Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ankara için nerden sorgu yapabilirim beyler vergi inidrimi için ??? site içerisinde yapım aşamasında diyor farklı bir siteden baka biliyormuyuz ?

avgan 0312 415 3080 bu numarayı hafta içi 14 den sonra devamlı ara elbet birisi açıyor ve TC kimlik numarası ile bilgi veriyor.

5 mayısta Anjarayq gönderdim 17 mayısta sonuçlanmış vergi indirim yazısını bugün aldım işlerinde göndermişler.Yeni sistemle işler baya hızlı

aa süper ben 28.4. elden teslm ettm cuma sorarım.inşlh soonuçlanmıştır.hayırlısıyla

merhaba

engelli vergi indiriminden emekli olan çalışabiliyor mu?

Arkadaşlar merhaba şimdi Ankara vergi dairesiyle konuştum yüzde 62 süresiz olarak gönderdim aynı şekilde onaylanmış darısı sizlere Arkadaşlar

Otosan41 semase6 Ankara vergi dairesinden vergi indirim belgesi almak eskisi gibi çok sürmüyor artık. 2022 yılında herşey elektronik ortam üzerinden gönderiliyor. Örneğin vergi indirim belgeniz onaylandı ise bunu iş yerine bile gelmesini beklemiyorsunuz. Bağlı olduğunuz vergi dairesine giderek ordan da isteyebiliyorsunuz. Kaşe imza yaparak teslim ediyorlar.

deasn12

Tamam teşekkür ederim

Arkadaşlar birde birsey sorcam benim 4598 gün sigorta pirimim var şuan emekli olsam nekadar maaş alırım diye baktığımda 3044 tl yazıyor ama abo2 yüzde 39 abo3 yüzde 30 yazıyor kimileri diyorki emekli oldunda oradaki paradan fazla maaş bağlanıyor diyor bilen kişi varmi bunu

merhaba
ercan 34

peki girişiniz engelli kadrosunda yapıldı ve sgdp olarak mı yapıldı ?

insan kaynakları girişini yaparken dikkat etmesi gereken bi durum var mı ? nasıl işlem yapması gerekiyor.

internetten araştırdığıma göre sgdp gibi bi terimden bahsediliyor.

elifyet

Emekli olarak çalıştığında sosyal destek primi öder çalıştığın işyeri oyüzden girişini 08 kod ile sgdp olarak yapması gerekir yani emekli çalışan olarak
Aksi takdir de Emekliliğin durdurulur

Saygılar

Otosan41

Kardeşim kimileri beni ırgalamıyor ben yeni emekli oldum sgk sitesinden hesap yaptığımda 2538 tl gösteriyordu 10 gün önce maaşım belli oldu 2754 tl yaklaşık 215 tl bende fark etti.
Bu arada vergi indirimine istinaden emekli olduğunda Abo2 oranın 60 oluyor bilgin olsun
Saygılar

telefonla ullaştım kurulda dedler haftaya cuma buyuk iıhtmal sonuçlanırmış.

ercan 34

bişey daha sorucam

vergi indiriminden faydalanabiliyor mu?
Otosan41

kasım ayında başvurduk. 3. dereceden emelilik maaş bağlandı 2550 tl

Merhaba arkadaşlar bu forumda yeniyim giriş 94 Pirim 7500 engelli emekliliği için baş vurdum EVSİS sitesi hata veriyor 18.05.22 Ankara'ya giden rapor ne zaman sonuçlanabilir

Bayyusuf Merhaba Ankara vergi dairesinden vergi indirim belgesi almak eskisi gibi çok sürmüyor artık 20 gün veya 25 gün içersinde sonuçlanıyor. 2022 yılında herşey elektronik ortam üzerinden gönderiliyor. 0312 415 30 80 hafta içi perşembe veya cuma günü saat 14:00 dan sonra arayarak öğrenebilirsiniz.

Merhaba EVSİS üzerinden baktım "rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor" diye bir yazı çıkıyor bu ne demek oluyor arkadaşlar

ercan 34

ercan bey bu dediğinizi biraz açabilir misiniz rica etsem...

%46 raporum var 2001 girişliyim
ABO %60 ne demek oluyor? (Temmuzda başvuru yapacağım maaşımı hesaplayamadım)
çok teşekkür ederim.

Normal sgk sitesinden hesap yaptığımda abo 2 45 gözüküyordu maaşım da 2540 tl idi
Vergi indiriminden Emekli olan kişinin abo 2 oranı 60 olur buda maaşımın biraz yükselmesine sebep oldu
Emekli olduktan sonra maaş 2754 tl oldu yaklaşık 215 tl katkı yaptı umarım anlatabildim

Saygılar.

karmasikadam
Kardeşim google ye yaz ne kadar emekli maaşı alırım diye
T.c sosyal güvenlik seçeneğine tıkla bilgilerini gir görürsün zaten
Sen temmuz maaşını soruyorsan eğer onu kimse hesaplayamaz çünkü açıklanmamış mayıs ve haziran ayı enflasyonları var.

2008 sonrası sigorta girişi olup testis kanseri nedeniyle yeni emekli olan veya yeni başvuru yapan var mı?

Üst Alt