Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Yok isyeri vergi dairesine.hatirlamissindir.vergi dairesine basvuruldugunda bi kagit doldurduyduk.oraya isyeri vergi no ve dairesini yazmistik.yani isyeri vergi dairesine gidecek.heyecanini anliyorum.
Onkolojinin oran verebilmesi için ürolojinin sizi onkolojiye sevk ederek tedavi olmanızı sağlaması lazım. Onkoloji hastası olmadan sırf kist var diye onkoloji size oran vermez. Ama yinede hastanede sorun derim. Aklınızda kalmasın.
Ankaraya telefon açıp sürecinin onaylandıgını ögrenen arkadaşlar, (gib) de, yani edevletteki ınteraktif vd. de dilekçe sonucunda işlenmişmişmi görebiliyormusunuz.
Ricam sizden bakıp burdan yazmanız. Oldu ya p. tesi den sonra gene telefonları açmazlarsa, hiç olmazsa oraya işleniyorsa oradan takip edelim.
Sonuc onaylanan arkadasların hepsine hayırlı olsun evisten gozukmez en son duser oraya yani gec gozukur vergi dairesini aramamız gerekir ankara ve evrakları verdigimiz vergi dairesı darısı biz bekleyenlere hayirli sonuclar alıriz haftaya ins
Yok tahir onu sormak istemedi.gib var edevletten giriyorsun raporun ve dilekcen orada gorunuyor.sorgula diyorsun sonuc onaylaninca oraya geciyormu diye sordu.
Arac alirken ötv indirimi ve yeni b ve c ehliyeti cikarmak gerekli eski h sinifi ehliyetler degismek zorunda.özel tertibatli arac kullanabilir raporun varsa araci aldigin firma vergi dairesinden otv indirimi ister..rapor oranina göre vergi dairesi ötv indirimini yapar.vergi indirimi etkilermi sorusuna cevap etkilemez. Zor olan ehliyet işleri.degisim islemleri .yani bende düşündum ama zor geldi.saglik ocagi sevk hastane heyet sonra ilce saglik müdurlugunde tekrar heyet sonra trafik müd.ölme esegim ölme.sen ehliyeti almissin tebrikler.git aracini al hayirli olsun
Mıncırık teşekkür ederim kardeşim darısı tez zamanda sizlerin başına inşallah sonucu elime almadan inanasım yok aslında Perşembe günü aradım tele bakan bayan %43 sürekli olarak onaylanmış dün itibariyle vergi dairesine gönderilmiş hayırlı olsun dedi ama hayırlısı bakalım
Arkadaşlar engelli emeklilik konusunda bilgisi olan varmı 2019 yılı 8. Ayda Yüzde 60 engelli raporumu aldım emeklilik için Sgk ya gittiğimde sistemden baktı yıl ve gün olarak şartların tutuyor. Fakat emeklilik başvurusu için öncelikli sigortalı olarak işe baslayip vergi indirimi alıp ondan sonra işyerinden alacağın belgelerle işten çıkışın yapılıp emekliliğe başvuru yapabilirsin denildi. Şimdi benim merak ettiğim malulen emeklilikmi olacak malulen emekli olursak başka bir işte calisilamaz deniliyor. Birde malulen emekli olunca emekli maaşı düşük oluyor deniliyor. Nasıl bir başvuru yapmak lazım bilgisi olan varmı.Tesekkurler
Kayaşehirli kardeşim şimdi bir iş bulup işe gir daha sonra işyerinde orada çalıştığına dair belgeleri al ve vergi indirimi için bağlı bulunduğun vergi dairesine başvuru yap vergi indirimini alınca engelli olarak emekli olursun zaten
aydın44 abim ben zaten şu anda bir işte calisiyorum. Benim merak ettiğim malum hayat şartlarından dolayı emekli olunca da çalışmaya devam edeceğim ama malulen emeklilik olunca çalıştığın tespit edilince malulen olduğu için emeklilik maaşın kesiliyor. Şu anda piyasadaki çoğu yer emekli olsanda çalışırken biz seni Sgk ya bildirmek zorundayız diyor. Bizim engelli emekliliğin malulen emeklilik dışında bir yolu varmı acaba yani emekli olunca da çalışıp emeklilik maaşimizin kesilmiyecegi bir yöntem varmı bu konuda bilgisi olan varmı
Arkadaşlar Maliye vergi indirimi sonuç yazısını bildiğiniz üzere çalıştığınız kuruma tebliğ ediyor. Burası dışında ev adresimize göndermiyorlar mı sonucu. Ben vergi dairesine başvurduğum sırada dilekçeye yazdığım ev adresim değişti. Eğer ev adresimize de gönderiyorlarsa yandık. Benim sosyal güvencem banka sandığı. Orası da erken emeklilik tarihim geldiğinde vergi indirimi yazısını bizden istiyor çalıştığım bankadan değil de bildiğim kadarıyla.
Bu arada vergi indirimi başvurusu olumlu sonuçlanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun inş.
Kardeşim sen malulen emekli olmayacağın için sorun yok. Doğru söylüyorsun malulen emeklilikte çalıştığın zaman emekli maaşın kesiliyor. Vergi indiriminden emekli olduğun zaman kesilmiyor. İşyerine vergi dairesinden kağıtların geldikten sonra gidip SGK'ya dilekçeni verip emekli oluyorsun. Aynı yerde çalışmaya devam edeceksen işyeri bunu SGK'ya bildiriyor. Senin adına gene emekli olarak çalıştığın için cüzi miktarda SGK'ya prim yatırıyor. Bu pirim normal çalışan kişinin piriminden epey düşük. Çalıştığın yerinde işine geliyor. Uzun süredir o işyerinde çalışıyorsan çıkış haklarını mutlaka al. Zaten buda yasal, işyerinde vermek zorunda. Emekli olduktan sonra çalıştığın süreçte emekli çalışan olarak geçecek. Engelli indirimden emekli maaş kesintisi yok. @Kayaşehirli
Ev adresine gönderilmiyor diye biliyorum kardeşim. Sen genede bulunduğun yerdeki başvuru yaptığın vergi dairesine durumu anlat onlar sana yardımcı olacaklardır bu konuda. @heyagmur