Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'na atananlar burada buluşabilir miyiz?

Selamünaleyküm leyla arkadaşlar sağlık Bakanlığına ataması yapılan arkadaşlarımız başlayan var mı hizmetli Olarak. Bilgisi olan arkadaşlarımız bilgilerini bizimle paylaşabilir mi şimdiden çok çok teşekkür ediyorum

Merhaba değerli arkadaşlar 4 Nisan 2018 EKPSS Kura ile atanıp da Zimmete düşen var mı sağlık Bakanlığında
Şimdiden teşekkür ediyorum

Cihatt ne kura ile atanan ne de sınav ile atanlardan hiç bir ses yok nasıl bi iştir sağlıklı insanların soruşturması 2 ay sürüyor bizimkiler 4 ayı geçti

Hayırlısı olsun o zaman inşallah demekki bayramdan sonra olacak

Ben diyetisyen olarak atandım. Ama hiçbir bilgim yok. Evrakları aldıklarından beri hiçbir yere ulaşamıyorum. Kaç defa aradım bakanlığı bir numaraya yönlendiriyorlar ve kimse açmıyor. numara: 03125851716

Maalesef oyle zannimca eylul 15 i bulacak bayram araya giriyor izinler falan komisyon toplanmasi derken bu tarihi bulacak.yani bayrama kadar olmayacagina kesin gozuyle bakiyorum.Gidisat bu yonde maalesef yazik ama cok yazik rabbim sonumuzu hayr eylesin ins.

Arkadaşlar geç olsun güç olmasın hayırlısıysa olsun Her şeyin hayırlısını Allah’tan dileyelim inşallah Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah hepimiz için arkadaşlar Normal bekleme süreci içerisindeyiz Fazla geç Olmadı

Amin kardesim ins oyle olur.4 ay bitti 5.aya girdik umarim daha fazla uzamaz.mevlam selametle tum arkadaslarin goreve baslamasini nasip eder ins.

Dün benim adım ÇKYS'ye düştü. Bayramdan sonra işe başlarım diye düşünüyorum. Darısı bekleyen arkadaşların başına.

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim utandırmasın inşallah siz bir an önce atandığınız yere git evraklarınızı yaptırın girişimizi yapın Bayramdan sonraya bırakmayalım Sizinki ilk defa mı yoksa daha önce ne b sizinki ilk defa mı yoksa daha önce Herhangi bir kurumda çalışıyor muydunuz

arkadaslar merhaba ckysye benimde ismim dustu ama onemli olan zimmetin dusmesi,zimmete dusen arkadaslarimiz var mi Allah yar ve yardimcimiz olsun hayirli gunler

Cihatt

Teşekkür ederim. Ben şu anda çalışıyorum, ilişik kesme yazısını bekliyorum. Hizmetli olarak çalışırken üniversiteyi bitirdim. Şimdi memur olarak atandım.

arkadaşlar benimde adım görünüyor ama zimmet bulunamadı yazıyor ne yapmamız gerekiyor şu an bilen var mı ... herkese hayırlı olsun bu arada :)

oguzcum bende de ayni durum mevcut 4 ay oldu artik sabir da kalmadi sinirden evde koltuklari kemiriyorum
zimmete dusmek istiyorum

Abi görev yeri yazmadıkça zimmete düşmedikçe isim istedigi kadar yazsın :)

Dün sağlık bakanlığına gittim.sorusturmam bitmemiş.bitmeyen çok kişi var.telefon açarsanız önce soruşturmanızı sorun.

ankara merkez atamayi ariyoruz afedersiniz telefonu acan yok,gunde 3 defa ariyorum ama caliyor caliyor acan yok boyle bir kurum olamaz bunlara dayanmak icin peygamber sabriniz olmasi lazim

Dün sağlık bakanlığı ekpss atama birimindeydim telefon melefon çalmıyor sessize alınmış gibi :))))))

Soruşturması bitmeyenler var telefonu düşürebilen soruşturmasını sorsun önce .soruşturması bittiyse zimmet mimmet baksın

Benim soruşturma emniyetten daha gelmemiş en azından bunu öğrendim.yani demek oluyor ki 2 ay daha bekliycem.

2018/5 sozlesmeli personel yhgmden goreve baslama duyurusu yayinlandi haberiniz olsun belki biraz sinirlenirsiniz

Neden biz her zaman hep arka planda kalıyoruz engelliler olarak yazık günah ya bir telefon arıyorsun ben belki günde 150 defa arıyorum cevap dahi vermiyorlar acaba normal atanan yani engelli değildi sadece KPSSDEN Atanan adaylar bu şekilde muamele ediliyor mu Çok merak ediyorum inanın gerçekten çok çok merak ediyorum atanan bir doktor atanan bir memur atanan bir hemşire Bunlarda mı sıkıntı çekiyor acaba sağlık Bakanlığı’na Ulaşabilmek için inanın çok çok merak ediyorum biz ne zaman arasak telefonu meşgul çalıyor çalıyor çalıyor cevap veren yok

Buda gerçekten sabırsız olan bir arkadaşımızın sabırsızlığını Sitre sli olmasını vesile Oluyorlar Niye telefonu açsalar sanki biz telefonda saatler boyunca mı konuşacağız Kardeşim Soruşturma bitti mi yok bitmedi kapatırız biz kapatırız sıkılmasınlar diye beyfendiler Allah hepimize sabır versin kardeşlerim gerçekten beklemek çok zor daha kötüsü arayıp arayıp cevap almamak var ya mahvediyor insanı herneyse Allah hepimize sabır sabır sabır versin biraz daha sabır kardeşlerim umut ederim ki herkes bayramdan sonra başlar umuduyla hepinizi Allah’a emanet ediyorum

Sabir sabir

Aynen cihatt kardesim inan stresten kaygidan ne yapacagimi bilemiyorum yani cok ama cok zor bi durum atama surecinde bu kadar stres yasamadim ne olacagi belli degil bu belirsizlik insani bitiriyor.yani Atama bu dunyada gorev yeri Ahirette diyiyorum herhalde artik her saat basi ckys ye bakmaktan usandim ve zimmeti goremedigim zaman ki hayal kirikligi tarif edilemez.umarim rabbim en kisa zamanda tum arkadaslara hayirli haberler almayi nasip eder.ya sabir ya sabir ya sabir.......

tahmini bi süre verseler en azından ona göre istifa eder kendimizi ayarlardık o da yok .... bekledikçe daha çok bekliyoruz

arkadaşlar ulaşabilen haber alabilen var mı ? süreç hakkında ?

başlamadan istifa edesim geldi ya ... arkadaş 6 ay nedir

sanki bu hafta açıklanacak gibi saglık bakanlıgı sayfası yogun yine en son öyle oldugunda kpss bitti inş bu defa bizim içindir.

stelios valla kardeş böyle şeyler görünce hevesim daha da artıyor ya :) inşallah açıklanır :D bildiğim kadarıyla kurul salı ve perşembe toplanıyor. yani girişleri çarşamba yada cuma yapıyorlar ... hadi hayırlısı

kardeş çarşamba 30 agustos inş tahmin ettigim gibi olur bu hafta açıklanır

Üst Alt