Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlar için kolay bir soru: Evet mi Hayır mı? [Tartışma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok bencil düşünerek konusuyosunuz. evet denirse herşey zorlaşacak yazıkalr olsun bunun nekadar onemlı oldugunu öğrenın bır grup kendı kendını kalkındırabılır mı.... şimdiye kadar hiç hakkınız yenemdıyse sorun yok ama hakkınızın verılmedıgını dusunuyosanız asla ve asla evet demeyın..................... yazıklar olsun..............

OturanBoğa abimizin dediği gibi engellilere yönelik ne gibi faydası olacak yönündeki cevabım ise

Anayasamızın 90.maddesi engellilere yönelik hakları orada belirtmiş.. Şimdi sen tutup da tekrar dile getirmeniz mantıksız ..

Ha bu arada Kalem denilen üyemize şunu ısrarla belirteyim..

1-12 Eylül'ü yargılayacak olanlar Solcular'dır bu ülke de.
2-12 eylül sivil darbe derken neyi kastediyor bunu merak ediyorum

eğer bu dedıklerınız gerçekleşmezse bunun hesabını size sorarım
onlar istedıklerı gıbı yonetsdınler bu devletı ohhhhhhhhh boyle bişey yok....
şi,mdiye kadar yedıgınız kazıklar ne olacak....... bişey degısecegınımı sanıyosunuz bu ulkede butun sartlar zorlaşacak..

Tek çare hayır....

kesinlikle ve kesinlikle evet o kadar çoook sebep varki evet vermek için burada sıramak istemiyorum EEEVVVEEETTT

Milleti düşünen hayır verır

Her seyı degıstırmısler hersey zamlanmış vergıler zorlaşmış daha ne olcaktı. Hiç degıstırmeseydıler daha iyiydi

Ahmet demir ben gerçekten merak ediyorum evet demek için sebepler nedir 7-8 tane sıralarsa belki benim fikrimi değiştirirsin.
Ben 16 yaşındaydım 12 eylül faşist darbesi olduğunda 10 gün gözaltında tutuldum ve her sosyalist gibi bende işkenceden nasibimi aldım. Uslanmadım o yaşta oykullanma hakkım yoktu,ancak gizli gizli 82 faşist anayasaya hayır çalışmasına katıldım büyüklerimle. Beni ikna edersen bu 24 soruya tek cevap verereyim oda evet olsun. Ancak hamasi sebepler var diyerek işin kolayını seçmekse maksat havada kalır söylediğin.Çünkü ben akp nin faşist beslenip bugünlere geldiğini düşünüyorum. Hatta RTE a soruldu, 82 faşist anayasına hangi oyu kullandın, hala cevap yok.

yeni anayasada engellilere ne var?

ya anayasayla ilgili reklamlarda engellilere kolaylık vs diolar ne var o anayasada engellilere bilen varmı para varmı para ben ona bakarım :D insan gibi maaş varmı engellilere ben ona bakarım ha varsa evet derim yoksa hayır derim kusura bakma erdoğan :cool:

deecelerımızı öncekı gıbı olacakmı hastane raporlarımızı dusurmeyeceksen bızı doktorların önunde kucuk dusurmuyeceksen evet yoksa hayrı

bilen varsa bana da anlatsın valla iyi olacak

Yakılan, yıkılan, asılan ve de faili meçul çinayetlerle kurban giden solcular

hasabını soracak olanlar 12 eylülü gercekleştinrenler, sözde bu hesabı soracak olanlar öylemi?

Elbetteki hayır.

Yukarda allah var, siz allahıda mı kandırma niyetinteyseniz ki...

sonuna kadar HAYIR ; kesinlikle HAYIR.:):)

Hayır çıkarsa
önce borsa çöker
yanancı sermaye kaçmaya başlar
ekonomi en büyük darbeyi yer
fişlemeler devam eder
yine bir sağcının bir solcunun asılacağı darbe ortamları yeniden hortlar
failimeçhuller,
keyfi uygulamalar devam eder
en önemlisi:
520 tl bakım parası ,bez ve mama temini + 18 yaştan sonra ödenen 850 tl tehlikeye girer. çunku mevcut anayasanın eşitlik ilkesine zaten aykırı..chp bir koşumda anayasa mahkemesinde halleder..belediyeleyin öğrencilere verdiği bursları iptal ettiği gibi..
paralarda sıfırların sayısı artar
yine gecelik faizler fırlar, faizle beslenen kaymak tabaka da beden ölçüleri bir kac cm artar
ekonomide kümeye düşeriz..
dünyadaki sayğınlığımız sıfıra iner.
82 anayasası biraz yaşanılır hale gelmesi için 85 maddesi 17 kez değiştirilmiş hala adam olmamıştır..hayır çıkar da engelliler açık açık hak haybına uğrarsa bunun vebalin taşıyabilecekseniz..buyrun hayır deyin.

SON SÖZ...

hayır çıkarsa engelliler mutlak hak kaybın uğrayacaktır. İSTEDİĞİNİZ KADAR ORAYA BURAYA ÇEKİN...evet çıkarsa daha da güzel şeyler nasıl yapılır diye konuşulur..mükemmel bir anayasayı herkes ister ama mükemmel uğruna iyi bir anayasayı teperseniz ;mükemmeli başaramaz, iyiyi de kaybedersiniz.. kötüye razı olursunuz...

hüseyin19 herşey para menfaitmi ülkede satılmadık yer kalmadı habur rezaletini ne çabuk unuttunuz israile şunu yapıcaz bilmem ne yapıcaz dediler ne oldu fıs 8 senede ülkenin her yerine örümcek gibi kadrolaştılar akp laf söyleyen ergenekoncu oluyor ülkede o kadar sorun var herşey bittidemi anayasaya geldi ilk önce terör sorununu iş sorununu çözülsün eger anayasa degişicekse bütün herkezin ortak kararı alınarak birşeyler degişmeli anayasa mahmemesi normalde akp kapattı ülkenin düzeni bozulmasın diye bir gözdagı verdiler ve devam etmesine izin verdiler 520 tl bakım parasıymış bezmiş mamaymış bunlar olmadanda ülke devam eder

Ah hüseyin herşey para değildir yaşamda.Ancak tabii yıllardır öyle alıştırıldı ki bu halk sadaka toplumu olunsun bir parmak bala değerlerini yitirsin, onurunu ve oyunu satsın.
Birde o borsa çıksa ne olacak oradan emekçiye,emekliye, öğrenciye paymı aktarılacak sanıyorsun yada bugune kadar öylemi olduğunu sanıyorsun:confused:
Borsa birkısım kapitalistin ve bizimgibi ülkelri sömürenlerin elinde bunların çoğuda yabancı onlarında amaçları ceplerini doldurmak. Bunu bir geçelim.
Ben halkın ihtiyaçlarına nasıl olumlu şeyler getireceği konusunu sormuştum ahmetdemir e, ondan bunun cevabını bekliyorum ve gerçekten ikna olmayı umuyorum.

arkadaş özelleştirme liberal ekonomilerin bir özelliğidir ..liberal ülkelerde devlet eğitim, güvenlik ve sağlıın dışında her şeyi özele devreder..ülkede özel teşebbüsün önü açılır..devletci ekonomi yaklaşımları hakkın rahmetine kavuştu..satılan her şey bu ülkede..merak etme kimse alp kaçıramaz ..bir çok özel teşebbüs fabrikalarını çin e türkiye ye taşıyor..dünya globalleşti..ekonomik çıkarlar ülke işgallerini yerine geçti ..uyan...türkiye şahlandı artık kimse tutamaz ekonomideki başarıları spordaki başarılar takip ediyor..imf türkiye den övgüyle bahsediyor..dünya türkiye yi konuşuyor ama insanım ne yapıyor ..ayağına kurşun sıkmaya çalışıyor Allahtan isabet ettiremiyor..terör belasını da ak parti başımıza salmadı 30 yıldır var bitiremeyenler utansın.. kaç hükümet eksitti? terör bitsin ben kaybetmeye razıyım diyen bir başbakanın daha neden samimiyetine inanmıyorsunuz.. hükümetin verdiği parayı küçümsemeyin kaç aile bu parayla geçiniyor biliyor musun..tuzu kurulara bir şey diyen yok, bari garibanların ekmeğini elinden almayın...

Uyan TÜRKİYE. Yargıtay Üyesinin ses kaydı çıkıyor ve adam bizim apoya ihtiyacımız var diyor. Ve yapılan açıklamalar aynen şöyle; Dinlemeler yasal değil... Bu mudur yani Binlerce gencimizin kanını döken adamın yardımını isteyen zihniyetinin kalması için mi HAYIR diyeceksiniz. Baş örtüsünü rahibelere benzeten zihniyet için mi_? Sırf anası başörtülü diye devlet ünüversitesinden burs verilmemesini sağlayan zihniyetin devamı için mi_? Hacca gitmek isteyen amcaya Muhammed seni bırakmaz sen boş ver diyen zihniyet içinmi_?
Yetmez ama benim gönlümden geçen EVET.

dua edin evet çıksın..yoksa merhaba kaos...hepinize iyi geceler...

Ewetçi arkadaşlar RTE şu yazdıklarınızı okusa tahminim şunu derdi "Artık torunlarımın torunlarının dahi tahtı sağlamda artık sırtları yere gelmez, bu halk onları uzun zman sırtlarında taşır"

en kötü değişim bile hiç değişmemekten daha iyidir.bu anayasa kötüde olsa değişmek güzeldir.sabit biryerde kalmak bitirir.eğer Türiye bu anaasa ile kötü olacaksa olsun,en azından yeni birileri gelir başa o zaman değişim başlar.

onun için evet

arkadaşlar yapılan yorumları okudum,hayırcı arkadaşlarım demişki evet diyen arkadaşlarıma neye evet dediğinizi söyleyin bizde evet diyecez gibi sözler kullanmışlar,yada imalarda bulunmaşlar.aarkadaşlar burada insanların bu maddeleri bilmesi zor,bilmeyebilirde.bilmek zorundada değiller,nedenmi bilmek zorunda değiller CHP genel başkanı sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU çıkıyor.bütün mitinglerde HAYIRDA HAYIR vardır.bu ne kardeşim şimdi ne hayırda hayır vardır ilk önce bunu insanlara bir açıkla ondan sonra bu hayırı savun.daha neye hayır dediğini bilmeyen bir genel başkan,çıkmış mitinglerde fakir edebiyatı yapıyor.kardeşim bu işler fakir edebiyatı ile yürümüyor.

alırsın eline projeleri gittiğinde her ilde ne eksiklik var.kurmaylarına tespit ettirirsin çıkarsın mitingde ben bu ilde bunları yapacam dersin.anayasaya bu madderlerden dolayı hayır diyorum dersin.olay biter.fakir edebiyatı ile bu işler olmaz,ne o ya ben sizin kemalinizim,bu ne ya çocuk gibi.onu havuzu böyle bunun kökeni şöyle,bu ne ya banane senin kökeninden havuzlu villandan sen Türkiye için ne yapacan bana onu anlat sana oy vereyim.

haksızmıyım arkadaşlar.
bir parti bunları yapsın inanın oyu o partiye verecem

yahu arkadaşlar gelin biraz müzik dinleyelim bence:)
Dailymotion - Mercan Dede - Napas - a Music video

Bahar harekatının muziği:)
dimagları çatlattı ama bu müziğe degdi valla:)

hoşgeldin ey bahar!
hoşgeldin ey dogum!
hoşgeldin ey çığlıklara gelen cevap!
hoşgeldiniz asrın çığlıkçıları:)

sahne sizin artık:)

Baharın en güzeline "evet"
kışın bitiminden sonra gelen ve açan çiçeğe evet
anaların ahına su gibi akan pınara evet:)
evet sahne sizin ey asrın çığlıkçıları!

ve hoşgeldin bahar!
dimagları çatlatan doğum!

Hüseyin 19;
Yanlış taraftasın sağlam adamlarla git parti propagandalarına katıl.Belki bi dahaki dönem lokman ayva yerine seni koyar.Sayın başbakanın..
Sakatlar için evet demek için hiçbir neden yok.! Hayır için var. Avrupa insan hakları mahkemesine gitmesini yasaklıyorsun bu referandumda evet çıkarsa..
Bi düşün devletin bir kurumu sana zarar verdi. Devleti devletin mahkemesine mi şikayet edeceksin? Gülünç olma lütfen...Sırf bunun için hayır yeterde artar bile..Pkk lı için hak sahibinin hakkını arama yolunu kapatan adil olabilir mi?
Sayın Cumhurbaşkanın eşi örtüsü için nereye gitmiş acaba?
Bana bunla gelme, Türkler mert olur. Zarar verdiğinin zararını öder. Hem zarar verip hem dövmez. Osmanlı torunu olduğunu idda edene sözüm...
Boykot diyorum bütün partilere..Oy atmak bütün yapılan iyi şeylerede kötü şeylerede ortak olmaktır.
Yapılan iyilikler;Yol yapmak, Özel hastanelere cebinden ücret ödeyerek gidebilmek, eczanelerden ilaç alabilmek, bakıcı parası ödemek
Bunlar yapılan iyilik, neye göre bundan öncekilere göre bundan öncekilerin kötü yönetici olması demek, sizi çalışıyor gösterdi. Bunlar ülke yöneten kişilerin yapması gereken işlerdir. Yoksa artı bir iş değildir.
Bana bir tane üretim gösterin..ülkem ne üretiyor? Tarım ülkesi nasıl üretmez.? Şu tarımı düzeltse idiniz Allah için benim hakkımı vermediğiniz halde vatandaşınızın geleceği için çalıştığınızı söyler idim.
Şayet ülke dolaylı vergi ve şans oyunları paraları ile maaş ödüyor.
Bence bu ülke hiç bir parti ve iktidara 2.bir sefer emanet edilmemeli.! Vatandaş siyasetçisine borcunu fazlası ile ödemiyormu? 2 senede emeklilik ömür boyu refah düzeyi yüksek bir şekilde yaşayacağı bir ücret..Siyasetçi ne yapıyor? Emanete hıyanet. Koca tarım ülkesi ithal ediyor. 30-40 tl ye et yiyor.
Boykot.

Engelliler için pek bir şeyin değişeceğine inanmıyorum, değiştirmek isteyen anayasa yapmak için meclisi ve meydanları bir birine katmazdı tamamen samimiyetten uzak engelliler gene sömürülüyorlar :(
Bizim skatlığımızla referandum vizyonu yapıyorlar, senelerdir hükümette bulunan lider kadrolar neden daha evel aklınıza gelmedik biz engellilerin sorunu anayasanın değişmesini gerektirecek kadar zor mu :S

Ben yarın sadece biz engelliler için değil, engelli olmayan eşim, çocuklarım ve diğer tüm insanlarımız için Evet diyeceğim. Tabi ki bizler için hayatı daha da kolaylaştıracak değişikliklerin de yapılması istek ve dileğiyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt