Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

@Captan gusto
Valla konuyu özümseyip, çözümlemeye çalışıyorum.
https://www.google.com/amp/s/www.al...ardan-kontrol-muayenesine-sevk-edilenler/amp/
Yukarıdaki yazıda olay anlatılıyor.

Psg konusunda bana söylenen o şekilde. Zaten ankaranın elinde benim psg raporu var, interaktif vergi dairesi dilekçelerim içeriğinde de yüklü duruyor. Benimkinde sorun olmaz. Senin de ilk vergi indirimin de psg sorun çıkarmadıysa şimdi de çıkarmaz.

[FONT=sans-serif]@[/FONT]Captan gusto
[FONT=sans-serif]Ama sizin kontrol muayenesi sonuçları nasıl nerde değerlendirilecek anlamadım şu an.[/FONT]

atilla3500 vergi indirimi emekli olmustum 1 yil sureli kasimda bitiyor sgk universiteye gonderdi kontrol muayenesi icin .Mihimiyla merkez saglik kuruluna gonderilmiyor diye paylasim yapti benmi yanlis anladim yoksa surec ayni devam ediyormu sgk maliye merkez saglik kurulunami gonderiyor yoksa yonetmelikmi degisti pandemide?

Bende sunu sormak istiyorum 1 yillik gelirse sonuc.ilk basvuru tarihim 15.10.2019 ben emekli olabilirmiyim.gun yil hepsi fazlasiyla var.vergi dairesine basvurdugum tarih bu

Bilgisi olan varsa ararsa sevinirim 05412808202

04.03.2020 başvuru tarihim

3259 la görüştüm tesadüf açıldı

Son düzenleme:
@atilla3500 linki inceledigimde ayni surec devam ediyor kanisina vardim kontrol muayenesi sgk ordan merkez saglik kurulu sevk olucak diyor hakkinda ihbar sikayet bulunan engellilerin kontrol muayenesi devam edicekmis alacaklari rapora gore hakem hastanesi kesin sonucu vetecekmis.

Günaydın % 51 idi oranım.

Dava etmeden önce itiraz etmek isityorum ama adres bilmiyorum bilen varsa yazarsa cok sevinirim.

İyi günler

daha çok bekleriz Benim Temmuz tahminim 2021 haziran gibi çıkar :)

mimihlya evet ben de DYS sisteminden baktım benim kontrol muayene sonucum da tekrar hastaneye sevk edilmiş. Sanırım artık Ankara ya gitmiyor.

Demin İstanbul vergi dairesi engell birimini düşürdüm hayret ettim açtılar. En son aradığımda Eylül Ekim gibi gelir demişlerdi. Şimdi bakıp Ankarada internetten takip edin ben birşey diyemem diyorlar. Ya dedim 2 senede mi 3 senede mi gelecek bir sey söyleyin Ankarayı arayın diyor. Mart ayından gelen var diyorum bilmiyorum diyor.
Ya sabırrr

Arkadaşlar size bir şey soracağım bana 6 veya 8 ay kadar işyerime kargo geldi Engelliler.biz yardım parası 70 tl ben vermedim sizede böyle bir şey geldi hiç yoksa ben karıştırıyormuyum böyle bir şey yaşayan var mı

19 şubat tarihli başvurum gittiği gibi onaylanmış. Müdürde imzadaymış. Muhtemelen haftaya evrakı teslim alabilirim.Bugün Ankara Dikmen de ki merkezden durumu öğrendik. Tarih size referans olsun diye yazayım istedim.

Arkadaşlar İstanbul'da olan kişiler imkanı varsa gidip şahsen sorsunlar kapıdaki hanimefendi direk kimlikle bakıyor bilgisayara telefondakiler bakmadan söylüyor haberiniz olsun

Ferdigirgin

Dün gidip baktım vatan caddesindeki vergi dairesine kapıdaki bayan sağolsun ilgilendi en geç Kasım 5e kadar e rağın elinde olur dedi benim evrak 18 şubata gitmişti hayırlısı bekleyeceğiz

Arkadaşlar 28 şubat ankaraya varış evis sistemine ne zaman düşer bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

Öncelikle gelen evrak hangi sistemde görülür EVİS TEMİ yoksa interaktiftemi görülür

6 ocakta %50 olarak ankaraya giden evrağım 22 ekimde aynen onaylandı. darısı herkesin başına

Sdr

Merhaba Dikmen deki vergi dairesine bir arkadaşımız gitse ona bilgi verirler mi siz nasıl öğrendiniz

Arkadaşlar Şubat sonu Mart ayı başvurular geliyor benim 12 Şubat beklemeye devam nasıl sistem yaa 257 gün oldu

nozkan72

DYS Nedir?[/Dys dokuman yonetim bilgi sistemi sgk.gov.tr sitesinden evraklarizin hangi durumda oldugunu gosteren bilgi sistemidir

herkese merhaba 9, aya kadar olan raporların hepsi kuruldan çıktı ancak yazıları yollanacak bilginiz olsun

ozlmasgr

Gerçek mi kardeşim Allahım inanamıyorum ya çok inşallah gerçektir. Ne olur gerçek olsun ya Temmuz 27

şu an evise baktım ama değişen bir şey yok demekki her gün bakmam gerekecek

Bu yazılar kaç güne yollanır ki

sanki birileri 15 20 gün demişti ama :confused:

Üst Alt