Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'na atananlar burada buluşabilir miyiz?

weirder
Ben yeni rapor çıkardım Siz ne sekilde raporu gönderdiniz bana yardımcı olurmusunuz

weirder
Ben yeni rapor çıkardım Siz ne sekilde raporu gönderdiniz bana yardımcı olurmusunuz

Bana önce yazı geldi bakanlıktan. Oradaki yazıyla birlikte yazıda yazan adrese kargoyla yolladım. bi gün sonra ellerinde oldu. evrak kayıta gitmişti o da doğru birime yönlendirmiş

arkadaşlar var mı bi haber ? soruşturma hakkında bilgi alabilen var mı ? alıdıysanız nerden aldınız ?

Dostum telefonları arıyorum açan olmuyor ulaşa bileceğimiz başka bir telefon var mı ? Acaba 0 312 585 05 67 0312 585 05 71 bu numaralar harici görüşe bileceğimiz başka bir numara var mı ?

mrb arkadaşlar evine araştırma için polis gelen varmı

Kardeş sağlık bakanlığında atanmak meb de atanmaya benzemez haberın olsun meb kolaylık tanırda saglık bakanlığı zorluk cıkartır yazdıgınız dılekcenınde RED olma sebebi de UYGUN KADRO YOKTUR olacaktır.

banada polis gelmedi ben geldi demedimki soruşturmalar başladımı diye sordum

hamit123

Sağlık bakanlığı güv sor lari bildiğim kadarıyla Ankara emniyet tarafından yapiliyor

Arkdaşlar herkesin ramazanı mübarek olsun var mı bir gelişme

Arkadaşlar Sağlık Bakanlığına bir arkadaımı gönderdim, güvenlik soruşturmasında demişler. Ankara Güvenlik Büro'da telefonla sorduğumuzda soruşturma gizli bilgi veremeyiz dedi. Yani beklemekten başka çaremiz yok.

Aynen ben de ankara güvenlik büroyu aradım kesinlikle bilgi veremiyoruz dedi tahmini süre istedim onu da söylemediler

Bugün tekniker kadrosu ile atananlar ÇKYS'ye düşmüş. Tahmin ediyorumki bu hafta sonuna kadar atama karaenameleri yazılır.

Hayirli olsun.tekniker kadrosundaki arkadaslarin sorusturmalari daha erken mi bitiyor oncelik var mi?3001 deki kadrolardan dusen oldu mu?

Alican313

Tekniker atananlar bu kadar hızlı ilginç ben cuma günü görüştüm bakanlıkla 3 ay sürer dediler

İmroz19
Aynen banada bakanliktan 4 ay surer denildi.umarim 3001 koduyla atanan arkadaslarinda bu bayram ertesi çkys ye dusmeye baslar.hakkimizda hayirlisi diyelim

Ben teknisyen olarak atandım benim ki düşmemiş hayırlısı bakalım bekleyelim :)

benim daha düşmemiş nasıl bu kadar erken bitti. haber ve duyumunuz nerden oldu

2018 ekpss ile sağlık bakanlığına makine teknikeri olarak atandım.Evraklarımı teslim ettim.Çkys de halen zimmet yok yazıyor. Güvenlik soruşturması ne kadar sürecek bilgisi olanlar paylaşa bilir mi.

Açıklanan bazı arkadaşlar varmış ? neye göre sonuçlanıyor ? neye göre zimmete düşüyoruz ? bilgi alabilen var mı ?

Valla bi bilsek soylecezde bizde bekliyoruz endiseyle ne olacak diye.ne asamada dosyamiz onuda bilmiyoruz.

Alican313 Aynen ya güvenlik büroyu arıyorum kesinlikle bilgi vermiyorlar :(

OguzZ kardesim maalesef oyle mecburen bekleyecez.cok zor bi bekleyis ama..

Merhaba, sizi çok iyi anlıyorum. Ben de bu süreçten geçtim. Ama gönlünüzü ferah tutun arkadaşlar. Arayarak ulaşamazsınız. Stres olduğunuzla kalırsınız. Stres yüzünden hasta oldum. Ama gereksizmiş. Nisan'dan beri çalışıyorum. Siz de öyle olacaksınız. Gerilmeyin, gezin dolaşın. Biliyorum çok zor ama geçecek bu süreç. Bunu kendinize söylerseniz daha iyi hissedeceksiniz.

Sonuç açıklandıktan sonra sizin işe başlamanız ne kadar sürdü?

Üst Alt