Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
49serkan gitmedim çünkü dün akşam kesin bir bilgi aldım Ekim bitmiş be Kasım ayına başlamışlar zaten temmuzda bitirmek zorundalarmış normalde 6 ayı geçmemesi gerekiyormuş raporların bu nedenlede bu ay inşallah çoğu gelir not bilgi müfettişten
Arkadaş bu kontrol muayeneleri ilgili bir sorum olacak.Raporda ya da vergi indiriminde süre var ise 1yıl,3yıl vs. Tamam bunu anlarım muayeneye çağırıyorlar,Ankarayı arayıp sonucu sorduğunda bayan raporunuz süresiz onaylanmış,kontrol muayenesi yok derse bu kişiler yinede kontrol muayenesine çağrılıyor mu?Duydunuzmu hiç.
felix35
Katılıyorum sana .cok ayıp seyler bunlar yarim yamalak yasamaya calisiyoruz.bide bu tip insanlar hallerine bakmadan caka peşindeler.bide kuruldaki memurlara kiziyoruz.hakediyoruz bazen.mustahaktir
Bakın arkadaslar.burada yazip okuyup teselli olan biriyim yasim 49 . 27 yillik evliyim. 32 senelik sigortaliyim.son 7 aydir işsizim .evim yok kiraciyim.1 oglum var.saglikliyken mutluydum.ama bu aralar intihara megilliyim. kendimi hep iyi dusunmeye zorluyorum.sizden ricam guzel seyler yazalim hepimiz ayni dertten muzdaripiz.zor durumdayiz.devletimiz bizi yalniz birakmaz.bitecek bu sikintilar.lutfen sabredelim.bakin guzel haberlerde geliyor.ya bize boyle bir hak verilmeseydi ne yapardik.düşundunuzmu neyse herkeze selam olsun
Burdaki insanlar engelli hemde magdur. Çalışamayıp üç kuruşa muhtaç olup, her gün burda bir ümit arayan engelli vatandaşlar var. Bazılarının burada goy Goy yapmasını onaylamıyor bilakis kınıyorum.
Serkan kardeşim sakin olalım iyi haberler gelecek inşallah herkes sakin olsun bizim çok yüksek mevkilerde dayılarımız yok olmasında zaten ancak birkaç tanıdık aracılığı ile bilgi almaya çalışıyoruz o bilgileride buda siz arkadaşlarımızla paylaşıyoruz bu konu ile dalga geçen arkadaşlarımızıda kınıyorum
sizin dusunceniz bozuk arkadas .intihara meyilliymis yok goy goymus gecim sıkıntısiymis
ne alaka siz bir bahane bulsakda yaksak yada yansak diye paragraf ariyorsunuz.klavyenin basinda birileri birsey yapsada bu bekleyis cözulsun oopp isler rayina otursun.Lakin biz oturmadik cimere yazdik olmadi aile sosyal bakanligina yazdik olmadi bizzat adam gonderdik ankaraya olmadi durdukmu agladikmi bahane urettikmi hayir.meclis başkanina ulasdik bir vasita ile araci ile konuyu bildirdik
nissaca kardeşim çabalarından dolayı sanada teşekkür ederim ancak engelli vatandaşlar olarak zor günler yaşıyoruz birde süreç bu kadar uzayınca umutlar sönüyor sinirler geriliyor bu nedenle de alıngan oluyoruz bir birimize karşı daha anlayışlı ve sevecen davranalım lütfen sevgilerimle
Bende 49serkan la aynı fikirdeyim . burası dalga geçilecek bir forum değil herkesin bir derdi var. dalga geçmek istiyorsa buna uygun forumlar var. sevgi saygı çerçevesinde tartışmak tamam eleştiri tamam ama işi dalga boyutuna getirmek olmaz bencede. niscara söylediklerine dikkat etmeli.
Arkadaşlar pazartesi kurul toplandı sanırsam, formda sonucu gelen kimse yokmu.Çok sakin ve sessiz gidiyoruz. Bu hiç iyi haber değil. Bir sürü dosya birikti diyorlardı. O dosyalara göre normalde hergün iyi haberler gelmesi gerekiyor. Ama tık yok. Millet bunun yüzünden formda birbirine sarmaya başladı. Ankara eski relaks havasında gene sanırsam, çalışmıyor galiba
Tmm kardesim sildim yazdiklarimi.kabahat sende degil bende.senin gibi kafa yapisi yok bende.sen bize yardim et.baskanla konusta bizim isleri hizlandirsinlar.tmm relax
Bence tarzan zorda olduğu için işi yavaşlatıyorlar. Yukardan emir öyle istdeği için 8 ay nedir ya vatandaş ne durumda hiç düşünen yok. Artık kasti olarak yapıldığını düşünmüyor buna eminim.
Bu gün Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanliğinı telefonla aradım.Bir bayanla konuştum en son 12 ekim 2019 raporu geldiğini söyledi.Birde şuanda ankara vergi indirimlerine bakan yerin başka bir yere taşındığını söyledi onun için raporlar geç geliyor dedi.Engelli servisi: 02123549400