Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar az önce aradım emine hanımla görüştüm kurul kasım ayının sonuna gelmiş benim rapor aralık 3 olduğu için daha bakılmamış ama kurul çalışıyor yakında çıkar dedi ben lösemi olduğumu söyledim kimlik no ve tel. Aldı çok iyi davrandı inşallah hayırlı sonuç çıkar

Arkadaşlar az önce aradım emine hanımla görüştüm kurul kasım ayının sonuna gelmiş benim rapor aralık 3 olduğu için daha bakılmamış ama kurul çalışıyor yakında çıkar dedi ben lösemi olduğumu söyledim kimlik no ve tel. Aldı çok iyi davrandı inşallah hayırlı sonuç çıkar

Evet cok kibardır. Banada aynısını dedi ama 10gün önce. Bilerek onu koymuşlarki kimse küfür etmesin diye
Hayırlı olsun kardesim.

Mıncırıka ne dediler acaba.

Benimde kasim 18 acaba yazilarin vergi dairesine gitmesi ne kadar suruyor bilgisi olan varmi bu erada bu gune kadar hic telefonu dusuremedim gunde ortalama 20 30 defa ariyorum

Mehmet 34

İşte oradaki memurların hızına baglı. Zenginin keyfi gelene kadar fakirin canı çıkarmış. Bugün yarın haberini alırsın mehmet.

Arkadaş bu nasıl biris 08.12.2019 Ankara'ya gitti evrak eksik dendi 03.03.2020 de evrak tamamlandı hala bekliyorum hastane süresiz verdi 4 ayemekli maaşı aldım kesildi ilaçları da alamıyorum bide gsg sigorta yapmak zorunda kaldık sadece devlet hastanesi muayene işten çıkmadım sgtp odeniyo anlamış değilim biri akıl versin yoksa ada kalmicak

Miyoka kardeşim geçmiş olsun sabır ancak sistemin başına fırıldakları koyarsan vatandaşı böyle süründürürler amaçları emekli yapmamak para ödememek halbuki hepimizde bu devlete iliklerimize kadar hizmet ettik vergi ödedik pirim ödedik hakkımızı yiyenlerin yedi ceddi perişan olsun

Aminnnnnnn

Aslin raporu onaylanan gecen sure toplu para verilirse insanlar beklemekten sıkılmaz sabirsiz olmaz o kadar herseyi oluruna birakir o zaman bak gor o rapor bi kac haftaya gelirmi gelmezmi

Babacan44
Ben izmirden 18 Kasım müracaat bekliyorum. İzmir vd. Arıyorum bir bay çıkıyor, bide soru bile soramıyoruz arkadaş, hemen tersliyorlar.
Ekim ayı geliyor dedi. Ankara kasımı bitirmiş. Bu nasıl bir tezat 😠

Merhaba

Ankara'da İzmir'de doğru söylüyor kardeşim İzmir'e ekim ayları geliyor. Ankarada ise Kasım'ın sonlarına kadar kuruldan çıktı.Yazışmaları yapılacak yirmi bin dosya var dedikleride odur. Şimdi Ankara'memurları Ekim ayının yazışmalarını bitirecek ondan sonra Kasım ayı yazışmaları gelecek. Yani bir ay sonrayı bulur belki geçer bile Kasım.Aradaki istisna tek tük çıkanlarınkine bir şey diyemem. Oradaki memurlar için düşüncelerim halen değişmedi. Çok çalışıyorlar çokkk... O kadar çalıyorlar ki ne telefonlara bakabiliyorlar. Nede kafalarını kaşıyacak vakitleri yok. Ankara 'ya gidipte içeri girebilsek hepsinin ne kadar çalıştığını gözlerimizle görsekte duygulansak memurlarımızın çalışmalarından dolayı. Tahir özböler

0312 4153259 Emine hanımın nosu inatla arayın şuan kasımın sonundayız dedi

03124153259 Emine hanımın nosu

Merhaba arkadaşlar ancak fırsat bulabildim burada misafir olduğum için neyse durum şöyle arkadaşlar çukurambar g.i.b. Ankara müracatlara bakıyormuş Ankara dışı Dikmen g.i.b bakıyormuş ordan oraya koşturduk yani 5 doktor Pazartesi ve Cuma günleri toplanıyormuş şehir dışından gelecekler bu bilgileri unutmasın ben siroz hastası olduğumu izah ettim ve iyiki geldin dediler kanser ve benzeri hastalıkları öne aldıklarını söylediler söyledikleri doğru ise Kasım ayında oldukları benim müracat 03.03.2020 bana 10 gün içinde yazı iş yerine gider dendi anlaşılan bu tür hastalığı olanlar bizzat öne aldırma şansları var durum aynen Burdur kusura bakmayın beklettiğim için

Sa arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim vergi indirimi için gonderdigim raporda başvuru nedeni kısmında cevap olarak sakatlık tespiti yazıyor acaba bu eksik evrak diye geri dönerim yada sizlerin gönderdiği raporda ne yazıyor acaba aynımı benimkiyle...

Ayrıca içeri almıyorlar içerideki memur ile dışarıdan telefon ile görüşüyorsun ben aman eksik evrak filan olmasın Yanımda evrak var filan dedim onu doktorlar bilirmiş karşıdaki bey nazikti ve İstanbul dan geldim dedim ilgileneceğini söyledi birsürü insan var bekleyen nasıl olacak dediğimde cevabı tahmin ediyorsunuz pandemi dolayısı ile doktorlar ve bazı memurlar çalışmamış filan bildiğimiz şeyler bakalım 10 /15 gün içinde benden haber gelirse sizde gidebilen gitsin derim o zaman yada organize olup başkanlığın önünde sesimizi duyurmak ülkemizde maalesef ağlamayana meme yok ne dersiniz

49serkan

Henüz birşey yok sadece öne aldıracağını söyledi bu tür hastalıklar öne alınıyormuş

Hayırlısı olsun inşallah.Benim anlamadığım Ankaradan başvuranlara ve şehirdışından başvuranlara ayrı gelir idareleri bakıyormuş o zaman Ankaradan başvuranların hemen sonuçlanması gerek başvuru sayısı düşük olması lazım ama sonuçlanmıyor yine 6 ayı geçiyor.

Alpertuncer ben ank yaşıyorum ve Kasım 13 te başvuru yaptım ve tık yok vallahi yani nereden başvuru yaptığının pek önemi yok sanırım

Aydın44 kardeşim mıncırık arkadaşın bugün yaptığı bilgilendirmeye göre değerlendirme yapmıştım orası nasıl çalışıyorsa artık.Ben 55 sürekli raporum var onaylandığı gün sgk ya başvuracağım emeklilik için 93 sgk ya girişim 8320 günüm yaş45 Allah o günleri hayırlısı ile göstermesini hepimize nasip etsin inşallah.

Bir birimin sadece Ankara ili içi ayrılması çok adaletli bir durum değil. O birimin kontrol muayenesi olanlar için ayrılması daha uygun olurdu.

alpertuncer kardeşim benimde 94 SSK giriş 8200 işgünüm var %43 sürekli engelli raporum var onaylanırsa bende emeklilik için baş vuru yapacagım ancak hiç umudum kalmadı 8 ay oldu birde rapor süreci var toplam 13 ayı geçti yazıklar olsun adam gibi çalışsalar bu kadar dosya birikmezdi pandemi taaa Mart ayının sonunda başladı neyin bahanesini yapıyorlar ben hakkımı helal etmiyorum

Üst Alt