Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Psikiyatri raporundada ilaç raporlarını falan istiyolarmıdır acaba ben sadece raporu gönderdim eksik evrak denilme ihtimali varmı Ankaradan bana afyondaki maliye ek evrak göndermen gerek falan diye bilgi vermedi bu konuda bilgisi olan varmı

Arkadaşlar herkese selamlar ben aranıza yeni katıldım çok zormuş meğer beklemek benim raporum 50 olarak gittia Ankara'ya 14-04 2020 tarihinde bekliyoruz Ankara çok yavaş yürüyor Allah hepimize dayanma gücü versin

Herkese hayırlı pazarlar yeni bir haftaya inşallah iyi haberler alırız özelikle bekleyenler için iyi bir hafta olur inşallah

Bu hafta cuma gününde 15 aralığa kadar herkesin raporu gelecek gelmeyenler isyeri tebligatlarina baktirsin evise 10 gün sonra düşüyor tebligat kontrolü yapın.

Askerlik te bile bu kadar gün saymamistik herkese Erzurum'dan selam olsun

Geçen gün 142 şafak 110

49 serkan ağzından bal damlıyor inşallah olumlu gelir benim gibi bekleyen herkese sabırlar diliyorum sonucu gelenlerinde hayırlı olsun

49serkan

İnşallah Serkan gelmesi önemli değilde gönderdimiz gibi onaylanır inşallah bunca insanı uğraştırmazlar

hafta içi 95 le biten telofonla görüştüm ocaklara başladık dedi bir bayan inşallah herkezin gönlüne göre olur

birimg

2019 yılı bitmediki ocaklara başlasın yalan söylüyorlar hep başlarından savmak için

Arkadaşlar herkese merhaba yeni bir gün inşallah sonuç bekleyen herkes için güzel hareketler alıriz benim sizlere sorum olacak bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bana bilgi verin ise teşekkür ederim benim evraklar şu an Ankara'da bu süreçte kaymakamlığa 2022ki engelli maaşı icin baş vuru yapacağım benim Ankara sürecini etkilerini teşekkürler

Ben kedimi azda olsa tnitayim yaşım 49 engel durumum 50 Erzurum'da yaşıyorum pirim gün- 5500- işte böyle

Teşekkürler

49serkan

valla benim eksik evrak Tan dolayı 6 marta attılar rekoru bugün hesaplicam

Rekora doğru 276 gün ama hastane sevk tarihim ne siz sorun neben söyleyin gelen arkadaşlar hayırlı olsun

Bu kurul sadece salı Perşembe bakiyor.diger günler ne iş yapıyorlar.27 temmuz tahmini şafak 219

Mesela bugün hicmi işlem olmuyor

Merhaba
uyku apnesi hastane raporunu verdim sadece diğerine gerek yok mr sonucu na göre görüyorlar sistemden

Engelli aylığı için sorun teşkil etmez. Ama engelli aylığı herkese gelmiyor sigortaniz olmaması ve bununla birlikte aile hanına düşen gelirin 740TL altı olması lazım ailede çalışan olmaması lazım bunları karşılıyorsaniz Yeşil Kart başvurusu yapıp engelli aylığı bağlanır.

Arkadaşlar merhaba herkese. Bir sorum var. Ben bugün 3600 den toplu paramı alıp işten ayrılsam. Yazım onaylanıp gelince emekli aylığım bağlanır mı yoksa yazı geldiğinde illa bir yerde çalışıyor olmam mı gerekir ?

Bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler.

Formula 1

Vergi indirimine başvururken ssk olman yeterli vergi indirimin gelince direk sskya emeklileğe başvurabilirsiniz

Yani vergi indirimim onaylanıp geldiğinde çalışıyor olmam gerekli değil ?
Doğru mu anladım otosan41 ?

Teşekkürler yardımlarınız için.

Üst Alt