Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Marcano merhaba. E-devlet üzerinden çalışma hayatım derseniz orda bütün emekli işlemlerini görebilirsiniz.

Marcano
Şanslısın dostum sen daha yeni başvuru yaptın
Bana 50 gün oldu kayıt bile yok yaa sabır 😀

Ercan

@ercan 34 Ercan kardeşim benim emeklilik kaydi e devlete düştü tahsis numarası falan verilmiş yaşlılık aylığı diye görünüyor. İnşallah seninki de bağlanır. Ama ödeme günü falan yok tahsis numarası na göre ayın 24 olması lazım

Raymen

Çok hızlısın maşallah 😀
Hadi gözün aydın hayırlı olsun inşallah
Darısı başıma Elimde olta taşıyla 50 gündür sabır çekiyorum

İyi akşamlar arkadaşlar vergi indirimi için bugün maliyeye müracaat ettim.Oetwlwma kac günde sonuçlanıyor. Görevli memur bir buçuk ay dedi ama

evis istanbul rapor numarası ile giriş yapamıyorum

selamlar artık vergi indirimi sorgulama ekranına girilmiyor mu tc ve rapor numarası ile daha önce giriş yapabiliyordum bugün giriş yapamadım.

Uyuz birine denk geldim galiba

Gerçekten cok kısmetlisiniz MaşaAllah. 5 ameliyat 6 yillik tedavi sayısiz ilac .. yüzde 80 rapor. Ankaradan onaylandı geldi basvuru yaptım. Bagkur emeklilgi kabul etmedi. Yeterince iş gücü kaybi yokmuş 😁😁😁 sinirlenmicem. Bakalm hayırlısı

vergi indirim onayı mı 15 günde s onuçlandı hayırlı olsun .

Raymen

Kardeş kadıköy SGK Aradı bugün ne dedi biliyormusun ben ŞOK oldum Aynen şöyle dedi vergi indirim belgenizde doğrulama kodu yazmıyor bağlı olduğun vergi dairesini ara kodu öğren bana dönüş yap dedi ve evraklarınız bende kodu söyle işleme alayım dedi.
Bende aradım vergi dairesini beni azarladı telefon ile doğrulama kodu verilmez söyle o SGK ya bize iç yazışmalar ile dönüş yapsınlar teyit almak senin degil SGK nın işi dedi...)))) olaya bak yaaa sabır...
Yarım saat önce sgk aradı Maliyeden teyit aldım işlem tamam sıkıntı yok bu ay toplam birikmişi alacaksın maaşınız gelecek ay itibarı ile yatmaya başlayacak dedi
Vallah 2 ay oldu zor oldu ama Mutlu oldu ben şükürler olsun :cool:

ercan 34
haydi gözün aydın kardeşim burası Türkiye çok değişik memurlar var işini bilmeyen bi şekilde yürüyor işte. Senin adına çok sevindim güzel günlerde harca maaşını 🧿

Arkadaşlar merhaba araniza yeni katıldım. Size bir sorum olacak. 20.04.2022 tarihinde devlet hastahanesinden %44 süresiz engelli raporu aldım. Engelim %32 göz ( tek gözde körlük fitizik bulbi ) %12 duyma ( bileteral sol kulak cok hafif - sag kulak hafif duyma kaybi ) balthazard hesaplaması ile %40 düştü. Engelli indirimine başvurdum sizce oranı düşürürler mi ?

Bu arada bu gün 0312 415 30 80 numaralı telefonu aradım. Raporlarda birikme yokmuş çabuk sonuçlanır haftaya ara dedi tekrardan bilginiz olsun. Vergi dairesindeki memur 2- 3 ay sürer demişti.

Merhaba ben gün aradım sonuçlar çabuk çıkıyormuş birikme yokmuş.

Raymen

Pijamalı olmayı isterdim dostum:)))
Ben martta başvuru yaptım 1 haziran aylık bağlanma yazıyor sen söyle ben bu devlete ne yamuk yaptımda böyle yumukluk görüyorum
Yani sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim
Sisteme göre 1 haziran maaş başlangıç olduğu için geriye dönük
Ödeme alamıyorum ama sgk daki işlemi yapan bayan alacaksın diyor hatta içinde ikramiyede olacak diyor inanayımmı yoksa sgk ya gidip itirazmı edeyim bilemedim

@Ercan34 sıkıntı yapma devlet alacağını da borcunuda bilir. Geçen yıl Ocak ayında bir tanıdık bir sonraki ay iki maaş birden çekti. İçin ferah olsun.

@Ercan34 sıkıntı yapma devlet alacağını da borcunuda bilir. Geçen yıl Ocak ayında bir tanıdık bir sonraki ay iki maaş birden çekti. İçin ferah olsun.

Inşallah dostum ama ben yarın evraklarımı yapan SGK ya gidip şef yâda müdür ile görüşmeyi düşünüyorum varsa bir hata ki var düzeltilmesini rica edeceğim

Ercan34 Ocak 29 da dilekçe verdi aylık başlangıç Şubat ödeme günü 25 Nisan olarak yazıyordu. Yinede sen bi görüş bizede yaz

Cevaplayacak kimse yok herhalde 😔😌😔

Emregs39 valla kardeşim elimizde olsa süresiz aynı gittiği gibi onaylariz. Ankara'da ki doktorların insiyatifine kalmış mevzuata göre hareket ederler. İnşallah düşürmezler hakkında hayırlısı olsun

Raymen

Bende Martta dilekçe verdim aylık başlangıç Nisan olması lazım ama Haziran ne alaka yahu şaka gibi,;))

Bende artık sabırla bekliyecem ödeme bilgilerinin e devlete düşmesini.

ercan 34 şu forumda baktım da en şanslı kişi deasn12 artık Ercan sende inşallah kurtardın artık Marcano ve bana yazarsın burdan 😉

Raymen Allah razı olsun kardeşim. Ben gerçekten çok şanslı bir insanım yada ilimize bağlı bir iş takip sistemi yürüyüş hızlılığı anlamadım. Düşün 28.01.2022 de başvuru yapıyorsun aynı gün aradan 4 saat geçtikten sonra e-devlette gözükmeye başlıyor. 31.01.2022 tarihinde de onaylanıyor. 3 şubatta da birikmiş ödeme olan şubat maaşını alıyoruz. 26 şubatta da mart ayı maaşı alıyorum..

Haaa unutmadan SGK ya dilekçe saatim de 15.50 :):) Sgk da mesai bitmesine 1 saat 10 dk var :)

Raymen Allah razı olsun kardeşim. Ben gerçekten çok şanslı bir insanım yada ilimize bağlı bir iş takip sistemi yürüyüş hızlılığı anlamadım. Düşün 28.01.2022 de başvuru yapıyorsun aynı gün aradan 4 saat geçtikten sonra e-devlette gözükmeye başlıyor. 31.01.2022 tarihinde de onaylanıyor. 3 şubatta da birikmiş ödeme olan şubat maaşını alıyoruz. 26 şubatta da mart ayı maaşı alıyorum..

Haaa unutmadan SGK ya dilekçe saatim de 15.50 :):) Sgk da mesai bitmesine 1 saat 10 dk var :)

deasn12 darısı bize inşallah kardeşim. E devlet de evrak takip de aylık bağlama yazıyor emeklilik kaydi görünüyor yaşlılık aylığı diye yazışmalar sürüyor sanırım bu ay bilmiyorum inşallah yetişir

Üst Alt