en kötü değişim bile hiç değişmemekten daha iyidir.bu anayasa kötüde olsa değişmek güzeldir.sabit biryerde kalmak bitirir.eğer Türiye bu anaasa ile kötü olacaksa olsun,en azından yeni birileri gelir başa o zaman değişim başlar.
onun için evet
arkadaşlar yapılan yorumları okudum,hayırcı arkadaşlarım demişki evet diyen arkadaşlarıma neye evet dediğinizi söyleyin bizde evet diyecez gibi sözler kullanmışlar,yada imalarda bulunmaşlar.aarkadaşlar burada insanların bu maddeleri bilmesi zor,bilmeyebilirde.bilmek zorundada değiller,nedenmi bilmek zorunda değiller CHP genel başkanı sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU çıkıyor.bütün mitinglerde HAYIRDA HAYIR vardır.bu ne kardeşim şimdi ne hayırda hayır vardır ilk önce bunu insanlara bir açıkla ondan sonra bu hayırı savun.daha neye hayır dediğini bilmeyen bir genel başkan,çıkmış mitinglerde fakir edebiyatı yapıyor.kardeşim bu işler fakir edebiyatı ile yürümüyor.
alırsın eline projeleri gittiğinde her ilde ne eksiklik var.kurmaylarına tespit ettirirsin çıkarsın mitingde ben bu ilde bunları yapacam dersin.anayasaya bu madderlerden dolayı hayır diyorum dersin.olay biter.fakir edebiyatı ile bu işler olmaz,ne o ya ben sizin kemalinizim,bu ne ya çocuk gibi.onu havuzu böyle bunun kökeni şöyle,bu ne ya banane senin kökeninden havuzlu villandan sen Türkiye için ne yapacan bana onu anlat sana oy vereyim.
haksızmıyım arkadaşlar.
bir parti bunları yapsın inanın oyu o partiye verecem