Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'na atananlar burada buluşabilir miyiz?

ben baslayali yarin 2 hafta olucak umarim en kisa surede baslarsiniz

Sağlık bakanlığına atandım.işe baslarken evraklarla birlikte tayin istedim ,yazdım verdim.Asaletimi almadan tayinim olurmu.Bilenler lütfen cevap bekliyorum.....

Zimmete düşen tekniker varmı arkadaşlar.

stelios

Bugün düşmüş benimki Giresun Sosyalleştirme Bölgesi olarak geçiyor

Asaletinizi almadan sağlık bakanlığında tayin olmanız imkansız !!! Diyelim ki asaletinizi aldınız tayin dilekçesini kurumunuza verdiniz fazla sürmez 2 hafta içinde RED cevabı alırsınız nedenide şudur ; Eğer tayin olmak istediğiniz kurumun PDC sinde sizin ünvanınızla alakalı boş yer varsa tayininiz olur '' Engelli Personele Yönelik Pozitif Ayrımcılık' nedeni ile ama yok sizin ünvanınızla alakalı boş yer yoksa boşuna ümitlenmeyiniz!! Sağlık Bakanlığı Tayin konusunda en sert kurumdur. Muhtemelen dilekçenizi verdiğinizden 2 hafta sonra RED cevabı alırsınız nedenide boş kadro olmaması olacaktır.

Sağlık bakanlığına atandım.işe baslarken evraklarla birlikte tayin istedim ,yazdım verdim.Asaletimi almadan tayinim olurmu.Bilenler lütfen cevap bekliyorum.....

Asaletinizi almadan sağlık bakanlığında tayin olmanız imkansız !!! Diyelim ki asaletinizi aldınız tayin dilekçesini kurumunuza verdiniz fazla sürmez 2 hafta içinde RED cevabı alırsınız nedenide şudur ; Eğer tayin olmak istediğiniz kurumun PDC sinde sizin ünvanınızla alakalı boş yer varsa tayininiz olur '' Engelli Personele Yönelik Pozitif Ayrımcılık' nedeni ile ama yok sizin ünvanınızla alakalı boş yer yoksa boşuna ümitlenmeyiniz!! Sağlık Bakanlığı Tayin konusunda en sert kurumdur. Muhtemelen dilekçenizi verdiğinizden 2 hafta sonra RED cevabı alırsınız nedenide boş kadro olmaması olacaktır.

.

Sağlık Bakanlığı tayin dilekçeni reddeder diye kesin konuşmamak gerekir. Şu kurum yapar bu kurum yapmaz diye bir ayrım olmadığını düşünüyorum çünkü mevzuat denen şey tayin hakkı için dayanaktır.

Son düzenleme:
benimki deüşmemiş daha bir kaç kişi daha var benim gibi düşmeyen muhtemelen bizimkide bugünlerde düşer.

glstn

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 72. Maddesi:

"İlgili mevzuatı uyarınca verilecek rapora göre kendisi, eşi veya birinci derece kan hısımlığı bulunan bakmakla yükümlü olduğu aile fertleri engelli olan memurların engellilik durumundan kaynaklanan yer değiştirme taleplerinin karşılanması için düzenlemeler yapılır."

Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmelik:

"Ek Madde 3 - İlgili mevzuatına göre alınan sağlık kurulu raporunda en az yüzde kırk oranında engelli olduğu belirtilen memurlar ile ağır engelli raporlu eşi veya bakmakla yükümlü olduğu birinci derece kan hısımları bulunan memurlar engellilik durumundan kaynaklanan gerekçelere dayalı olarak yer değiştirme talebinde bulunabilir.

Bu kapsamdaki talepler bu Yönetmelikte yer alan kısıtlayıcı hükümlere tabi olmaksızın kurumların [SIZE=3]kadro imkanları ve teşkilat yapıları dikkate alınarak karşılanır[/SIZE] ve bu haktan bir defadan fazla yararlanılamaz.

Tayin dilekçelerinin Genelde red edilmesinin nedeni [SIZE=3]''kadro imkanları ve teşkilat yapıları dikkate alınarak karşılanır'' [SIZE=2]cümlesine dayandırılmaktadır.

7 yıldır sağlık bakanlığı ve taşrada görev yapmaktayım. Genelde bu nedenle tayin dilekçelerinin red olduğunu bildiğimden bilgi amaçlı yazmak istedim
[/SIZE][/SIZE]

X_MAN kardeşim bu kadar kesin konuşma ben izmir de hastanede teknisyen olarak başladım başlamadan önce il sağlığa sordum ben tayin istesem diye işe başla 2 - 3 gün sonra yanımıza gel dilekçen alır tayinini yaparız dedi. ama ben istemedim.. bence amirlerle alakalı bir olay

OguzZ'

Hastanede sizi hangi birime verdiler? ne iş yapıyorsunuz şu anda hastanede?

Sağlık bakanlığını atanmak için bölüm şartı var mı

Peki ilk atamada yerleşenler kaç puanla yerleştiler

sessizlik hakim bu aralar herkeste kimsede heyecan bırakmadılar.

Sağlık bakanlıgını aradım devam eden davası olanların soruşturmaları gelmemiş emniyetten

Bekliyoruz davam yok guve nlik soruşturması sonucu gelmemiş dediler

aynen davası olanda olmayanda bekliyor kardeşim inş ay sonunu bize göstermeden atamamızı yaparlar

Sabır Allah'ım sabir

Arkadaşlar son 15 gün içinde çkys ye düşen oldumu.bekle babam bekle nereye kadar......

valla kardeş bekliyoruz ama tüm sabrımızı elimizden aldılar halen bekliyoruz

cuma günü emniyetten öğrendiğim kadarıyla 13.08 de soruşturmam bitmiş sağlık bakanlığına gönderilmiş şimdi de bakanlığa ulaşamıyorum neden beklliyor diye soracam açan yok

Sağlık bakanlığı sizin işiniz bitse bile bekletir en son kişinin işi de bitene kadar siz verem mi olursunuz bekleye bekleye hiç umurlarında olmaz toplu iş yaparlar yavaş yavaş bir kişi bitmiş yapalım demezler beklersin en son adamı da

Hayır bekle bekle bakalım nereye kadar gidecek kardeş

Üst Alt