. Bu belge şirkete mi gelecek yoksa ben bir yerden görme şansım var mı? Uzun oldu herkesten özür dilerim ama biraz çaresiz kaldımda

Sağlıklı Günler

ilgazd
Başvurduğunuz vergi dairesine gidin yazıyı oradan alın, birde e devlette interaktif vergi dairesinden e tebligat ve gelen evrak lara bakın oraya gelmiş olabilir.

teşekkürler

başvuruyu e devlet üzerinden yapmıştım ama eski şirketimin vergi dairesine gitmem gerekir sanırım değil mi? e tebligat a baktım ama gelen yazı yoktu maalesef

ilgazd
edevlet üzerinden basvuru yapınca 10 gun içerisinde evreklarınızı telim etmeniz gerekiyor vergi dairesine.

ben hiç belge vs teslim etmemiştim basvuru sırasında edevletten başvuru yaptım sonra bir telefon geldi rapor referans kodunu sordular dosya numarası verdiler ve sonrasında Ankara'ya gönderildi diye sistemden takip etmiştim, bu sebeple sormuştum.

teşekkürler

Yeni yeni şeyler duyuyoruz :) ilginç bizmi zoru seçtik acaba :)

Sürekli söylediğiniz numaraları arıyorum aylardır 750 dk kontörüm bitti hala bir kelime konuşamadım haber alamadım nedir bu iş anlayamadım

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim allah herkezin gönlüne göre versin sizinde sonuçlarınızın bir anönce olumlu sonuçlanmasını diliyorum sürec hakkında bilgilendirmeye devam edeceğim

9 ocak kabul tarıhlı evrak 20 ekım yuzde 49 ıkı yıl surelı olarak geldı sımdı sıra sgkda sorun cıkarma bagkurum sıfır 0 olmasına ragmen bırlestırme adı altında bır haftaya donerız dedıelr mevlanıyız zaten dedım don don bıtmedı . o gelcek ısyerıne verıelcek ıserı cıkıs verecek ben tekrar tekrar sgk ya gıdecegım bakalım bu ne kadar surecek

Arkadaslar mujde simdi vergi dairesini aradim olumlu gelmis sonuc ama sureli gelmis sali gunu gel al dediler evragini

hayırlı uğurlu olsun osmancık123. inşallah darısı bütün bekleyenlerin başına

hastalık neydi oran kactı söylermisin

29 Eylülde kontrol muayenemin sonucu sgk ya ulaşmış. Bugün elime hakem hastaneye sevk yazım geldi. 28 Eylül 2020 den itibaren kontrol muayeneleri sonucu alınan raporlar merkez sağlık kuruluna değil hakem hastaneye gönderiliyormuş bilmiyordum. İlgili il sgk yı aradım. Raporumun sonucuna göre devam edecekmişiz emekliliğe. Benim gibi haberi olmayanlara duyurulur

Seker tansiyon astim uyku apnesi ayaklarda noropati %66 2 yil surliydi raporum.bugun aradigimda 1 yil gibi bisey dediler sureli imis heyevandan bende cok bisey soramadim.sali gunu gidip alicam.net bilgiyi paylasirim

sonucu gelen tüm arkadaşlara hayırlı olsun darısı bizim başımıza

osmancık123

hayırlı olsun ne zaman gitmişti ankaraya

Ankaradan sonuç Alan arkadaşlar lütfen ne zaman gittiğini de yazarsanız bizde kendimize göre şafak belirleriz teşekkürler

Mimihyla
Kontrol muayenesini raporunuz la tekrar hakem hastanede kurula mı girecek seniz. Sadece mevcut raporu mu kontrol edecekler.

atilla3500 tekrar heyete gireceğim. %40 üzeri olursa raporum emekliliğe devam. Benim kontrol muayene tarihim 11 Aralık 2020 idi. 3 ay önce müracaat ettim. Umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlanır

16 Ocak 2020 İstanbul vergi dairesi verdim rapoy hala gelmedi bugün aradım birisi açtı telefon u hala gelmedi dedi doğru düzgün cevap vermiyorlar zaten burda bakıyorum Şubat Mart gelenler var arkadaşlar nasıl oluyor bu sistem

Tekrar merhaba;

Bugun eski şirketim gelen yazıyı gönderdi bana ve gördüğüm engelli oranımı % 40'ın altına düşürmüşler. İtiraz etmek istiyorum ama internet sitesinde "itirazların Gelir İdaresi Başkanlığı Merkez Sağlık Kuruluna yapılması gerekmektedir." yazıyor. BUraya dilekçe ile başvuracağım sanırım ama adres vs belirtilmemiş. Acaba aramızda bilen yada daha önce bu yolu uygulayan varsa, tecrubelerini va yapılması gerekenı paylaşabilir mi lütfen. YAda adres bilen varsa öğrenebilir miyim.

Bugun İstanbul engelli vergi indirimi biriminide aradım. Onlara Ankara'ya dilekçe ile başvur dediler sadece.

Şimdiden herkese teşekkürler

Serkan hakkında hayırlı olsun kardeşim hepiniz için dua ediyorum

atilla3500 tekrar heyete gireceğim. %40 üzeri olursa raporum emekliliğe devam. Benim kontrol muayene tarihim 11 Aralık 2020 idi. 3 ay önce müracaat ettim. Umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlanır

atilla3500 merhaba mimihlya dedigine gore kontrol muayene sonuclari sgk maliye merkez saglik kuruluna gondermicekmi yoksa hastanenin aldigi kararmi gecerli olucak? Bu arada bugun heyet rapor kalemi ile gorustum psg ve diger tahlil sonuclarini almiyorlarmis psg raporu sorun yaratirmi eksik evrak olarak sgk alirmi evraklari benden sonucu gelen arkadaslarin hayirli olsun

ilgazd

İtiraz etmeden direk davada açabilirsin eğer beklemek istersen hastanenin vermiş olduğu oranı düşürme hakkı yok çünkü gelir idaresi merkez sağlık kurulunun ama davayıda kesin kazanıyorsun

Üst Alt