kardeşim ,böbrek hadatası ,beyinden idrar yollarına sonda takıldı ,menenjit geçirdi ,kulakları %70-%80 işitme engelli ,yürürken dengeyi sağlayamıyor ve konuşurken konuşmaları pek anlaşılmyor ..Hiç bir işte de çalışamıyor ve hastane de %42 verdiler üstelik de 2022 maaşı da alamadı ,herhangi bir mal varlığı da yok .Ablamın yanında kalıyor diye ve ablamın evi de biraz lüx oluyor diye 2022 maaşı vermediler .
Ben ise iki böbeğim ve bir dalağım yok ,%67-%75 işitme engelli olarak diyaliz hastasıyım %80 raporum var ... Şimdilik bir sorunum yok ... idare ediyorum bütün işlerimi kendim yapıyorum ....
Amma ve lakin;böyle değerlendirmelerin pek de adaletli olduğuna inanmıyorum .Ayrıca 1500 tl maaşı ,iki evi iki dükkanı ve arsaları ,çocuklarının herbirinin çok iyi bir işi olan bir vatandaş ise kayınvalidesini ve torunlarını nüfusunda göstererek bakım parası alabiliyor ve kendisi bir sahil kasabasında 1000 km uzakda kafasına göre yaşabiliyor hanımı da bakıcısı olduğu halde kendi evinde kalıyor ve bakıcı parası ile umreye gidiyor , ayrıca elleri öyle sıkı ki ,sineğin yağını bile hesap edebiliyorlar .''yaaa nasıl alabiliyorsun'' dediğim zaman bu iktidarın partisinin üyelik kartını sırıtatarak gösterebiliyor .... allah gözünü doyursun ne diyelim ....