Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba rapor sonucunu Ankara postaylamı gönderiyor bizim vergi dairesine yoksa bilgisaray ortamında o bilen varmı arkadaşlar

Engel sorun mu? YAZIŞMA 2 YADA 3 AYI BULUYOR
erdem.77 EVET 2020 9. AY KURULDAN ÇIKTI ANCAK DEDİĞİM GİBİ YAZIŞMALAR 3 AY SÜRER
15 EKİMDEN İTİBAREN OLANLAR İSE ARTIK BAAĞLI BULUNDUKLARI İLLERE GİDECEK EVRAKLARI

ozlmasgr

Teşekkürler en azından netleşmiş oldu zaman
Aslında tahammül edeceğim zaman dilimi kadar bir süre yani bekleyeceğim 2,5 aydır bekliyorum +2 veya 3 ay daha beklersem en fazla 5,5 ay olmuş oluyor

ozlmasgr

Sana inanıyorum ama 2019 aralık eksik evrak mart 2020 cevap yok felç geçirdim gibi bide ilaçları da kestiler cevap gelmiyo diye nerdeyse 1 sene olcak hayilisi

Merhaba arkadaşlar,

Benimde 02.12.2019 Bakanlığı gidiş tarihi, bugün vergi dairesini aradım ,Eylül ve Ekim'ler geliyor hala dediler.

9, aya kadar olan raporların hepsi kuruldan çıktı ancak yazıları yollanacak

Hiç sanmıyorum öyle olduğunu dosyalar sıralı yazılmıyor zaten. Bu işin bir mantığı olsaydı Kasım Aralık ayından bekleyen olmazdı. Mart Nisan cevap alıyor. Hastalık veya yüzdeyle de bir ilgisi yok. Kurulda doktorun izinde olmasıyla da alakalı değil 1 doktor olmasa o kurul toplanamaz.

Artık sanıyorum ki dosyalar memurlara rastgele veriliyor. Biri digerinin dosyasına karışamıyor. Bazı memurlar hızlı yazıp erken yollayabiliyor demek ki. Masa da sıra size ne zaman gelir belli olmuyor kısacası. Umarım öyledir hayırlı günler dilerim.

ozlmasgr

Kaynak nedir? 3 ay yazısma sürüyorsa asağı ykarı yine aynı bekleme süresine geliyor... değisen ne?

Arkadaşlar bana 6 ay dediler 10 ay oldu cvp yok bende bugün cimere şikayet formu yazdım hepimiz yazarsak belki daha iyi ilgilenir ve mağdur olmayız bence hepiniz yazin

selam arkadaşlar yeni üye oldum. Ankilozan spondilit hastasıyım işitme kaydım var toplam oranım %48. Eviss te 30.06.2020 de bakanlığa gönderildi diyor. bu ikinci raporum ilk raporum 2 yıl süreli idi. bu raporumda iki yıl süreli. sürekli takıp ediyorum burayı. yapacakları kuruldan çıkan yazıyı yazmak. bu kadar zor mudur bu yazışma denen illet. zaten raporlarımız süreli önümüzdeki ay emekliliğe hak kazanacağım ama bu rapor gelene kadar ki kaybımız ne olacak. valla yazıklar olsun böyle düz

Ferdigirgin
Bana telefonda gelmiş ama yazısı on gün sürer dediler kendim pazartesi gitsem vergi dairesine evrağımı verirler mi acaba

Ben cimere 3 kez yazdım her 15 gün arayla istek istek bilgi edinme diye

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na 5 bin personel alınacak
acaba diyorum cimer şikayet ettik de personel yetersizliğini ondan mı alacaklar

Buradaki herkes cimerin hikaye oduğunu öğrendi kimse oraya umut baglamiyor

bestray

Banda yazısı geldi 2 vey 3 güne sisteme düşer dedi ben ertesin gün gidip elden aldim dediğim gibi kapıdaki bayan yardımcı oluyor

alpertuncer

Evet bilgi alabilir diye düşünüyorum. Benim kardeşim bilgi aldı. Nihayetinde engelliyiz. Arkadaşınız hareket zorluğu var o yüzden ben bilgi almak için geldim derse hiç bir sorun olmadan bilgi vereceklerini düşünüyorum.

Alo 150 aradım şikayetimi ilettim. TC'den baktı cimere yazdığımı gördü size en kısa sürede bilgi verilirdedi 15 Ocak Beklemeye devam sonucu gelen arkadaşlar hayırlı olsun

Herkese iyi akşamlar .Burada yazılanları görünce ,insan bir umutlanıyor. bir karamsarlaşıyor. Ben hazırlıklı idim ,evrağı vergi dairesine verirken ,memur "7 ay sürer" demişti Mayıs ayında ,maşallah dediği oluyor . O yüzden beklemeye devam.Gelenlere hayırlı olsun ,bekleyenlere sabırlar...

Sorgulama yaptım büyük mükellefler vergi dairesi ne ama kayıt bulunamadı yaziyor

EVİS ten bakabiliyoruz
büyük mükellef vergi dairesi engelli indirimi sitesinden durumumuza bakabiliyoruz sanırım
cimere şikayet edebiliyoruz bilgi alabiliyoruz
150 arayan arkadaşlar varmış
Dikmen vergi dairesini telefonla arayabiliyoruz
İstanbul vergi dairesini arayabiliyoruz bilgi alabilmek için ama orası pek bilgi veremiyor sanırım
ozlmasgr kardeşimiz bazen güzel haberler veriyor
SONUÇ: gene bekliyoruz sanırım

Engel sorun mu?

ikisi farklı kurumlar.. normal vergi dairesine bağlı olanlar evisten, isyeri, buyuk mükellfelere tabi olanlar buradan yapıyor. is yeriniz büyük mükülleflere tabi değilse burdan zaten sonuç bulamazsınız. ben neden sorgulama yapamıyorum :)

nozkan72 DYS; Sosyal Güvenlik Kurumu DYS Evrak Takip sistemi. E-devlet üzerinde aratırsanız çıkıyor. Emeklilik evrak takiplerini ve benim gibi kontrol muayenesi evraklarının takiplerini buradan görebilirsiniz.

Üst Alt