Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'na atananlar burada buluşabilir miyiz?

Benimde güvenlik soruşturması bitmemiş.sizin devam eden ceza davası yada sabıka da birşey görünüyormu

benim hiçbiri yok,Daha önceden güvenlik işleri yapıyordum.Hep soruşturma geçiriyorduk.

@[FONT=sans-serif]Jasohan [/FONT]anlamadım henüz atanmadan mı çıkarmaya çalışıyorsunuz raporu? Hastane sorun çıkarsa bile ivedi yazısını gösterdiğinizde yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Ya da farklı bir hastaneye danışabilirsiniz. 2 ay çok. Sağlık Bakanlığı süre belirtmiyor. Raporu alıp gönderdikten sonra işleme koyuyor. O konuda sıkıntı çıkmaz ama oldu ki atandınız ve başvuru zamanına yetişmedi, elinizdeki raporu gönderirsiniz. sizden alanın dolu olduğu rapor istediklerinde de yeni raporunuzu gönderirsiniz. işe başlama konusunda biraz daha geç başlıyosunuz ama hiç atanmamış olmaktan iyidir diye düşünüyorum.

tekniker olarak zimmete düşen yada başlayan oldumu

Rapordaki çalıştrlamayacak alanım boş nasıl bir yol izlemem lazım

maalesef hala beklemedeyiz

stelios
siz hangi kadrodasınız? şuan çalışmakta mısınız başka bir kurumda mı muvafakatname işlemleri olacak benim, bir ay geç başlayacaz her halükarda :/

2018-1 ile atanan ama zimmete düşmeyen arkadaşlar güvenlik daire başkanlığından bilgi almışlar cuma günü tüm soruşturmalar bitiyormuş haftaya zimmete düşecekmişiz

musozalp26 kardeş ben teknisyen olarak işe başladım ama zimmete düşmedim daha...

Bu arada maaş bilgimi alamadım , yeni başlayan makine teknisyeni hastanede ne kadar maaş alıyor bilen var mı ?

OguzZ'

Hayırlı olsun. Daha önce herhanki bir kurumda çalışıyor muydunuz? Yoksa ilk defa mı atandınız?

Ve bir cuma daha geçer hafta biter ses seda çıkmaz

Belirsizlik

Hayırlı olsun oguz darısı başımıza diyelim.evet bu cumada geçti maalesef hüzünle stresle endişeyle daha kaç cuma bekleyecez belli değil....😩

Ne atamaydı arkadaş :/ bi türlü sonuçlandırılamadı!!!!!!

Güvenlik soruşturması gelmemiş dediler benim bugün konustum bekliyoruz

Hani geçen cuma günü bitecekti.Güvenlik soruşturmaları,bu hafta zimmete düşecektik.

Soruşturma bitince daha komisyonu var imzası var 1. Ayda öyle geçer

Soruşturma bitince hemen zimmete düşmez yani 2 aydaha sürer bu iş.

Devam eden dava yada sabıka kaydı varsa soruşturma diğerlerinden uzun sürüyor

mahkeme veya davam yok.Daha önce başka kurumlarda soruşturma yapıldı.Yedektim.Sağlık bakanlığından bilgi aldım.Güvenlik soruşturması gelince atamam yapılacakmış.

Günaydın arkadaşlar ben az önce 03125851000-Sağlık Bakanlığını aradım beni şu numaralardan birine bağladı açmazlarsa bu numaraları arayabilirsiniz dedi 03125650567-03125650571 . Şükür açtılar telefonu Adalet Bakanlığı'nda çalıştığımı söyledim tc numaramdan sorgu yaptı adalet bakanlığından ayrılış yapmanız için yazılan yazı imzada imzadan çıktığında fiziki olarak gönderilecek dedi. Tahminim şu yönde Ankara Adalet Bakanlığına yazılmış yazı Ankara'da çalıştığım ilçenin Muhabere birimine gönderecek bu da en az iki hafta sürecek. Bir ay sürsün önemli değil ama evrakların ne süreçte olduğunu bilmek rahatlatıyor.

Üst Alt