Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'na atananlar burada buluşabilir miyiz?

ahmetcrk

Rica ederim yardımı olduysa ne mutlu bana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafaozen bey kusura bakmassaniz benimde bi sorum olacak. raporda calisabilir yok durum bildirirle yurdun her yerinde ve her ikliminde calisabilir memur olur raporu cikardim.bi skinti olurmu asil sormak istedigim calistirilamayacagi alan bos

Illa doldurmak ki lazim sizce bu sorun olur mu? zaten her iklimde calisabilir yaziyor.calistirilamayacagi bi alan yoksa ne olacak??

Alican313

Durum bildirir raporu vermeniz yeterli olacaktır. Raporunuz da boş olsa bile adı üstünde durumunuzu bildiriyorsunuz hangi koşullarda çalışabileceğinizi doktorunuz yazmış daha ne olsun [emoji5]

Dün evraklarımı teslim ettim. güvenlik soruşturması 3 ay kadar sürer daha sonra zimmete düşersin dediler. bu arada buradaki il sağlık müdürlüğüne daha önceki atamada bi kardeşimiz gelmiş dilekçesini yazıp 10 gün çalıştıktan sonra tayin olmuş bilgilerinize. inşallah allah herkesin gönlüne göre verir

mrb bende dün teslim ettim evrakları hayırlısı olur inşallah

Evrakları bu gün teslim ettim allah ın izni ile

OguzZ'

inşallah hocam bu arada lisans 9 derece v.h.k.i. Kaç tl ile başlar ki işe bilen varmı ?

mince

Yaklaşık 2800

teknisyen maaşı ne kadar döner sermaye ile birlikta bilen varmı arkadaşlar

@hamit123 öğrenim durumuna göre değişir ama 2900-3000 + döner sermaye diye duydum

Döner sermaye olacağın il'e pozisyonuna çalışacağın hastaneye göre değişir

Mustafa Bey Devam eden ceza davası sağlık bakanlığında sorun oluyormu

ol serkan kardeş lise mezunu teknisyen maaş +döner sermaye maaşı ne kadar

mustafaozen

Mustafa Bey Sağlık bakanlığı atandım.devam eden kesinleşmemiş ceza davası atanmaya sorun olurmu

İmroz19

Hiç bilmiyorum başıma gelmedi gelmiş olsa inanın yardımcı olurdum. Sadece forumlardan edindiğim bilgiyi yazayım güvenlik soruşturmasında evet oluyormuş fakat dava açıp tekrardan atanan arkadaşlar olmuş memurlar.net vb gibi bu konularla ilgilenen forumları dolaşın bi işinize yarayan sizinle aynı şeyleri paylaşan arkadaşlar vardır. Bu konuda net bir bilgim yok sağlıcakla...

iyi günler arkadaşlar bende sağlık bakanlığına atandım raporumda çalıştıramayacağı alan boştu yineliyici depresyon ve ms hastasıyım il sağlık müdürlüğü burası olmıycak deyince hastaneye gittim başhekimi buldum oda orayı elle doldurup kaşe imza ve mühür yaptı sağlık bakanlığı sorun çıkartırmı birde hastanenin arşivindeki rapor nolucak bir arkadaş raporun bir örneğini hastaneye verin yazmış bilgi verirseniz sevinirm

Arkadaşlar Merhaba,
Sağlık Bakanlığı'na atananlar için WhatsApp grubumuz açılmıştır
Tüm atanana arkadaşları bekliyouruz bilgi paylaşımı için çok daha hızlı ve faydalı olacaktır.

Linke tıklayarak gruba katılabilirsiniz.

https://chat.whatsapp.com/0NGSHMPFhcLKfpP5mMnr8h

Fthklc

dostum biraz gülünç olacak ama buraya telefondan nasıl üye olacağız ben pek anlamıyorum bu whatsapp olaylarından yardım ederseniz

Bugün il sağlık müdürlüğü ile görüştüm dosyam Ankara'ya gönderilmiş peki bundan sonra ne olacak ? bilgi alan oldu mu? nasıl takip edecez ?

merhaba arkadaşalr ekpss 2018 de
türkçe: 9-8d 4-5 y 2b
mat :13d 1y 1b
tarih:9d 2y 2b
cağrafya 4d 1y
anasaya: 6d
güncel:4d 1y 1b
bölümüm ortaöğretim(hemşirelik) sizce kaç puan alırım,atanırmıyım?şimdiden teşeşkkürler

lise hemşirelikten kaç kişi girdi bilgisi olan varmı?

bide ekpss alımının zamanı ne zamn bilen varmı

arkadaşlar varmı bir havadis soruşturmalar ne alemde

mince Benim evraklar ankaraya ulaşmış ama detay alamadım bekliyorum

OguzZ'

umarım iyi olacak kardeşim allah yar ve yardımcımız olsun

Üst Alt