Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık Bakanlığı'na atananlar burada buluşabilir miyiz?
Mustafaozen bey kusura bakmassaniz benimde bi sorum olacak. raporda calisabilir yok durum bildirirle yurdun her yerinde ve her ikliminde calisabilir memur olur raporu cikardim.bi skinti olurmu asil sormak istedigim calistirilamayacagi alan bos
Illa doldurmak ki lazim sizce bu sorun olur mu? zaten her iklimde calisabilir yaziyor.calistirilamayacagi bi alan yoksa ne olacak??
Durum bildirir raporu vermeniz yeterli olacaktır. Raporunuz da boş olsa bile adı üstünde durumunuzu bildiriyorsunuz hangi koşullarda çalışabileceğinizi doktorunuz yazmış daha ne olsun [emoji5]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün evraklarımı teslim ettim. güvenlik soruşturması 3 ay kadar sürer daha sonra zimmete düşersin dediler. bu arada buradaki il sağlık müdürlüğüne daha önceki atamada bi kardeşimiz gelmiş dilekçesini yazıp 10 gün çalıştıktan sonra tayin olmuş bilgilerinize. inşallah allah herkesin gönlüne göre verir
Hiç bilmiyorum başıma gelmedi gelmiş olsa inanın yardımcı olurdum. Sadece forumlardan edindiğim bilgiyi yazayım güvenlik soruşturmasında evet oluyormuş fakat dava açıp tekrardan atanan arkadaşlar olmuş memurlar.net vb gibi bu konularla ilgilenen forumları dolaşın bi işinize yarayan sizinle aynı şeyleri paylaşan arkadaşlar vardır. Bu konuda net bir bilgim yok sağlıcakla...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iyi günler arkadaşlar bende sağlık bakanlığına atandım raporumda çalıştıramayacağı alan boştu yineliyici depresyon ve ms hastasıyım il sağlık müdürlüğü burası olmıycak deyince hastaneye gittim başhekimi buldum oda orayı elle doldurup kaşe imza ve mühür yaptı sağlık bakanlığı sorun çıkartırmı birde hastanenin arşivindeki rapor nolucak bir arkadaş raporun bir örneğini hastaneye verin yazmış bilgi verirseniz sevinirm
Arkadaşlar Merhaba,
Sağlık Bakanlığı'na atananlar için WhatsApp grubumuz açılmıştır
Tüm atanana arkadaşları bekliyouruz bilgi paylaşımı için çok daha hızlı ve faydalı olacaktır.