Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ üst ekstremite kısıtlılığında ehliyet ve araç alım işlemleri

Hocam merhaba. Sali gunu rapor icin basvuruda bulundum ve bugun kurul sonucunda %21 ortopedik engel verildi. Aciklama kisminda Sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatli araç kullanmasi gerekir. Ibareside yazilcak. Benim normal ehliyetim var. Raporun elektroniksel ortama girilmesi 20 30 gün suruyomus. Ehliyeti engelli ehliyetine cevirmek icin bu 20 30 gunluk sureci beklemem gerekiyor mu yoksa ehliyet degisimi icin islemleri suan baslatabilir miyim?

Merhabalar. Sağ üst ekstremide brakial pleksus var. Ortopedi doktoru kırık.çıkık olmadığı sürece ben bakmıyorum bu rahatsızlığa dedi. Ftr'ye sevk etti. Engelli oranında etkisi olmayacak. Bu perşembe kurula gireceğim oran düşük olursa itiraz etmeli miyim. Bu rahatsızlıktan doğan skolyoz, horner sendromu gibi şeyler var ama doktorlar bunu göz ardı ediyorlar ne yapmalıyım.

ibrahim7171

Link attım tertibatlı engelli grubuza gelmek isteyen kişiler olursa özel mesaj atması yeterli

yıl sonuna yakın bizimle ilgili engelli ötv düzenlemesi gelecek

Merhaba, benim sağ el dirsek altı amputasyon için engelli raporum var ancak raporum eski olduğu için ötv muafiyetinden yararlanamıyorum, istedikleri ibareler raporda bulunmuyor. Yeniden başvuru yapmayı düşünüyorum tertibatsız otomatik vitesli aracı ötv muafiyeti ile almak için. Acaba yeni yönetmelik çıktıktan sonra(2019 sonrasında) başvuru yapıp araç olan oldu mu? Tam olarak rapora yazılması gereken ifadeler nedir? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Üst Alt