Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık Bakanlığı'na atananlar burada buluşabilir miyiz?
Merhaba arkadaşlar ben adalet bakanlığında memur olarak çalışıyorum. Sağlık bakanlığına tekniker olarak atandım ben de beklemedeyim bi gelişme yok. Şöyle bir sorum olacak bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Hastaneye görevlendirilen arkadaşlar olmuş ama ben rahatsızlığım dolayısıyla enfeksiyon oluşturabilecek ortamlarda çalışamam bu yüzden il sağlık müdürlüğünde çalışmak istiyorum ilgili müdürlüğe gidince gerekli taleplerimi yazacam.Beni yine de hastaneye gönderirler mi bundan korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum :/
2012 kasım ayında göreve başladım. bu zamanlarda açıklanmıştı kurumum il vs. kasıma kadar bekletmişlerdi. çalışma izni çıkması vs uzun sürüyordu. ben hizmetli kadrosunda kura ile atandım. 1.2 sayfalarda okuduğum raporunuzda ki çalıştırılamayacağı işler konusunda benim raporumda sol kolunu kullanacağı işlerde çalıştırılamaz yazıyor.işleyice gelecek olursak kurumda çalışmaya başladığım günden bu yana masa başı çalışmaktayım. kurum amiriniz dışında taşra da mülki amirler tarafından önemseniyorsunuz. nedeni ise taşrada çalışma saatlerimizi vs mülki amir tarafından belirlenebileceği. neyse çok uzatıp zamanınızı almayayım hayırlı olsun hepinize. evli ve 2 çocuk babası yım kuruma 1687 tl ile başladım bekardım. şu anda 3200 tl eş ve çocuk yardımı ile aldığım maaş evli arkadaşlar. yatan 2 çeşit maaşımız var düz memur maaşı ve sabit ek ödeme. bunlar dışında sağlık personelleri ek döner ve performans adı altında 2 farklı ek ödemesi oluyor.
ALDIRMAZ merhaba , geç gördüm kusura bakmayın. çkys ye ismim düştükten 5 6 gün sonra aradılar atandığım il sağlık müdürlüğüne gittim çalışacağım ilçeyi ve hastaneyi belirlediler ve 1 hafta süre verdiler 1 hafta içerisinde göreve başlayacağım.. çkys ye isminizin düşmesi yeterli oluyor zimmet kaydı bulunamadı desede sıkıntı yok size ulaşıyorlar... teknisyen olarak atandım maaşı sorduğumda 2900-3000 arası dediler. hepimize hayırlı olur inşallah