Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlar için kolay bir soru: Evet mi Hayır mı? [Tartışma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu konu kapatılsın artık boş yere canınıızı sıkıyosunuz.kimin ne diyeceği belli.fikirler değişmeyecek .uzadıkça alakasız yerlere gidiyor konu

ayrica kalem arkadaşimiz engelli olmadigi halde sadece engellilere sorulmuş bir forumda ahkam kesmeside ilginç ? engelli olmanin ne demek oldugunu bilmiyeceksin bide engelliler hakkında sadece engellilerin hakkı konuşulan bir forumda yorumlar yapip seviye ölçmeye kadar vardiracaksin hadi canım sende !!!

özellikle yazilmiş sakatlar için kolay bir soru ee sen sakat(engelli degilsin) akraban annan baban yada kardeşin olabilirde bu benim haklarimin konuşuldugu bir yer referandum geneli sorulmamiş ki buraya cevap yazma hakkını seviye ölçme hakkını demogoji yapma hakkını susturma hakkını sana kim verdi ?

offf offff....biraz mola alıp şu yazdıklarınızı okumanızı rica ediorum... bira zmola alın bence. sinirle galiba derdimi anlatamadım. vaktimiz çok. anlaşırız bir gun belki.
ama bişi yazılınca olmuyor. belki bu yontm daha iyidir. bişi ayzmadan ilerleriz belki. bu daha iyi blki de.
vaktim bol benim şu an. şahsımı hdef alan hiçbir cumlenize cevap ayzmayacagım. nasılsa dert sadec yazmak dğil mi?
bugun bunu bn de yapacagım. yaptım da şahıslara ayzdım. bakalım şahıs bazında ansıl ilerleyecegiz?
boş konuşmak işe yarar galiba bunda. (kendimi kastediorum)

bütün sorunlarimi yazdim tek tek tek cevap istedim hiç bir partiye üye olmadiğimi sempati bile duymadiğimi söyledim kimseye hakaret etmedim etmemde zaten ama biri bana terbiyesizce sorunlarimla alay eder oturduğu yerden cevap verirse bi dur bi haddini bil derim !!! 30 yaşindayim raporumu yeni aldim %57 engelliyim bu engelli raporumu seneler öncede alabiliyormuşum ugraşmadim tek derdim iş sahibi olmakdi maddi durumum o kadar iyi değil maaş başvurusuna bile bulunmadim hiç bir engelli arkadaşimin önünü kesmemeyeyim diye rapor bile almadim sağlam statüsünde hep iş aradim ... bulamadim bu benim suçum mu değil engelime ragmen ünüversitemi bitirdim devletin kanunda olmasina rahmen bana açmasi gerekn kadro için isyan ettim burayada yazdim benim haklarimi ver ki bende samimiyetinize inanayim dedim cevap ne özel sektörde çaliş sen kimsin kardeşim durumun vafin nedir ? vardida ben mi çalişmadim bilmiyor ki ? bide utanma arlanma yok hayir dedim diye gözcüde emin çölaşanla çaliş diyor bu adam cahil degil de nedir ? biride gelmiş demogoji yapiyor vay efendim sen nasil dersin aşşalarsin aşşalarim bu tip adami aşşalarim fikri yok ki ? boş konuşmasin kimse kimseyle zorla anlaşsin denmiyor herkes saygili olmak zorunda herkese yeterlimi kalem !!!

Valla ben yazdım neden cevap vermediniz JEAM kardeşimizde yazmış kendine yazılanlara simdi biz seviyesiz onlar seviyeli oluyorsa yazacak sozde yok kelimede yok ozaman yine soyliyecem sizinle seviye anlayışımızda farklı:) nedeyim daha valla oyunuz beni hic ilgilendirmiyor istediginiz gibi kulanın ama yalana kandırmacaya tahamulum yok kim ki gozume baka baka yalan soyler beni kandırmaya calışırsa cevabını verim verdim veririmde dedigim gibi engeli vantandaşından referans bulda gel diyen parti simdi engeli dostu oldu diye beni kandırmaya calışanlara cevabım olacaktır birkere insanın ihtiyacı olabilecegine inanmıyor buradaki bazı arkadaşlar kardeşim Turkiyede engelinin iş bulması cok zor hemde cok bu insanın hayatını bir şekilde idame etirmesi lazım peki nasıl yapcak dilenecek mi elmi acacak saga sola akp iktidar demiş iş istemeye gitmiş gitmişiz kendi yandaşlarına heryerde işi bulan akp degilde biz gidince akp işkurmu niye gidiyorsun oluyor kardeşim burdan yazıyorum başbakan benide ozel danışmanı yapsın kızı gibi kızından daha iyi danışmanlık yaparım onun aldıgı maaşında yarısını alırım kızı danışman oglu gemi sahibi bize gelince yuru anca giderisn oluyor yeter artık bukadarda cifte standart olmazki insanların yaşama hakkı var tekrarlıyorum Başbakan beni danışmanın yap kızının yerine beni al daha iyi yaparım yarısı kadarmaaş alırım devlette kar etmiş olur

bakın arkadaşlar sizleri hedef alıp yazdıgımda noldu? bir sonuç alabildim mi? birbirimizi kırmaktan başka?
burada kandıran yok arkadaşlar. heğimiz magduruz. drdimiz bir. hepimiz ulkenin mnfaatini düşünüyoruz. kimimiz hayır diyerek ulkeye faydalı olacagını düşünüor. kimimiz evet diyerek. kimimiz boykot edrek. ama hepimiz burada vatandaşız. birbirimizden farkımız yok. tabi ki bu çşitlilik ulkye fayda getircek. bu boyle olmalı zaten. ama biz vatandaşlar hepimizin birbirindn farklı olmadıgınız aramızda zenginlrin ustun sınıfların olamdıgını gayet iyi bilioruz. o halde canı cehennme siyasetinin de partilrin de. biz bizi kırmamaya özen gostrelim. bize bakalım...
ak partinin yaptıklarını tabiki anlatacak ve kınayacaksınız. tabiki iktidar çunku o. bu gayet normal. tabi ki başka partilre d laf atılacak bu da normal. tabi ki yapılanlar sorgulanacak. bu gerekli zaten ulkeye. ama bu işlerden sorumlu olmayan tek ksim varsa buradaki bizler. kimse bir oyuyla ulkeye ihanet edemez. bu bir haktır ve hrks dilediği gibi kullanır.

valla sen yazana kadar kimse kimseyi kirmiyordu taki o mütiş öğreticiliğin gelene kadar savundugun insanlarin yazdiklarini oku daha sonra bişeyler yaz haksizsam özür dilerim cevap yazmiyor ki adam provekete edip kaçiyor zir cahil ? ayrica hepimiz deme sen engelli değilsin birakda ben kendi hakkımı kendim savunayim olmaz mi?

kalem o ana sayfadaki engelli personel sayisi hizla artsin başligi benim fikrim ve bizzat bülent abiye konumum birleştirilerek yapildiği bir konudur;engellilere burs veren kurumlar başliğida bana aittir ve seninde teşekkürün o konuda mevcuttur ayrica bimere herkes mail atsin konusunuda ben açdim neyin yarişi bu anlamadim ki allah aşkına boşboş konuşma gece gece nolursun yorma beni kendinide yorma olurmu ?
kalem hala boş konuşuyorsun benim önceki nickim ozcemoz özelden bir engelli arkadaşimizin küfür sonucu bülent beye nickimi sildirdim sorabilirsin ? o yazdiklarimida sorabilirsin anasayfaya taşiğim konuyuda hepsini sor olur mu
ben yeterince ugraşiyorum sen merak etme karşinda ilkokul ögrencinde yok kendine gel biraz olur mu kırmıyım bayram günü üzülürüm istemedim şeyler bunlar...

bana laf atan sensin. bn de yazılarını goruorum dedim bunda ne var ki?
belki yazılarını okumadıgımı düşünbilirsin diye yazılarını gorebildiğimi soyledim v eyazılarının linkini vrdim. burada ben sadece bir yaıznı okumuorum ki. merak eder hepsini okurum. anlamak açısından seni.

seni yormak niyetinde değlim. ha burada hakkımı kimseden almıorum senin gibi. sen niçin burdaysan ben de o yuzden burdayım.
oldu mu?

beni itham eden sensin arkadaşim seviyenize dikkat edin diye valla pes diyorum bide suçlu biz olduk adamin yazdiklarini yazdim sana hala ayni bilmişlik :) oda güzel kendi haline birakiyorum seni bayan büyük ulu öğretici saygıylada egiliyorum :)

Sana Bir Masal Anlatayım mı...?

Yasemin Penceresini Kapattı...
Polyanna Rapunzel'in Yanına Kaçtı...
Pinokyo Hansel ve Gratel'i Arıyor...
Don Kişot Daltonları Kovalamakta...
Kırmızı Başlıklı Kız Sabancı KaZ Yurduna Yerleşti...
Red Kit Özelleştirildi...
Şirinler Holding Kurdu...
Pamuk Prenses Taş Gibi Oldu...
Peter Pan Tövbe Etti...
Pembe Panter Utancından Renk Değişimine Uğradı..
Heidi Ormanda Bilinmeyen Bir Çukura Düştü...
Keloğlan Cin Ali'ye Top Attı...
Beyaz Atlı Prens Galeri Açtı...

ve.....

Yurdum İnsanı Dinledi (!)

kaç yaşına gelmişsin erk, yasaları okuyup karar veremior musun? kalbin ve aklın hangisine kanaat ettiyse oyunu o yönde kullan. burada sen nasıl vatandaşsan onlar da aynı durumda. oyunun sorumlulugu san ait araştırmaıs da. millet evet demen için yazacak ve fikrin bundan sonra üç gunde degişecekse geç kaldın arkadaşım. kendi başının çaresine bak. medet umma kimseden. aklını kullan. hayır mı evet mi çıkıor bundan sonra kendin karar ver düşün. hayır diyorsan hayırdır oyun. hepsi bu ya. yahu üç dmrt gun kalmış oyun için seni ikna etmeleirni mi bekliorsun kardeşim.

sen demekki çok akıllısın orda farkındaysan soru var cevap yaz bu maddenin etkileşimi nedir beni küçümseyecek kadar akıllıysan cevap yaz yok cevap yazamıyorsan demogoji yapacaksan benim mahalle kavgasında işim yok örneğin ekonomik yaşamda örneğin sosyal yaşamda ben özürlülerle ilgili kanunları çok iyi bilirim kandırmaca maddeleride bana sadece cevap ver bu yasanın yükümlülüğü ney ekonomik bir değeri varmı sosyal değeri nedir sadece amaç bazı kanunlar draje edilerek yutturulmaya çalışılıyor yemeyin kimse güdülecek koyun değil

erk ben baş edemedim bu çok zeki üstün süper vs vs ..öğretici ablamla pcyi yicem sinirden :)

ben yazıları okuyorum merak etme:) fakat satır arkasında bir dalaşma gorunce biraz sataşayım şunlara dedim. daha dikkatli olun bi daha olur mu?

hade gç oldu. seni tutmayım:) hayırlı bayramlar:) çılgın x ve sana bir muzik armagan ediorum:)

Dailymotion - Mercan Dede - Napas - a Music video

bana bidaha sataşma olurmu hala ayni şeyi yapiyor daha dikkatli olun diyeu uyariyor napican tek ayak üstünde mi dikelticeksin tahtanin önünde beni :)mümkünse hele bu üslüp bu dille yaklaşma bana sanada iyi geceler ...ha buda birbirimiz dediğim insanlar benim engelli arkadaşlarim benle ayni kaderi paylaşanlar ben seni o katogoride görmüyorum malesef

beni nerd gordugun umurumda değil zaten jeam. ben burada niçin olduğumun hsabını kimseye verck değilim. buradayım.
daha açık dille heceleyrk yazayım hatta.
bu-ra-da-yım.

ne mutlu sana :) boşboş konuşmadiğin demogoji yapmadiğin öğretmen havasinda olmadiğin seviye ölçmeye gidecek kadar haddini aşmadin sürece sataşmaz isen burda olman beni de ilgilendirmiyor gerçekten :)

işte millet açıkla sorusuna verilen cevap umarım bu doyurucu cevap hepinizi tatmin etmiştir bu yasa varsayalım çıktı bu maddenin sözden başka bir hükmü olmadığı ortaya çıktığında inanmış evetçilere sözüm yok fanatik evetçiler ne diyecek bu milletin mağduriyetini kullanarak sadece hedefteki yargı ile ilgili maddeleri değiştirmek uğruna bizi kullanmayın gülen ancak cahilliğine güler meydanı kimseye boş bırakmayız bizi bu mücadeleye bizi kandıranlar itti artık bu numaraları yemiyoruz kendisini yeniliğin temsilcisi ilan edenleri geçmişine bakın bu size fazlasıyla yeter

herkes tutturmuş 12 eylül darbe anayasa değişecek diyor, zaten o anayasanın büyük kısmı Ecevit hükümümeti zamanına değişti. Yeni yapılacak anayasada engellilerin durumu iyileştirilmiyor, engellilerin istihamı ya da eğitim hakları konusunda zaten şuanki yasalar uygun, yeterki birileri bunu uygulamak istesin. Kamu önce kendi istihdam alanlarına engelli personel alsın demekte çözüm değil. Yapılması gereken engellilerin üretken olabileceği düzenlemelerin hayata gecirilmesi, fiziki uygunluk gibi. Engellilerin meslek edindirilmesi eğitim sorununn çözülmesi, mesleki eğitimini tamamlamış engellilerin isthdam edilmesidir. Engellilere sus payı şekline maaş verip onlaru uyutmak olmamalı. Yetmez ama evetçi zihniyeti anlamak mümkün değil, amalı cümleler sağlıksız cümlelerdir, teslimiyetçi mantıktır.

jeam cılgın kardeşim bir bayanlada hi nakadar seviyesis artniyetli konuşa biliyorsunuz sizin seviyenizi şimdi daha iyi anladım sizin gibi düşünmeyenler yüzünden bir arpa boy yol gidemiyoruz aynı muhalefet gibisiniz

Pazar günü %60 oranın da Hayır çıkacak demedi demeyin

Chp'nin Hayır
Mhp'nin Hayır
Diğer partilerin hayır dediği Anayasaya mı evet diyecez

Kimse kusura bakmasın.. Uzlaşılalamamış bir anayasaya Hayır

REFERANBDUM VE DERNEKLER konusu var birde:

Çünkü bu derneğin üyelerinin hak ve çıkarlarını korumak için üstlendiği görevlerden, derneğin varlık koşullarından birini oluşturmaktadır.

Tıpkı devlet memurlarına getirilen kısıtlama gibi, kamu yararına derneği, derneğin görevli, araç, gereç ve olanaklarını siyasi partiler yararına kullanamazsın denilmektedir.

Dolayısıyla derneklerin, kendilerini ve üyelerini etkileyecek Anayasa değişikliği konusunda görüş açıklaması, tarafsızlık ilkesini zedelemez.

Buradaki tarafsızlık, en dar anlamıyla, seçimlerde partiler arasında taraf tutmamayı ifade ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt