Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Aynen Adaşım serkan , Benimde ismim Serkan ,
kardeşim hakkımızda hayırlısı yapacak bir şey yok

@SERŞEN Hayirli olsun kardesim ben ne yapayim 2 yillik raporum 1 yila dustu 10 ayda geldi sgk ya basvurdum emeklilik icin 2 ay alip yine kesilecek isin kotusu kontrol raporu pandemiden saglik kurullari kapandi isimiz zor 2 aya kadar saglik kurullari acilirmi pandemiye bagli @atilla3500 kasima kadar saglik kurullari acilmazsa benim 11 Kasimda vergi indirimim bitiyor.Eger kasimda acilmazsa sgk dan basvuru hakkim bitiyormu sevki sgk danmi alacagim yoksa tekrar calisip vergi indiriminemi basvuracagim??Konu hakkinda bilgi verebilirmisiniz.

Tarık kardeşim heyete girdiğimde heyet başkanı istedi zaten düzenlenen raporun ilk 3 sayfası yeterli oluyor fotokopilerini çekip verdim

Arkadaşlar buraya kayıtlı olmayıp kasım 5 2019 arkadaşım öz önce aradı izmir eviste raporu onaylanıp gelmiş yani kasımdan çok bekleyen var bende dahil

Aslında buna bir çözüm bulmaları gerek telefonla aramak mi kaldı şimdi herşey internetten oluyo takibi ve sorunların giderilmesi amacıyla şöyle adam gibi gibi sistem yapamadılar hergün takip ediyoruz kimin evrağı gelmiş kimin eksik evraktan gelmiş v.s yapılması kolay ama kimse ilgilenmek istemiyo engelli olan onlar kafaları basmiyo desem yanlis olur merhamet yoksunları altı üstü bir evrak bukadar mi sürer

Captan gusto
Sen önce sgk emeklilik işlemlerini başlat, önce emeklilik işlemin onaylansın. Maaş bağlansın. Maaşı ne zaman keserler, kesmezler mi, o sgk nın işi. Sen emeklilik yazına bakarsın kontrol şerhi varmı yok mu ona göre sevkini alırsın. Önce bir emeklilik onaylansın sonrasına bakılır.
Emekli olunca artık vergi indirimi için çalışıyor olman gibi şey yok. Sgk nın kontrolüne tabi oluyoruz sadece.

Ben kurula basvururken hasta adina kuruldan bana vergi indirimine basvurun malulen emeklilikten imkanlari daha iyi dedi keske dinlemeyip malulen basvursaymisim diyorum

Halen 5 Kasım tarihi çıkıyor.inaninilir gibi değil.2019 yılı 2020 sonunda ancak biter bu gidisle

06.Ocak.2020 Antalya dan gidişli raporum onaylanarak geldi. Darısı tüm arkadaşların başına.

Ben gidip sordum Maliye'ye. Bir haber var mı diye. Orada ki bayan elime yazıyı verince şok oldum. Büyük sürpriz oldu bana.

Birisi şu " interaktif vergi dairesi " muhabbetini, gerizekâlıya anlatır gibi anlatılabilir mi acaba ?

P_A_L_A

estafuruullah bilmeye bilirsiniz.

Edevlete girin
edevlet içinde arama bölümüne " İnteraktif Vergi Dairesi " diye yazınız çıkan alanda Uygulamaya Git butonu çıkacak orayı tıklayınız
daha sonra Gelir İdaresi Başkanlığı size ait siteye girmiş olacaksınız. Burada soldaki menülerden E-TEBLİGATLARIM var burayı tıkayınız.
Burada size ait bir şey gelmişse ekranda göreceksiniz.
Ayrıca yine sol taraftaki menünede İŞLEM DURUMU VE SONUÇLARIMI tıklayıp Gelen Evrak & Bildirimlerim menüsünden de ayrıca kontrol edebilirsiniz .

Korhan1978
Elbette. 40 ortopedi. sağ kol felç doğuştan. aynı oranla onaylanmış .

akif1969
Çok teşekkürler. Darısı her arkadaşımın başına.

DON CARLEONE
Yok . evis' te hala bir şey görünmüyor.

tamer01
Sağolun. İlk ocak mı bilmiyorum ama herkese bir an önce gelir umarım.

raporları onaylanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun sizleri okuyunca biraz olsun moralimiz düzeliyor

Bazı hastalıklarda başvuru sayısı az.
Bazı hastalıklarda ise çok daha fazla başvuru var.
Bence nedeni bu olabilir.

Üst Alt