Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ankaradan 13.04 itibari ile dönüş yapılmış istanbul vergi dairesi vergi indirim servisinin bir yazı yazması gerekiyormuş onu bekliyorum. Evsis’te hala rapor bakanlıkta görünüyor..

Arkadaşlar az önce mesaj geldi vergi indirimi raporum onaylanmış 5 Nisan'da raporum ilçeye gelmişti buraya gelişi ve onaylanisi 15 gün sürdü daha önce 10 ay beklemiş birisi olarak bu olay karşısında şok etti beni inşallah bekleyen herkese böyle sevindirici haber gelir. Emeklilik dilekçemi vereceğim hakkımızda hayırlısı olsun

@Raymen
aynen öyle kardeşim 2022 yılında vergi indirim belgesi çıkartılması çok kolay artık ve hızlı. Herşey elektronik ortam üzerinden gönderiliyor.. İnşallah hemen emekli dilekçenizde sonuçlanır. Allah hayırlı ve uğurlu etsin inşallah. Zor ama emekli maaşınızı güle güle yemeyi nasip etsin..

@ercan 34

@ercan 34
Teşekkür ederim Allah razı olsun hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah

deasn12 Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Tüm bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun

Raymen

hayırlı uğurlu olsun hocam.

Benimde evrak şirkete ulaşmış , ekteki gibi bir yazı bununla birlikte işten çıkış bildirgesini götürdüğümüzde emekliliğe başvurabiliyoruz değil mi?

@Marcano kardeşim teşekkür ederim seninki de hayırlı uğurlu olsun sitede yazanlara göre çıkışı alıp rapor ve vergi indirimi kağıdıyla SGK'ya müracaat edeceğiz.

Arkadaşlar Whatsapp yada Telegram gurubu varsa lütfen beni de aranıza alın, bilgi açısından yardıma ihtiyacım var. Sormam gereken sorular var..!!!

Arkadaşlar Whatsapp yada Telegram gurubu varsa lütfen beni de aranıza alın, bilgi açısından yardıma ihtiyacım var. Sormam gereken sorular var..!!!

30.03.2022 Tarihinde Kayseri vergi dairesine engelli vergi indirimi için başvuru yaptım, 21.04.2022 Tarihinde cevabı geldi. ort. 3 hafta cevap süresi sürdü.

Arkadaşlar merhaba artık kendi ilinde bulunan vergi dairesimi bakıyor birde benim 2 yıl önce süresiz yüzde 49 raporum süreli gelmişti şimdi yeni rapor aldım yüzde 62 süresiz bu sefer vergi indirimi süresiz gelirmi bu sefer bilgisi olan varmı

@Otosan41 büyük ihtimalle süresiz gelir bu sefer. Hakkında hayırlısı olsun

@Marcano ben de dün cikisimi aldım inşallah bugün dilekçeyi verecem hayırlısı olsun

Arkadaşlar selamlar;

Ben vergi indirimi için başvurdum ama süreci nasıl takip edebilirim? bilmiyorum.
İnteraktif vergi dairesinden görülür zannediyordum ama bu başlığın içeriğini baya bi okudum sanırım oradan görme şansimiz yokmuş. Bana bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

(Başlık sayfalarında varsa affola ben bulamadım)

karmasikadam

Merhaba,

size verilen bir takip numarası olması gerek onunla evsis üzerinden takip edebilirsiniz ancak çok geç işleniyor en iyisi ankarayı aramak ben o şekilde öğrendim daha önce numara paylaşılmıştı 0312 415 30 80 i arayıp durumunu sorabilirsiniz.

@karmasikadam özellikle öğleden sonra 3 den sonra devamlı ara bu numarayı umudunu kesme elbet birisi açıyor ve TC kimlik numarası ile bilgi veriyor

Bunların takibi edevletten de yapılabiliyor. Bizde öyle yaptık.

Raymen
Hayırlı olsun dostum Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah
Ben 45 gündür bekliyorum inan şafak saymaktan daha sabır istiyor;;)))
Saygılar..

@ercan 34 Allah razı olsun amin tüm bekleyenlere Allah ağız tadıyla yedirsin sağlık olsun sen zaten 1 Nisan itibariyle emekli sayiliyorsun. İnşallah tez zamanda müjdeli haberi alırsın. Bazı illerde yoğunluk olduğundan uzaya biliyormuş sen de artık topluca alırsın

karmasikadam

Merhaba öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun..Ben süreci burdan takip ettim.. İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı - Engelli Vergi İndirim Sistemi kolay gelsin..

sürecim aşşagıdaki gibi oldu..

DOSYA HAREKETLERİ

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

09.07.2021 Mükellef dosyası oluşturuldu.
08.07.2021 846294 Dilekçe / VD Gelen Yazı alındı.
24.06.2021 df726 Rapor alındı.
09.07.2021 1hkqq60r4b17oz. Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
27.08.2021 1hkqq60r4b17oz. Tekrar Sevk (BAŞKANLIĞIMIZA MÜRACAAT EDİNİZ)
02.09.2021 281071 Hastaneye tekrar sevk edildi, rapor bekleniyor.
13.09.2021 1257119 Hastaneden yazı geldi.
13.09.2021 1257119 Hastaneden yazı geldi.
21.09.2021 1hkqq60r4b17oz. Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
01.11.2021 1hkqq60r4b17oz Olumlu sonuçlandı, yazıları hazırlanıyor.
08.11.2021 427208 Sonuç işyerine gönderildi.

O tekrar sevk dediği durumda şu ilave evrak istediler EKG ve EMG nin detaylı halini.Onlar bende hazırdaydı teslm ettim ve onuda degerlendirip olumlu sonuclandı..

Son düzenleme:
cun0nline
Valla hocam
ben antalya vergi dairesine teslim ettim maalesef Antalya vergi dairesinin evsis sistemi çalışmıyor.
Verdiğin bilgiler için sana çok teşekkür ederim.

Raymen
Hayırlı olsun dostum Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah
Ben 45 gündür bekliyorum inan şafak saymaktan daha sabır istiyor;;)))
Saygılar..

Edevlet üzerinde günlük ödeme kısmı var orada bazı tutarlar görünüyor ama ne anlamamız gerek bilemedim.. bende aynı şekilde bekliyorum..

Üst Alt