Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'na atananlar burada buluşabilir miyiz?

ben bugün zimmete düştüm.Yarın atandığım il sağlık mdürlüğüne çağırdılar

Hayırlı olsun musa kardeş

inşallah bizde o sevinci bugün yaşarız

bende düştüm zimmete yakında herkes işbaşı yapar inşllah

Benim daha düşmedi ya bekliyorum daha

nisanda Tekniker kadrolarına atananlardan başlayanlar kimler ?

Ben dün bilgi aldım benim güvenlik soruşturması gelmemis

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun , allah gönlünüze göre versin

Tekniker olanlar daha neden başlatılmıyor bekletiyorlar anlamış degilim

Yok gardaş bende tekniker olarak atandım 7. Dereceden Atamamız yapıldığı İçin bakanlıktada 7. Derecede boş kadro yok olunca Atama yapacaklar inş

bakanlıgı ne zaman arasak açmıyorlar ki benim mahkeme durumum var devam eden ondan uzadı diyecegim mahkemesi olanlardanda gidnler oldu habersiz ve çaresiz bekliyoruz bakalım nasıl olacak

Arkadaşlar sağlık teknikleri konusunda bir şey soracağım sağlık memuru olmada yaş sınırı var mı

Sağlık meslek yüksekokulu mezunuyum

daha yokmu bir gelişme arkadaşlar sizde

kimse neden yazmıyor

arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum. bende sağlık teknikeriyim. ekpss tercihte sadece sağlık bakanlığından mı tercih yapabilirim yoksa meb den veya başka kurumdanda tercih edebilir miyim

Tercih

Neresi açıksa veya nerede kontenjan varsa, istediğiniz yeri tercih edebilirsiniz.

şimdi mesleğim fizyoterapist mustafa bey. atamalarda 5 6 şehirde gözüküyor. ben puanı çekip herhangi bir yere gidip adana da kadro ihtiyaç olmasada devlet hastanesine gelebilir miyim doğru mu anladım ? Yoksa sağlık bakanlığı beni başka bir alana da atabilir mi şehir değişikliği istediğim için ?
Bir de mesleğimle ilgili bir yere yerleşemezsem başka bir sağlık bakanlığı milli eğitime geçip daha sonra kendi alanıma geçme ihtimalim var mı acaba ne olur yardımcı olun .s (şimdiden teşekkürler)

Üst Alt