Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'na atananlar burada buluşabilir miyiz?

Bekle

Bekle babam bekle yav olsun haftaya olsun bu ne kurulmus komisyonmus boyle rabbim hakkimizda hayirlisini versin ins tez zamanda.

Nisan 2018 atamasında işe başlayan var mı ?

aynen ulaşamıyoruz..nasıl bi kurul toplantısıymış arkadaş

arkdaşlar beni bugün aradılar , önce il sağlık müdürlüğüne gidecem oradan ilçeye vereceklermiş. hepimiz için hayırlısı inşallah

bende bugun il sagliga gittim hastahanem belli oldu arayin ve ulasin 29 haziranda aslinda atanmisim

trakyali34 kardeş hastaneye mi verdiler seni ? il sağlıkta yada ilçe sağlıkta olmayacak mıyız ?

Oncelikle hayirli olsun arkadaslar.çkys ye dusmeden mi belli oldu sizin

Hayirli olsun oguzz kardesim ins bizimde oyle olur hergun defalarca bakmaktan stresten yoruldum artik.

Arkadaslar sağlık bakanligi bungesinde temizlik gorevlisi olarak atan mis olsak ne yapiyoruz is olarak bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

Merhaba arkadaşlar ben adalet bakanlığında memur olarak çalışıyorum. Sağlık bakanlığına tekniker olarak atandım ben de beklemedeyim bi gelişme yok. Şöyle bir sorum olacak bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Hastaneye görevlendirilen arkadaşlar olmuş ama ben rahatsızlığım dolayısıyla enfeksiyon oluşturabilecek ortamlarda çalışamam bu yüzden il sağlık müdürlüğünde çalışmak istiyorum ilgili müdürlüğe gidince gerekli taleplerimi yazacam.Beni yine de hastaneye gönderirler mi bundan korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum :/

Oguz bey hayirli olsun bilgi verirseniz seviniriz

Kimse birsey paylasmiyor, yarim saat demeden ckys bakar oldum okullar acilacak, kayitlar,ev tasima, 10 gunde ne yapilir Allah askina

daha ortada bişey yok beklemeye devam aldırmaz hanım

Benim zimmet kaydım ilk defa çıktı. Kadro yerimde görünüyor. Sizlerde bir bakın.

2012 kasım ayında göreve başladım. bu zamanlarda açıklanmıştı kurumum il vs. kasıma kadar bekletmişlerdi. çalışma izni çıkması vs uzun sürüyordu. ben hizmetli kadrosunda kura ile atandım. 1.2 sayfalarda okuduğum raporunuzda ki çalıştırılamayacağı işler konusunda benim raporumda sol kolunu kullanacağı işlerde çalıştırılamaz yazıyor.işleyice gelecek olursak kurumda çalışmaya başladığım günden bu yana masa başı çalışmaktayım. kurum amiriniz dışında taşra da mülki amirler tarafından önemseniyorsunuz. nedeni ise taşrada çalışma saatlerimizi vs mülki amir tarafından belirlenebileceği. neyse çok uzatıp zamanınızı almayayım hayırlı olsun hepinize. evli ve 2 çocuk babası yım kuruma 1687 tl ile başladım bekardım. şu anda 3200 tl eş ve çocuk yardımı ile aldığım maaş evli arkadaşlar. yatan 2 çeşit maaşımız var düz memur maaşı ve sabit ek ödeme. bunlar dışında sağlık personelleri ek döner ve performans adı altında 2 farklı ek ödemesi oluyor.

Hayirli olsun davutt benimde baktim maalesef birsey yok ins bizimde en kisa zamanda gelir 5 ay oldu...

il saglik mudurlugunuzu arayip surekli bilgi almaya calisin arkadaslar

Trakyali hayirli olsun kardesim.valla gecen gunde aradim baktilar zimmete dusen birsey gorunmuyor dedi.

ckysye dusseniz yetiyor zimmet bulunamadi yazsa da basliyorsunuz

ALDIRMAZ merhaba , geç gördüm kusura bakmayın. çkys ye ismim düştükten 5 6 gün sonra aradılar atandığım il sağlık müdürlüğüne gittim çalışacağım ilçeyi ve hastaneyi belirlediler ve 1 hafta süre verdiler 1 hafta içerisinde göreve başlayacağım.. çkys ye isminizin düşmesi yeterli oluyor zimmet kaydı bulunamadı desede sıkıntı yok size ulaşıyorlar... teknisyen olarak atandım maaşı sorduğumda 2900-3000 arası dediler. hepimize hayırlı olur inşallah

Hayırlı olsun hastanenin dönerinden de faydalaniyorsunuz değilmi???Arkadaslar bu hafta dusermi acaba

Döner olmadan bu maaşla zor gecinilir. Teknikerler ne kadar alıyor acaba... Mak. Teknikeri bir bilginiz var mi ???

herkes zimmete düştü sanırım.İnşallah bizde bu hafta düşeriz.

Tşk ler. Inşallah bu hafta duseriz. Çkys ye düştüğünü Iki üç kişiden başka kimse paylaşmıyor

Oğuz bey döner alacak misiniz bunu merak ediyorum

Hayirli olsun oguzz kardesim darisi basimiza hayirlisi bu haftada tum bekleyen arkadaslarin zimmete dussede artik bu izdiraptan stresten kurtulsak.

daha teknikerlere bişey yok allahım sabır

Üst Alt