Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'na atananlar burada buluşabilir miyiz?

Sağlık Bakanlığı Rize'ye düşen var mı aranızda?

Sağlık bakanlığı Giresun’a atandım ben

Şuan Adliyede memur olarak görev yapıyorum muvafakatname İşlemleri olacak geçen hafta sağlık il müdürlüğünü aradım sizin işleminiz sürebilir dedi. Sağlık bakanlığı muvafakatname işlemlerini yaptıktan sonra Giresun il sağlık müdürlüğüne zimmete düşeceğini söylediler 😞

Tekniker olarak çkys düşen yada çagrılan oldumu ?

Yok hiç bir gelişme 😕 rüyalarıma girmeye başladı iki gündür.

Şimdi atandığım il sağlık müdürlüğü nu aradım ckys düşmemişiz

Maalesef dusmemis bu kadar hayatimda düsmeyi istememistim.😊

İns bu hafta hayirli haberler aliriz.

glstn

Hayırlı olsun, Adalet Bakanlığından neden Sağlık Bakanlığına geçiyorsunuz acaba özel değilse?

Benim dosyam emniyete gitmemiş henüz konuyla ilgili nasıl bilgi edinebilirim bakanlık cevap vermiyor telefonlara

polis arkadaşlarımdan biri ankaraya atandı o araştırdı hiç bir dosya bulamamış

İlginc 5.5 ay oldu nerdeyse nasil hala gitmemis anlamak mumkun degil.bilgi alma konusunda haklisiniz maalesef adam gibi bilgi alinamiyor aylardir bi komisyon lafi var o kadar baskada bi grlisme yok maalesef.

Belki benim başvuruyla alakalı bir sorundur sadece perşembe günü bakanlığa gidecem bişe öğrenirsem paylaşırım

il saglik mudurlugune gidip bilgi alin arkadaslar engelli oldugunuzu soyleyin cok iyi yaklasimla yaklasiyorlar

Rabbim yardimcin olsun.evraklari teslim ettigin il saglik mudurlugune giderek ankaraya gonderilen dosyanin barkot numarasini talep edersen daha rahat bulursun akibetinin veya dosyanin nerde oldugunuda ogrenebilirsin.zaten bakanliginda barkot takip sistemi var bu yoluda dene istersen.

oğuz bey döner alacak misiniz bunu merak ediyorum
aldığınız maaşların içinde döner ek ödemesi vardır zaten 3000*3300 arası bir maaş alırsınız

Arkadaslar sağlık bakanligi bungesinde temizlik gorevlisi olarak atanmis olsak ne yapiyoruz
Dünyanın en rahat işi diyebilirim. Öğlene yakın bi saatte yerlere paspas atarsın bide mesai bitimine yakın çöp varsa alırsın o kadar arada amir senden çay ister ama yapmak mecburiyetinde değilsin :) memur olan arkadasınla aynı parayı alırsın ama en guzel yanı sorumluluğun yok hayırlı olsun

glstn
Boş kadro bulmanız sağlık bakanlığında çok zordur bilginiz olsun siz ne kadar talep yazarsanız yazın sağlık bakanlığı diğer kurumlardan farklı olup genede bir ihtimal rahatsızlığınızı belgelerseniz yardımcı olurlar dıye düşünüyorum ama atama işinde en zor kurum sağlık bakanlığıdır bilginiz olsun hayırlı olsun

Teknikerler daha fazla alıyor diye biliyorum...Hastanenin durumuna göre maaş+sabit +döner

ne komisyonmuş arkadaşlar bir türlü sisteme düşmedik gitti.

Böyle giderse ekim ayına kalacak gibi.

Sabah Ankara emniyetini aradım karar almışlar bundan sonra hiç bir bilgi paylaşımı olmayacakmış.

Arkadaşlar bn bir konuda bilgi almak istiyorum.su anda tecrübeniz oldgu için size sormak istedim.önümzdeki atamada tercih vereceğim.diyetisyenim.yalnız istenen belgelerde raporumda istihdam kısmı dolu ama calısabilr alan kısmı boş sağlık bakanlığında bu sorun olusturur mu.durum bildirir raporu gibi bi rapor mu almam gerekiyor.yardımcı olabilirseniz cok iyi olur
davuttng raporunzda çalışabilir alan kısmı dolu muydu??

dyt ankara, weirder soyle bi yazi yazmisti

"Raporumda "Çalıştırılamayacağı Alanlar" bölümü boştu. Sağlık Bakanlığı o bölümün doldurulmasını talep ediyor. Eksik gönderenlerin raporlarını geri gönderip doldurmamızı istiyor. Bazı hastaneler sorun çıkarmadan yapıyorlar ama benimki sıkıntılıydı maalesef. Yeniden heyete girmezsem düzeltmeyeceklerini söylediler. Yeniden heyete girdim ve sağolsunlar oranımı %76ya düşürdüler. Onu alıp Ankara'ya gönderdim. Bu süreçler 2,5 ayımı aldı.

Eğer raporunuzda bu alan eksikse şimdiden hastaneyle görüşün bence imkanınız varsa. Çok teşekkürler siz de en kısa zamanda başlarsınız umarım. raptap OguzZ' "
.
.
Benim hastane de sorun cikariyor 2 ayda alirsin diyo yeni raporu. E simdi atamalara yetismeme ihtimali var. Daha tarih belli degil ki ya tercihler ekimde alinirsa? Goreve baslama suremin uzamasini gozden cikardim artik bekliycem. Insallah yeterli sure verir saglik bakanligi

Jasohan peki durum bildirir raporu kabul etmıyormu saglık bakanlığı.sürec uzun dedinz ya durum bildirir almayı düşünüyorum.sıkıntı olur mu ??bu arada verdiğinz bilgiler için cok teşekkr ederim

2018/4 ve 5 ler ckys ye düştü arkadaşlar

Duyurular da yayınlandı

Sözleşmeli atananlar sisteme düşüyor.Biz mi kaldık,Daha ne kadar bekleyeceğiz.

dyt ankara soyle: durum bildirir raporu icin raporu aldigim hastanede kurula gittim beni poliklinige yonlendirdi poliklinik veriyomus. Poliklinikte diyo ki bize bashekimlikten yazi gelmesi lazim simdi ne yazcagimi bilemem. Bashekimlige gittim tekrar kurula gonderdi. Yani bi kisir dongunun icine girdim. Buradaki arkadaslar atanan arkadaslar., Kisisel muracatla durum bildirir alan varsa bilgi verirse ben de sevinirim

Ayrica 2 aydan once raporumu yenileyemez miyim? 2-3 haftada falan?

Jasohan bn 2015 te raporumu almıştım.o zmn 1 haftada vermişlerdi.yani hastaneden hastaneye değişio o durum.2 aydan önce raporunuzu yeniletmeniz mümkün.durum bildiirir raporuna gelince haftaya hastaneye müracaat edeceğim.olmassa mecbur yenileteceğim cünkü önümzdeki atamalarda bnde sıkıntı yaşamak istemiorm.Gelişmeleri size ziyaretçi mesajı olarak bildireceğim.Verdiğiniz bilgiler içinde tekrar teşekkür ederrim 😊

Benim raporda da çalışamayacağı yerler yazmıyordu 2günde çıkardım yenisini ama şehre göre değişiyor demek ki sivas devlet hastanesinden aldım ben

Arkadaşlar merhaba bugün sağlık bakanlığı na gittim atama birimine yönlendirdiler oraya gittim çok iyi ilgilendiler benim daha güvenlik soruşturması sonucu gelmemiş geldiğinde ona göre işleme alacaklarmış

Üst Alt