Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'na atananlar burada buluşabilir miyiz?

Sağlık Bakanlığı'na atanan var mı?

Daha önce sağlık bakanlığına atananlar bi kaç sorum sorum olacak yardım edebilirler mi ?

Sağlık Bakanlığı Teknisyen kadrosuna Atananlar

Atanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun ve atanamayan diğer tüm kardeşlerimizede alllah hayırlı bir kapı açsın.. daha önce atanam arkadaşlar bize yardımcı olursanız seviniriz bundan sonraki aşamalar nasıl olacak istenen evraklar neler ve ve ilk tayin hakkımızı hemen kullanabiliyor muyuz? ilk başvuruda ailemizin olduğu kentte başlıyabiliyor muyuz ..Yardımcı olursanız çok sevinirim tşk ederim ..

adaylığınız bitmeden kullanamıyorsunuz bir yıl adaylık süreci var tayin için tabi torpil hastalık durumunuz varsa tayin olunur adaylık bitmeden.

Kimse yok mu bilgi verecek ? atanırken nasıl bir süreç izlediniz ?

Eylül'de atandım. Bugün ilk iş günümdü. Her şeyden önce söylemeliyim ki raporunuzda "çalıştırılamayacağı alan" boşsa mutlaka doldurtup öyle gönderin. Bu alan boş olduğu için, Ocak'ta başlayacağım iş sakız gibi uzadı ve ben daha bugün başlayabildim.

Boş olan kısmın doldurulması ile ilgili süreci de anlatsanız çok iyi olur

Daha önce sağlık bakanlığına atananlar bi kaç sorum sorum olacak yardım edebilirler mi ?
Evraklarını vermeye gittiğin zaman dilekçeni ver ataman yapılıyor atama esnasında dilekçeni vermezsen daha sonra tayin için adaylığın bitmesini bekleyeceksin

mrblar bende sağlık bakanlığı karsa teknisyen atandım

mustafaozen

yani ekpss ye göre izmir sağlık bakanlığına atandım ama evraklarımı verirken başka ilde görev yapmak istiyorum diyip dilekçe verirsem istediğim ilde mi başlıyorum ? doğru mu anladım ?

OguzZ'

Evet öyle oluyor ben mebde çalışıyorum 2015 de atandım o zaman bi çok kişi o şekilde yaptı bir kereye mahsus yer değişikliği hakkı danıştay tarafından durduruldu. İstediğiniz kadar tayin olursunuz fakat adaylığınız sırasında tayin olamazsınız. Evraklarınızı vermeye gittiğinizde mazaretinizi bildirecek şekilde dilekçenizi yazın engel durumu olduğundan ikametgah adresime en yakın yerde görevlendirilmek üzere gereğini arz ederim şekilde yazın kurum sizi direk istediğiniz il valiliğine atamanızı yapar il sağlık müdürlüğü görevlendirmenizi yapr başlarsınız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sağlık bakanlığı ığdır iline atandım süreç prosödür nasıl işliyor evraklar nereden temin ediliyor hangi aşamalarda veriliyor güvenlik ve arşiv araması nasıl yapılıyor bilgilendirirseniz allah rızası için

mince

http://www.yhgm.saglik.gov.tr/Genel/DuyuruListesi.aspx burada duyuru yayınlanacak o duyuruda remin etmen gerwken evraklar söylenecek. Öncelikle kuruma bizim atandığımıza dair isim listesi gönderiliyor o isim listesi gitmeden herhangi bir şey yapılmıyor maalesef yaklaşık 10 güne kadar verdiğim linkte ilan çıkar gidip veririz evrakları

mince

Rica ederim

Merhaba arkadaşlar ben Avcılar belediyesi nde memurum ve ekpss ile Nevşehir sağlık Bakanlığı’na psikolog olarak atandım, bununla ilgili birkaç bir şey sormak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim .. nakil olarak İstanbul a gelme şansım nedir,

Çünkü engel durumundan dolayı tek başına yaşama şansım yok ve benimle oraya gelebilecek kimsede yok.. bunun haricinde İşe başladıktan sonra ne kadar zamanda yazışmalar tamamlanır ve nakil gerçekleşir bilgisi olan arkadaşlar varsa iletişime geçerse çok sevinirim ..

Adım adım aktarayım:

Sağlık bakanlığı sitesinde istenen evraklar yayınlanıyor. Raporunuzun "çalıştırılamayacağı alanlar" kısmının doldurulmasını istiyor. Ben yapmamıştım. Soruşturmam bittikten sonra yazı gönderdiler. O alan doldurulsun diye. Yazı bana 1 ay sonra geldi. Hastaneye gittim. Kimi arkadaşlara bazı hastaneler zorluk çıkarmıyor, kimi durum bildirir veriyor ama ben o şanslılardan değildim. Öncelikle randevu almalısın dediler 182den. Yeniden heyete girmem gerekiyormuş. Gitmekte zorlandığımı belirtince oradaki memurlardan biri insafa geldi de pazartesi gel diyip geri gönderdi.

Kurul başkanı da oradaydı. Bana oranımı düşüreceklerini söyledi neye dayanarak söylediği muamma. Yönetmelik yayınlanmış olmasına rağmen ve bunu bildirmeme rağmen sürekli raporumu kabul etmeyip yeniden heyete soktular. Pzartesi gün boyu doktorların odasında koşturduk. Akşam anca işimiz bitti. Çarşamba heyete gel dediler. Çarşamba gittim. Sırayla herkesi alıyorlardı. Heyete girdim. "Haftaya salı raporunu alırsın" dediler. Salı günü raporumu aldım. Oranımı düşürmüşlerdi. O raporu Ankara'ya gönderdim. Bi gün sonra ellerine ulaştı. 1 ay sonra da yazım geldi.

Sukur

Atanan tum arkadaslara hayirli olsun atanamayan arkadaslarada rabbim en kisa zamanda atanmayi nasip etsin ins.

Benim bildigim kadariyla durum bildirir raporu kabul ediyor saglik bakanligi yanliz calistirilamayacagi alanlarda durum bildirir raporunda belirtilebiliniyor mu ??onu bilmiyorum.durum bildirirde calisabilir diye cikariliyor diye biliyorum

Merhaba bende Şırnak sağlık bakanlığina atandım yeni Allah herkese nasip etsin süreçle ilgili her insanın deneyimine ihtiyacımız var şimdiden teşekkürler

Benim soruşturma kısmım falan olmayacak çünkü zaten memurum ancak bu başlama olayı olduktan sonra ne kadar zamanla İstanbul a gelebilirim o beni endişe ettiriyor.. orada tek kalamam çünkü , ayrıca polinöropati hastasıyım ben, tekrar rapor için heyete sokma durumları olur mu ki .. açıklama için Çok teşekkür ederim bu arada ..

Durum bildirir raporu nedir acaba ..

gaye elif

Memur olup tekrar atansabız dahi güvenlik soruşturmasına giriyormuşuz bugün öğrendim 15 temmuzdan sonra işi sağlama almak için yeniden yapılıyormuş

gaye elif

6 ay süren de car 7 ay süren de 2 ay süren de ilden ile değişiyor iş emniyet yaptığı için soruşturmayı emniyete kalmış bişey. Bende sürmez diye biliyordum yh sınıfındayım şu an gih vhki ye atandım. Ama tekrar yapılacak dendi. 15 temmuz öncesi yapılmıyormuş ama şimdi yapılıyor maalesef

Daha da bir karman çorman oldum :( kesinliği var mı acaba ya nasıl öğrendiniz ..

Ben mebde çalışıyorum iş mem insan kaynaklarından arkadaşımı aradım o söyledi kesmedi il sağlık insan kaynaklarını aradım yapıldığını söyledi orası da kesmedi dpbyi aradım biz yapılmaması konusında görüş bildirdik kurumlara ama yapılıyor dediler. Yani kesinlikle güvenlik soruşturması var. Ama şunu da edindim kurumun ihtiyacı varsa öncelik tanıyorlarmış ama bizde ihtiyaç yok ihtiyaçtan kastım bi doktor değiliz veya bi öğretmen bu kadroların 2 3 ay sürüyormuş max biz (sıradan) memur olduğumuz için uzun sürer [emoji5]

mustafa kardeşimin dediği gibi bende soruşturmanın uzun sürdüğünü öğrendim ve tayin istemekte 1 yıl sonra adaylık bitince olabiliyormuş

mustafa kardeşimin dediği gibi bende soruşturmanın uzun sürdüğünü öğrendim ve tayin istemekte 1 yıl sonra adaylık bitince olabiliyormuş

Hayır göreve başlamadan istediğiniz yere aldırırsınız tayini ama göreve başlarsanız adaylık bitinceye kadar kıpırdayamazsınız bilginize

Şöyle bir şey var , ben psikolog kadrosu ile atandım yalnız .. ve aday memurluk tekrar olmaz çünkü asil memurum ben .. tekrar mı oluyor adaylık yoksa... ?
Hayır göreve başlamadan istediğiniz yere aldırırsınız tayini ama göreve başlarsanız adaylık bitinceye kadar kıpırdayamazsınız bilginize

Sağlık bakanlığını aradığımda adaylık bitene kadar yani 1 yıl süre ile tayin isteyemezsiniz dediler. Göreve başlamadan dilekçe yazsak görev yerimizde değişiklik yapabiliyor muyuz dedim ona da hayır dediler. sağlık bakanlığında olmuyormuş

Şöyle bir şey var , ben psikolog kadrosu ile atandım yalnız .. ve aday memurluk tekrar olmaz çünkü asil memurum ben .. tekrar mı oluyor adaylık yoksa... ?
Aday memur olmazsınız adaylığınız kalkmış zaten bunun haricinde psikolog dahi olsanız yine de soruşturma bir zaman alacaktır

Üst Alt