Yeğenbey vergi dairesinde aynı şeyleri ben de yaşadım..Engelli sağlık raporum ve sürücü belgesi heyet raporu ve kodları yazilan yeni ehliyetim ile gittim..bana denilen Ağustos 2019 tarihinde değişen mevzuat gereği engelli sağlık kurulu raporunda otomatik vites kullanması "gerekmektedir,zorundadır,gerekir" gibi net kesin ifadelerin olması.. engelli sağlık kurulu raporumda ÖTV veya otomatik vites ile ilgili bir ifade yoktu.. raporu çıkartıgim hastaneye gittim GATA'daki il sağlık müdürlüğüne itiraz edin dediler..GATA il sağlık müdürlüğüne gittim, sen 20.02.2019 tarihinden önce engelli raporu aldığın için raporu aldığın hastaneye geri gideceksin dediler... tekrardan hastaneye geldim ortopedi doktoruna gittim vergi dairesindeki memur seni yanlış yonlendirmis sürücü heyet raporunla alacaksın dedi .. mevzuatı gösterdim bu seferde iyi tamam ama sana daha önceden fazla oran vermişler bana dusseydin bu kadar vermezdim sana oran tarzında cümleler kurdu..bir kağıda engel oraninin değişmesi için heyete sevki uygundur yazdı.. tekrardan heyete girmem gerekmiş..ne yapacağımı bilemiyorum