Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Evraklarını vermeye gittiğin zaman dilekçeni ver ataman yapılıyor atama esnasında dilekçeni vermezsen daha sonra tayin için adaylığın bitmesini bekleyeceksinDaha önce sağlık bakanlığına atananlar bi kaç sorum sorum olacak yardım edebilirler mi ?
Daha da bir karman çorman oldum kesinliği var mı acaba ya nasıl öğrendiniz ..
mustafa kardeşimin dediği gibi bende soruşturmanın uzun sürdüğünü öğrendim ve tayin istemekte 1 yıl sonra adaylık bitince olabiliyormuş
Hayır göreve başlamadan istediğiniz yere aldırırsınız tayini ama göreve başlarsanız adaylık bitinceye kadar kıpırdayamazsınız bilginize
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayır göreve başlamadan istediğiniz yere aldırırsınız tayini ama göreve başlarsanız adaylık bitinceye kadar kıpırdayamazsınız bilginize
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aday memur olmazsınız adaylığınız kalkmış zaten bunun haricinde psikolog dahi olsanız yine de soruşturma bir zaman alacaktırŞöyle bir şey var , ben psikolog kadrosu ile atandım yalnız .. ve aday memurluk tekrar olmaz çünkü asil memurum ben .. tekrar mı oluyor adaylık yoksa... ?