Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Captan gusto
Kontrol muayenesinde alacağın süresiz rapor, süreli eski raporunuzu geçersiz kılacak zaten. Son aldığın rapor eskileri geçersiz kılar. Süresiz rapor gelirse ve süresiz vergi indirimi alırsan bir daha yenileme gerekmeyecektir.

Arkadaşlar geçmiş olsun hepinize evise şimdi baktim raporunuz işyerine gönderildi dereceye girdiniz yaziyor okeylenmiş oluyor galiba

atilla3500 teşekkür ederim interaktif vd. de baktım sadece raporum ve dilekçem görünüyor . işlem sonlanmış diyor.

atilla3500 sağol bilgi için işyetim izmirde ama vergiyi istanbula ödüyor inşallah istanbula gitmez benim sonucum. hayırlısı artık herhalde 9-10 ay sürecek

arkadaşlar merhaba
ankara ya gidiş 5 agustos 2020 rapor tarihi .ve... beklemeye devam..
yaa sabır.

feromon
Evet süre şuan için 9.10 ay gibi. Sen başvuruyu İstanbul a mı yaptın. İstanbul evisten takip edeceksin, şirket vd orası galiba. Bir de sonuç işyerine e tebligat olarak gelecek. İK veya muhasebe sana bilgi verir

izmir vergi dairesi ile gorustum bu gun sorun yok bu gun yarin gelir diyor.sikinti eksik evrak olmasi fakat evragi yolluyan ben d3gilim benim butun islemlerim bergi dairesi hastane araciligi ile oldu insallah olumsuz bir durum olmaz.ama olur isede ayni gun hastane ve maliyeyi mahkemeye verecegim.ben 11 ay bekliyeyim eksik evrak gelsin vallahi alinlarini karislarim.o ankara maliyenin onunde kendimi yakarim.bu kadarda adilik olmaz artik.

Evet SFT ve PSG raporu isteniyor. Bakalım daha ne kadar bekleyeceğim vergi indirimini?

atilla3500 başvuruyu izmire yaptım işyerim izmirde ssk bildirgemdeki işyeri adresimde izmir ama şirket vergi numarası istanbul o sebepten acaba ankara sonucu istanbulamı gönderir diye düşündüm

noktacom

Valla bilemiyorum sanırım onlarda geçiştirmenin peşinde. Ama duruma da bakınca haklılar gibi mart ayından gelen var. Sende haklısın aralık ayı bekliyor.

Şans oyunları Milli Piyango bile yalan bunların her şeyi yalan kandırmaca avutmaca yemin ederim ki, korona virüs tablosu bile yalan çıktı
EYT yalanının da unutmayalım

Son düzenleme:
Hele bakalım ne zamana kadar bekleyeceğiz ömür yeterse gelecek birgün başka ne bahaneler üretecekler daha bu kulaklar çok şeyler duyar bu gidişle

Askerlikte bile terhisimiz belliydi burada şafak karanlık tam tamına 250 gün oldu yazık değilmi bize ya

İlk başvuru 14 ay 20 gün eksik ekrandan 273 gün hala sonuç yok beklemeye devam arkadaşlar allah bunlar bir lokma ekmeğe muhtaç eder inşallah

2019 Aralık %60 ile giden raporum % 57 2 yıl süreli olarak bugun İstanbul vergi dairesinden almış bulunmaktayım bekleyen herkese Allah sabır. Versin

idogan71

Tesekkurler

Anlamadığım 2 yıl süreli zaten 1 yılı geçti ben emekli olursam tekrardan hastaneye mi sevk olucam rapor için yoksa vergi dairesine mi vermi indirimi için çünkü kağıtta engel durumu değişebilir diyor

atilla3500

Aynen öyleymiş SGK tarih bitmeden 3 ay önce gelip sevk alırsın hastaneye dedi gerisini biz hallediyoz sizin yapacaginiz bişey yok dedi

Bu gün kurul günü mü
15 ekim geçti 5 gün oldu
sistem aynı
hani her il kendi işini yapacaktı
ne güzel bir haberdi ama balon çıktı

Hepsi bilgisizlikten ne diyeceklerini şaşırmış memur bile bilmiyor ne yapacağını iş tanımını bilmiyor yani :)

benim anlamadığım siz oran aldıysanız hastalıktan zaten ankiloz vardır süresiz verilmesi gerekliydi hayırlısı olsun kardesim allah yedirmek nasip etsin

Üst Alt