Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sensörinöral işitme kaybı için hangi marka işitme cihazı kullanmalıyım?

Oticon kaliteli markadır ancak niyeyse hep pahalıdır. Bu yüzden de oticon almadım.

Misal; Oticon Sumo Dm dijital cihaz için 2005 de benden 2000 lira istediler. Sene 2013 fiyat 2300. .Bu ne şimdi? Cihazın teknolojisi zaten eskidi. Ama fiyat arttı.

Evet sayın çamlıca eski bir model ama bunlar döviz kuru üzerinden artış yapıyorlar malum teknolojik ya!!!ben artık oticon haricinde başka cihazlar da denemek istiyorum o yüzden aklımda phonak var bakalım bütün cihazların aynı kurum tarafından satıldığı duysele gitmek lazım.siz hangi markayı kullanıyordunuz??

camlica isitme cihazlarinin yeni teknolojilerini yemisim dermisim:)
bu cok eski model uretilmiyor denen RESOUND CANTA 780D artik uretilmiyormus :( bana data kagidini kuse kagida basilmis garanti belgesiyle beraber verdi odyolog degilim dedi semranim oylede guzel kulak kalibi yaptiki yikaya yikaya hala kullaniyorum yeniler iyi olmayinca
hatta bozuk ama gecen bi denyince bi tafa bakinca ses yok obur tarafa bakinca tekrar ses var:) uymayan cihazimla dururken cok kullandim bunu simdi gunahina girmeyim

phonakta indirim var arkadaslar agustos sonuna kadar %45 gıbı bısey yanlıs olmasın bı arastırın

öncelikle bir yere gidip karar vermeyin.bir kaç işitme merkezini gezin.sizin işitme kaybınıza göre özel kulak arkası cihaz modelleri var.dişe yerleştirilen cihaz herkese uygulanabilen cihaz değil.türkiye henüz uygulandığını duymadım.

Ah keşke işitme merkezinde duyduğumuz sesleri gerçek hayatta da duysak...
Keşke bir ciddi bir yaptırımımız olsa da her firma en azından 15 gün deneme süresi vermek zorunda olsa...
Bunun için hukuki altyapı olsa... Ama zor...

deneme odaları sessiz oluyor.sessiz ortamda duymak gibisi yok tabi..cihaz denerken tv izleyebilir bir şeyler okuttarabilirsiniz.bazı firmalar deneme süresi veriyor.

nerelerdesin sevgili sumyy:)
ne guzel REM cihazlari varmis:) bununla gurultu onlemeyi otme sesini ayarlamayi seslerin yuksekligini alcakligini ayarlamayi yapabilirken
birde ayni zamanda konusmalari gurultuleri dinletebilirken buna saticilarin buna para vermeden
bizlere 15 gun deneme sureleri vermeleri anca
zaman kaybi hayal kirikliligi eziyet ayni yerde cihaz degistircikcede para kaybi ustelik onun bunun kullandigi cihazlara emniyetsizlik
saticilarada hakli olarak belki cihazini yurutecekler kaygisi bozacaklar kaygisi degilmidir
burda isitmenin ne oldugunu bilmeyen burokratlar kanun yapicilar sessiz oda diye bi masal ugruna bizlere zarar veriyorlar:mad:

Bu REM cihazı gerçekten gerekli bir cihaz....
Satıcılar aslında haklı bir bakıma... Sonuçta bizi tanımıyorlar ve kullanıcının hatalarını çekmek zorunda değiller de...
Ama bizde o kadar para verecez denemeden alamayız da...
REM cihazı olmadan yapılan ayarlar hakketen hava civa :)

deneme suresinin bize artisi diye sunarlar senin parani geri vermiyorlarki:mad: dandik cihazi ilk basta okutuyorlar sonra kullandin onu diye para kesiyorlar:mad: tekrar degistiyorsun tekrar para kesiyorlar dandik cihazlarina:mad: para iadesi olmali bu cihazlari yem edip bizleri perisan ediyorlar:mad:
cihaz saticilari uc gunluk odyocyu oturtuyo egitim vermeden sirca koskunde:mad: bi rem cihazi vermeden paralari bi guzel cebe indirip elini tasin altina koymadan bizlerin paralarini sovuslemeye onlarin bi suru manevralari var:mad:

firmalar hakkında çok genel konuşmak yanlış olur.gittiğiniz firmayla baştan konuşusun ona göre anlaşın.tam aklınıza yatan yer neresiyse cihazınızı oradan alın.karar vermekte acele etmeyin..diğer sektörlerde de bu işler böyledir.tanınmış bir firmadan ayakkabı almıştım bir sorun çıkmıştı götürdüm kullanıcı hatası dediler.elimden bir şey gelmedi.

Ino az gelebilir sana tavsiyem Oticon alacaksan Chili alman...
Başka marka önerisi istersen Widex Super seriisi , Siemens Celio 2 sp ... Earnet Tuna serisi, Phonak Naida serisi... Resound'un hangisi var bilmiyorum..
Ne yaparsan yap sıfırdan cihaz alacaksan hepsini dene öyle al... Siz alın biz ince ayarlarını yaparız diyen firmalardan da kaç derim...
Hatta deneme süresi iste ...

Üst Alt