Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'na atananlar burada buluşabilir miyiz?

Bizde geçtik bu yollardan sabredin ve bu zamnalrın tadını çıkarın evrak teslim tarihinin üzerinden 2 ayı geçti 2.tercihte atananlar 5-6 ayda anca başladı işe ama şu aralar işler sıkı seçimde geçti bekleyin sabredin bizde geçtik bu yollardan dert etmeyin sadece sabırla bekleyin..

@[FONT=sans-serif]dormicum [/FONT][FONT=sans-serif]Ağustos'ta açıklandı sonuçlar, belgeleri Eylül'de teslim ettik ve ben 5 Nisan'da işe başladım. Ama bunu okuyup karamsarlığa kapılmayın çünkü benim hatamdan dolayı gecikme oldu. Raporumu eksiksiz teslim etsem Ocak'ta soruşturmam bitmişti ve işe başlamış olacaktım. Yani 2-3 ay gibi bir sürede bitiyor soruşturma.

Sonrasında benim raporu yenileyip göndermem işleri 3 ay daha uzattı. O süre zarfında tek yaptığım tüm gün uyanıp Ankara'ya ulaşmaya çalışmak ve deli gibi ÇKYS'yi kontrol etmekti. Bu da bende ciddi strese ve depresyona sebep oldu. Şimdi pişmanım keşke daha rahat olsaymışım diyorum. O yüzden size de ulaşmaya çalışmak yerine az rahat olup bu günleri sabırla geçirmenizi tavsiye ediyorum. [/FONT]

weirder

Hayırlı olsun işiniz, darısı başımıza inşallah. Sizin raporunuzda ne veya neler eksikti acaba da sizden yeni rapor istenildi?

nuri3558 hayırlı olsun darısı başımıza inşallah
weirder hayırlı olsun raporda nasıl bi sıkıntı çıktı acaba ? bizim gönderdiklerimizde de sıkıntı çıkar mı ?

Raporumda "Çalıştırılamayacağı Alanlar" bölümü boştu. Sağlık Bakanlığı o bölümün doldurulmasını talep ediyor. Eksik gönderenlerin raporlarını geri gönderip doldurmamızı istiyor. Bazı hastaneler sorun çıkarmadan yapıyorlar ama benimki sıkıntılıydı maalesef. Yeniden heyete girmezsem düzeltmeyeceklerini söylediler. Yeniden heyete girdim ve sağolsunlar oranımı %76ya düşürdüler. Onu alıp Ankara'ya gönderdim. Bu süreçler 2,5 ayımı aldı.

Eğer raporunuzda bu alan eksikse şimdiden hastaneyle görüşün bence imkanınız varsa. Çok teşekkürler siz de en kısa zamanda başlarsınız umarım. raptap OguzZ'

olumsuz bir durum olsaydı raporla alakalı şimdiye kadar bize bildirilirdi dimi ayrıca kabine kurulduktan sonramı çkys ye düşmeye başlarız yoksa daha öncede olabilirmi

güvenlik soruşturması olumsuz sonuçlanırsa bize bildirim gelir mi ?

weirder dostum atamamız normalde sağlık bakanlığı(kamu hastaeleri değil) olarak geçiyor ama bizi hastaneye verme ihtimalleri var mı ?

weirder

Anladım, hayırlısı olsun hakkınızda, inşallah kısa sürede göreve başlarsınız.

Ne zaman göreve başlarız arkadaşlar bilgi alabilen var mı?

Başka bi ile atandım hizmetli olarak Arkadaşlar. Sağlık Bakanlığı Hizmetli maaş hakkında bilgisi olan var mı?

Bildiğim kadarıyla yok. Ama onlar birleşti artık. O yüzden net bir şey söyleyemeyeceğim bu konuda. Ama olur da önerirlerse ve istemiyorsanız itiraz edebilirsiniz. Ben mesela sağlık müdürlüğünde kaldım. Muhtemelen sizin de öyle olacak. Düşük bir ihtimal hastaneye vermeleri. oğuzZ'

Çok teşekkürler ben Nisan'dan beri çalışıyorum. :) Darısı tüm bekleyenlerin başına inş. raptap

weirder çok teşekkür ederim , seni sıkmadıysam 1 sorum daha olacaktı ? :)

müdürlükte tam olarak ne iş yapıyorsun ağır bir iş mi? ve ayıptır sorması ama maaş ne kadar ?

Sıkmadınız tabi. Ben de bu sıkıntılı süreci yaşadığım için bilgi alamamanın eli kolu bağlı beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ben Sağlık Müdürlüğü'nde Hukuk ve Muhakemat Birimi'nde göreve başladım. Davalarla ilgili yazışmalar, süreç takibi gibi işlerimiz oluyor.Yoğun olduğu günler oluyo ama seviyorum.

Maaşı söylemesm umarım yanlış anlamazsınız. :) Memurlar.nette yazan maaşı alıyoruz diyim kısaca. @OguzZ'

arkadaş bir konu var interntte de malum bilgi kirliliği de çok bu yer değiştirme hakkında ayrıntılı bilgiye sahip biri var mı beni aydınlata bilecek ?:confused:

arkadaşlar mrb bu güvenlik soruşturmaları ne zaman bitecek bilgisi olan varmı?

Biz de bekliyoruz , ne bilgi veriyorlar ne de eve gelen giden kimi aradıysam bekleyeceksin diyor.

Ne biçim iştir bu anlamıyorum. Sağlam insanlar Sağlık Bknligina ataninca 2 ayı geçmeyen güvenlik soruşturması engelli kardeşlerimde 4 ayı asiyor ve acaba ne zaman da tamamlanacak. Nasil bir Adelettr bu idrak edemiyorum.

Aynen oyle kardesim engellilerin zaten herseyi sorun sinav ayri bi dert aciklanmasi,atamasi,sonucu,yerlestirmesi, en sonunda da sorusturmasi ayri bi dert nasil bi anlayis gercekten anlamak guc.rabbim sonunu hayir eylesin ins.

2-3 ay dediler 4 ay bitti neredeyse hala bekliyoruz

Bizim daha aralık gibi tercih alinsa ocakta açıklansa en az Mayıs a kadar soruşturma sürse tam sınavdan 13 ay sonra atama olmuş oluyor. Ne kadar acinacak bi haldeyiz. Engellilere asıl engel olan insanlar. Nasıl Allaha hesap verecek.

Arkadaslar saglik bakanligi bizden yeni rapor istediginde raporu aldigimiz hastaneden tekrar rapor alabiliyo muyuz? Yoksa hakem hastane diye baska bi hastaneye mi gönderiyorlar? Bilgisi olan cevap verebilir mi?

rapor konusunda bilgim yok. ama aldığın hastaneye gitsen daha iyi olur gibi.
2017 ekpss de sağlığa atanıp işe başlayan arkadaşlar atandığınız yerden nasıl çağırıldınız. eve belgemi geldi yoksa aradılar mı.

Bugün zorla dosyamın oturduğum ile geldiğini öğrendim.. 1- 1 bucuk ay daha sürer diyorlar

OguzZ tam anliyamadim guvenlik sorusturman bitip komisyondan gecmis mi bunlardan sonrami oturdugun il e gelmis.bilgi verirsen iyi olur.

Alican313 kardeşim ben de çok bilgi alamadım sadece dosyamın ankara güvenlik büro amirliğinden oturduğum il emniyet müdürlüğüne geldiğini öğrendim sanırım soruşturma devam ediyor

Sağlık bakanlığı guvenlik sorusturmasınısadece Ankara emniyeti yapıyor.kişilerin kendi şehirlerine dosya gelmiyor.hersey Ankara emniyette bitiyor

Ayrıca benim görüstüğümde 10-15 güne herkesin soruşturması biter denildi

Üst Alt