Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

ercan 34

Çok sağolasın dostum. Baktım "ABO-2 49" yazıyor. Dediğin gibi ABO-2 60 ise maaş biraz farkedecek sanırım.

Selamlar

Ankara vergi indirimini sorabileceğimiz bir numara vardı sanki sonu 17 ile biten bilen yazabilir mi?

28.4.2022 teslm ettm . kurulda dyorlar her aradığımda haftaya sonuçlanır dediler . hayırlısyla sonuçlansaydı artık

Son düzenleme:
%61raporla kontrol süreli vergi indirimi aldim ama rahatsızlığım iş kazasi kalıcı ortapedik iki aydir maaşım vergi indirimli yatiyor vergi indirimli emeklilik için temmuz da dilekçemi verecem 18 yil ve 6200 günüm var merak ettiğim emekli olup yil sonunda kontrol muayenesinde oranımı düşürürlerse emeklilik iptal olur mu vergi indirimli olarak 3 ay çalışmak yeterli mi konu hakkında bilgi sahibi olan varmi cvp yazarsaniz memnun olurum

Arkadaşlar merhaba vergi indirimi kağıdım gelmeden işten çıkış alsam yinede emekli olabilirmiyim bir bilgisi olan varmi vergi indirimi kağıdını bekliyorum şuan

vergi indirimi geldikten sonra engelli kadroya geçeceksiniz sonra emeklilik dilekçesi vereceksiniz çalıştığınız kurum iş kur aracılığı ile sizi engelli kadroya geçirdikten sonra emekli dilekçesi verin.

evet 1 yıl süreli onaylandı .31.5.2022 de sonuçllandı emeklilik başvurumu yap tım hayırlısıyla .

Merhaba arkadaşlar mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim
17.12.2019 ankara varisli raporum gittiği gibi 51 suresiz olarak onaylandı
Evisiste görünmüyor istanbul vergi dairesinde imza bekliyormuş bu gün gittim vergi dairesinden imzalatıp aldım darısı basiniza

evet şimdide eşim için rapor çıkarttık

Toplam oran %64
%40 Psikiyatri
%20 Astım
%14 Bel boyun fıtığı
%10 Doğuştan kalp hastalığı
%4 işitme Kaybı
Raporu 2 yıl süreli olarak verdiler bakalım vergi indirimi süresiz mi gelecek yada süreli mi
inşallah süresiz gelir
Haftaya vergi indirimi için başvuru yapacağız gelişmeleri buradan yazacağım.

vergi indirimini ne kadar sürede cevaplıyorlar bllgisi yada tecrübesi olanlar yazabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar az önce sürekli %50 vergi indirimi almaya hak kazandığımı öğrendim darısı haber bekleyen arkadaşların başına inşallah bilgi almak için soruyorum vergi indirimi emeklilik için şimdi sırası ile ne yapacağım teşekkür ederim

1 yıl süreli.1yıl sonra rapor alıp il sağlık iiletiin demişler

raporum 1 yıl süreliydi vergi indrimide 1 yıl süreli onaylandı

Bayyusuf
şimdi vergi indirimin ile beraber sgk ya emeklilik için başvuru yapman lazım
tabi gününü ve sigortalılık yılını doldurduysan

Hayırlı olsun bu arada

semase6
engel durumunuz , rahatsızlığınız ne idi

Emekli olmuştum vergi indiriminden kontrol muayenesine gönderdi sgk 2 yıllık daha rapor aldım
vergi indirimi yazısı da geldi 26 günde Ankara'dan geldi yazı evis te gördüm
pandemi döneminde 1 yılda gelmişti mağlesef şimdi 26 günde mucize gibi bir şey
herkesin yolu açık olsun Allah yardımcınız olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar bugün evraklarımı SGK ya verdim vergi indirimi emeklilik için.bana bir numara verdiler "bununla takip edersin"dediler süreç nasıl işleyecek şimdi kaç günde belli olur birde banka tercihi yer alan formu doldurdum ama iban no yazmıyordu ücreti nasıl yatıracaklar

Bayyusuf Hayırlı olsun kardeşim. Rabbim güle güle yemeyi nasip etsin. Ortalama 10 gün içinde e-devlet sistemine düşmeye başlar. Tabi dilekçe işlemleri il den ile değişiyor yoğunluk fazla yoksa 10 gün içinde sonuçlanır.

Bayyusuf 2 gün sonra tahsis numaran gözükmeye başlar. E-devlet-çalışma hayatım- Emeklilik işlemlerinden herşeyi görebilir sorgulama yapabilirsin.

deasn12
Selam arkadaşım SGK da sorgulama yaptığımda DYS evrak takip de baktığımda "gelen evrak dosyasına kaldırılmış" diye bir yazı çıkıyor bu ne demek oluyor yardımcı olurmusun

@Bayyusuf E-devlet-çalışma hayatım- Emeklilik işlemlerinde gözükmeye başlamadımı ? Kontrol ettin mi ?

Kardeşim belki duymuşsundur. Ben sgk ya saat 16:00 da dilekçe verdikten 2 saat sonra 18:00 e-devlet sisteminde gözükmeye başlamış ve herkes çok şanslı bir emekli olduğumu söylemişlerdi.. Ortalama olarak 2 veya 3 gün sonra e-devlet sisteminde gözükmeye başlar.. Dediğim gibi bu yoğunluğa göre değişiyor il il farklı.

Kardeşim belki duymuşsundur. Ben sgk ya saat 16:00 da dilekçe verdikten 2 saat sonra 18:00 e-devlet sisteminde gözükmeye başlamış ve herkes çok şanslı bir emekli olduğumu söylemişlerdi.. Ortalama olarak 2 veya 3 gün sonra e-devlet sisteminde gözükmeye başlar.. Dediğim gibi bu yoğunluğa göre değişiyor il il farklı.
Evet biliyorum önceki yorumlarda görmüştüm Allah güle güle yemeği nasip etsin inşallah asıl benim korkum gene bir onay daha mı bekleyeceğiz yani her şeyim tam pirim yılım vergi indirimim yani insan tedirgin oluyor ister istemez

Allah razı olsun saol kardeşim..
Dilekçeye vermeye gittiğinde emekli servis görevlileri inceleme yapmadımı?? Bizim sgk da 2 tane emekli servis var. Önce servis-1 gidiyoruz evrakları aldıktan sonra dosya incelemesi yapılıyor yaklaşık 15 dk sürüyor sonra görevli memur seni odaya çağırıyor ve dilekçenizi verebilirsiniz servis-2 ye giderek başvuru yapmamızı söylüyor. Servis-2 ye gittikten sonra dilekçeyi verip işlemler tamamlanıyor. 10 gün sonra da eve mektup geliyor.

Üst Alt