Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK kontrol muayenesi sonunda rapor oranı düşenlerin maaşlarını faiziyle geri istiyor

deathless

Rapor yayınlayalım rapor. Ağız yapmaya gerek yok.
Forumlarda Diyabet diyorsun. Şimdi Polio Sekeli diyorsun. Daha önce Gaziyim diyordun. Polio Sekeli biri nasıl askere alındı ? Ha sonradan oldu diyeceksen Polio Sekeli yani çocuk felcine bağlı bir semptomdur ve çocuklukta veya doğumda ortaya çıkar. Burada da tutarsızlık bariz. Birde kendisi Duxet kullanmış biri bana psikolojik olarak hasta imasında bulunuyor ki ben buna alınmam sağlık olarak hiç bir durumu saklamadım. Psikolojik tedavi görüyorum. Son olarak gelelim abdest işine aşağıya senin yazdığın mesajı bırakıyorum. Bana bir daha yazmayacağını umarım. Benim yazılarıma yorum yapmak zorunda değilsin mesela ama dediğim gibi GOCUNDUĞUN bir YARA var ise elbette yaz. Beklerim.

[FONT=Verdana]
yalan yok din allah konularında kültürsüz birisiyim, ama savaşların bile çıkmasına neden olan ırk ile birlikte dirsek temas olan aslında çok tehlikeli konular!
[/FONT]

DepresifLife..Psikolojik tedavi görüyorum.

çok şey yazarım da sırf bu cümlen için durumunu göz önünde bulundurarak haklısın kardeşim diyorum...

duxet i noröpatiye bağlı yanma batma elektrik çarpmaları için kullanıyorum halen de,kekemelik de sinir yapıyor ben de psikoloji dediğimde odur.

deathless

Durumunu göz önünde bulundurarak :))
İşte bu engelli olmayan birinin engelli birine yazabileceği bir cümle. Burada kimse bir diğerinin engelini düşünür ancak göz önünde bulundurduğunu dile getirmez yazmaz. Bu dahi yeterli kanıt senin yaranın neresinden gocunduğun. Ayrıca Reelde de görüşebiliriz. Kimin ne durumu var bir tanışalım bir tartışalım isterim. Sitede daha fazla incitmeyeyim seni. Söylediğim gibi benim yazdığım mesajlara müdahil olma gibi bir mecburiyetin yok ha sahtekarları kast ederek yazdığıma alınıyorsan tekrar edeyim Yarası olan GOCUNSUN.

Merhaba arkadaşlar benim %46 süresiz raporum vardı 2016 emekli oldum 4 yıl sonra bana sgk kontrol muayenesine çağırdılar gittim girdim heyete %59 oranında rapor çıktı fakat süresiz olan raporumu süreli yapmışlar neden böyle oldu anlamadım bilen arkadaşlar cevaplar ve bilgilendirme yaparsalar sevinirim teşekkürler.

kardeşim mrb benim de aynı şe başıma geldi %49 raporumu ilk hastane %37 e ikinci has. %35 il sağlık kuruluna başvrdum hakem has. yolladı oda % 30 verdi. her hastanede üç ayrı hastalığıma şaka gibi ayrı ayrı verdiler. maaşım kesildi çalışamıyorum. tecrbelisin sen nasıl bir yol izleyeyim acil cevap verirsen tşk
veya sitede avukalar varsa yardımcı olsunlar

samisibel

benim de emekli maaşımı kestiler 8 yıllık emekliydim 2002 de aldığım rapor %55 idi 18 yıl sonra kontrole çağırdılar %8 çıktı rapor hakem kuruluna henüz başvurmadım güvenilir sgk dalında uzman bir avukat arıyorum ali tezele yazdım görüşme için 1.000 tl istedi diğerleri en az 350 tl den kapıyı açıyor

Alev hanım,

- oranınız düştü mü?
- söylediginiz gibi, tüm ödenen maaşınızı, geri alın dimi?

Burada insanların kafsini karıştırıp psikolojisini daha da bozuyorsunuz.2012 de psikiyatride tek doktordan yüzde 40 sürekli rapor aldım 2019 da da sürekli vergi indirimimi aldim.ins 6 yıl sonra hem primim hem sigorta sürem dolmus olacak 23 yildirda var bu rahatsizligim şimdi ben emekli olunca veya olmadan sorun mu cikaracaklar gülerim ben buna insanların psikolosini daha fazla bozmayin.Hayirli günler

Birisiman

Burada hasta olmayipta acaba hasta olursam diye simdiden bilgi alayimcilarda var sanırım.,👍

samedo99

onu bilemem.
gerçek olan tek bir şey var. konuyu açıpta sonucunun yazılmaması can sıkıcı....

birde dikkatimi çekti, hiç kimse isim bilgilerini gizleyip, sgk yazısını yada raporunu ekrana koymuyor. paylaşmıyor.

sonra çıkıp bu bunu dedi, şu şunu dedi demelerine anlamıyorum

tek hastalığı oldugu için vede 2008 öncesi vergi indirimi aldığım için garantli dediler onun için kendimi kasmamaya çalışıyorum çok üzüldüm size alev hnm rabbim yardımcnz olsun
2008 den sonra alınınca sorunmu oluyo
Benimde %49 süreli hastahane raporuna maliyeden süresiz vergi indirimi verildi vergi indiriminden emekli olamayı düşünüyorum 3yıl var daha o zaman tekrar rapor almam gerekiyomu yada şimdi hastahaneden tekrar rapor alsam maliyeye göndermesem olurmu acaba bilginiz varmı

@Çakır2015 psikolojikse rahatsızlığınız ondan olabilir banada süreli rapor veriyolar hep psikolojik hastalıklara süresiz rapor verilmiyomuş artık doktor öyle söyledi

Olay nereye geldi ne olacak bu engellilerin hali YAZIKLAR OLSUN

bence yazılı olarak tebligata göre hareket edin ve yazılı olarak başvurup yazılı olarak cevap isteyin gerekirse konu adliyeye artık. geçmiş olsun

Kesinlikle emekliliği hakedenin emekliliği iptal olmaz özellikle vergi indirim sürekliyse,,rapor oranına gelince ilçe sağlık kuruluna itiraz dilekçesiyle farklı bir hastaneye kurula yönlendirilirsin
Beni hastaneye yönlendiren SGK 2 karar servisine ğittim rapor oranım düştü itiraz ediyorum dedim.

Mağdur olan arkadaşlar cimer'e sürekli yazsın sosyal medyada Facebook sayfalarında paylaşsın inşallah ses duyulacak mağduriyetler çözülecektir

Son düzenleme:
sahte rapor alanlar için gecerli bu dediğiniz oran düşerse emeklilik durdurulur

Üst Alt