Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

bütün kardeşlerime abilerime selamlar olsun bugün emeklilik dilekçemi sgk verdim 7 ay bekledim sizlere inşallah tez zamanda çıkar ALLAH A emanet olun.

noktacom
Eskişehir vergi dairesi de bana ocak aylarının geldiğini söylemişti 3 gün once

muratesesli
Evet banada aynısını söylediler ocak ayları geliyor denildi banada

bestray

teşekküer ederim evet benim marta gitmişti 2 gün önce ankaradan sonucu ögrendim ve izmir vergi dairesine gittim.ardından bugün sgk da emeklilik formunu doldurdum hayırlısı ile ilk emeklilik günüm ALLAH hepinize sağlıkla yedirmeyi nasip etsin çok meşakatli bir süreç rabbim sabır versin.ben her zaman buralarda olucam inşallah KARDAŞLARIMLA BERABER görüşmek üzere.

Hayırlı olsun darısı başımıza martın kaçında gitmişti raporunuz

Hayırlı olsun Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin İzmirli ferdici kardeşim demek mart 13 seninki çıktıysa kuruldan mart ayını bitirmiş olabilirler yazım aşaması biraz sıkıntılı oluyor ondan gecikiyor raporlar bence.

Klein

Öncelikle hayırlı olsun benimde 16 Aralık'ta gitti raporum %50 ankilozan spondilit %20 nefes darlığı baltazara göre %60 süresiz gitti.anlamadığım kronik bir rahatsızlık nasıl süreli gelebiliyor

Ferdigirgin
çok geçmiş olsun normal şartlarda as den sureli gelmemesi lazim çünkü belliki tutulumdan dolayı oran almışsınız size sadece tavsiyem spor olarak yüzme yapın
nefes darlığından belkide sureli gelmiş olabilir kaç senedir as var
yada as den tutulumumunuz için mr röntgen sonucu varmıydı yada organ tutulumu için rapor varmiydi

Arkadas uyku apnesi raporu suat seren gogus hastanesinden.en geverli pilot hastane psg raporunuda yolladi hastane tansiyon diabet 4 yane insulin yapiyorum ayaklatda noropati.astim ilac raporlari dahil hersey ankaraya yollandi bizden sonra verenlerin ayni hastaliktan raporlari heliyor bizimki niye gelmiyor allah bin belanizi versin sizin gorev anlayisinizida koronanizida ..... burdaki arkadaslara ayip olmasin diye kufrretmiyim allahinizindan bulun serefvyoksunlari.gelen arkadaslara hayirli olsun ama bizimki niye gelmiyor

turkey izmir

Benim daha gelmedi ben Klein arkadaşın süreli gelmiş ona şaşırdım benim ki ileri derecede ankilozan spondilit su an enbrel iğne kullanıyorum agrim yok denecek kadar az tabikide yılların verdiği bir bel ve sırt tutulması var işten güçten fırsat bulursak gitmeyi düşünüyorum yüzmeye lakin hayat şartları imkan vermiyor

çok geçmiş olsun bilirim ağrılarını bendede r.a var her türlü ilaç fayda etmiyor
metoart con 10mg
plaquneil
prednol 16 mg
celgyn
zentius
folbiol
reumil sadece bu hastalık için kullandığım ilaçlar

Ferdigirgin benimde rahatsızlığım ankilozon spondilit %49 yüksek tansiyon %10 ilk raporum %86süresiz idi 2019 temmuz ayinda gonderdim eksik evrak diye 12 aralikta geri geldi hastaneye gittim tekrardan rapor çikardilar yeni çıkan raporu %54 2yılsüreli verdiler vergi dairesine hastane 25 ocakta göndermiş bekliyoruz bende sinponi iğne vuruyor ayda bir benimde ağır AS yazır raporda

bekleme sürecinde herkes anksiyete oldu. aksi bi durum olursa yeni rapora bunu da ekletelim :)

Herkese hayırlı geceler olsun nisan 14 heyacanla bekliyoruz mart ayindan sonuc gelmesi bizleride umutlandirdi

Merhaba arkadaşlar Rapor içinbekliyoruz ama bir sorum olacak ben iş yerime raporumu vermedim. Engel kadrosuna girmedim. Süresiz Raporum süreli vs olur diye kesin cvp gelsin diye bekliyorum. Bende hiportansiyon klass 1 var bide uyku apnesi e nabizda covid 19 kısmında idari izinli dir. Yazmiyor. Bakanlığın yayınladığı genelgede hipertansiyon var, iş yeri o yazı olursa evden çalışma verecek. Ne yapmalıyım sizce ?

Carpediem33
İlaç kullanım raporunuz varsa sistemde görünecektir.bende tansiyon hastasiyim benzer durumda.enabizda gözüküyor.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Twilight06

aynı sekilde benimde oyle. tansiyon hastasıyım. enabızda çıkmıyor riskli grupta ama isyeri hekimi ile durumu cozduk. evden calısıyorum. sonuçta kullanığımız ilaçlar raporlu. hem kalp hem tansiyon ilacı

Üst Alt